Cytuj:
są różne gusta Lailonn.
I bogu dzieki

Cytuj:
CoD to gra gdzie dostajesz 3 pociski w bebechy, chowasz sie na chwile, żeby ochłonąć i idziesz dalej jak gdyby nigdy nic. Niby jacyś żołnierze biegają w koło, ale i tak to ty jesteś rambo i tak długo jak nie przejdziesz niewidzialnej kreski to cała armia nic nie zdziała.
Tez mi sie to strasznie nie podobalo. Wytrzymalem pare kampanii ale na sile raczej niz z przyjemnosci :/
Cytuj:
W BiA dowodzisz żołnierzami i to oni odwalają całą czarną robotę. W BiA jest zaawansowane AI, ktore nie polega tylko na "jak gracz strzela to schowac sie za najbilzsza zasloną". W BiA wróg próbuje Cię flankować. Siedzi cicho i w pewnym momecie wychyla się całym składem i nawa ze wszystkiegoBiA co ma. Czasem gdy widzi, że jest odpowiedni moment szarżuje.
Ai to cos co mnie tam wlasnie irytowalo. Do bolu schematyczne i oklepane. Totalnie przewidywalne i kichowate

Cytuj:
CoD tak jak BeeF jest zrobiony pod przeciętnego gracza (jakim między innymi jesteś ty Lailonn).
Przecietne gusta czy poziom gry? jesli juz w cos gram to staram sie na wysokim poziomie i w wiele gier taki poziom mialem/mam. Nie chdozi wiec oto, ze gra byla dla mnie za trudna bo sobie w niej bez problemow radzilem...jesli gusta to rowniez nie ja bo lubie wiele gier, ktore nie spodobaly sie ogolnej publice.
Cytuj:
BiA jest przeznaczony dla wąskiej grupy graczy (jak np. dla mnie) tak jak OFP czy mod do BeeFa Project Reality.
Gralem we wszystko co wymieniles. Gralem w duzo wiecej gier i modow niz ci sie wydaje. Bardzo lubie gry realistyczne jak OFP a w PRMM napisalem, ze jest potencjal - poki co nie wykorzystany.
Bia IMO jest po prostu nudny i nie zacheca do gry nawet maniakow realizmu za jakiego sie uwazam. Moze w 2 to poprawili - nie wiem