Teraz jest 21 paź 2020, 18:02

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 11 lis 2013, 18:13 
Offline

Dołączył(a): 16 sie 2012, 17:06
Posty: 181
Lokalizacja: Śląsk
Witam,wbiłem dziś range starszego szeregowego i nwm czemu ale nic nie otrzymałem w związku z tym.Jest to dla mnie dziwne ponieważ wcześniej jak grałem na serverze nie rankingowym to gdy wbiłem tą rangę miałem możliwość zmiany broni.Może mi to ktoś wyjaśnić?Z góry dziękuje i przepraszam jeśli taki temat już był...

_________________
http://www.xfire.com/profile/mati826

100 postów-14 gru 2012, 17:49


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 lis 2013, 18:20 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lis 2011, 21:41
Posty: 919
Lokalizacja: Galicja
Wbij na rankingowym. A na nierankingowych zawsze masz od początku odblokowane wszystkie bronie, może tego nie zauważyłeś.

_________________
!STOP! forumowym nekromantom!

Nie pomagam na pw. Od tego jest forum.

Mój last


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 lis 2013, 18:27 
Offline

Dołączył(a): 16 sie 2012, 17:06
Posty: 181
Lokalizacja: Śląsk
Mam wbitą na rankingowym

_________________
http://www.xfire.com/profile/mati826

100 postów-14 gru 2012, 17:49


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 lis 2013, 18:30 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lis 2011, 21:41
Posty: 919
Lokalizacja: Galicja
Jesteś pewien, że nie masz tego co odblokowałeś odblokowanego? Widziałeś w ogóle na oczy takie okienko, w którym wybiera się co chcesz odblokować?

Wbij jeszcze jedną rangę, chyba to jest kapral. Nie pamiętam, czy za starszego szeregowego otrzymuje się unlocki.

_________________
!STOP! forumowym nekromantom!

Nie pomagam na pw. Od tego jest forum.

Mój last


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 lis 2013, 18:33 
Offline

Dołączył(a): 16 sie 2012, 17:06
Posty: 181
Lokalizacja: Śląsk
Ok,jak wbiłem starszego to mi wyskoczyło okienko że zdobyłem ta rangę i tyle...

_________________
http://www.xfire.com/profile/mati826

100 postów-14 gru 2012, 17:49


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 lis 2013, 18:44 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lis 2011, 21:41
Posty: 919
Lokalizacja: Galicja
To wbij kaprala czy jak tam się nazywa ta ranga po starszym szeregowym i napisz, czy odblokowałeś coś wreszcie.

_________________
!STOP! forumowym nekromantom!

Nie pomagam na pw. Od tego jest forum.

Mój last


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 15 lis 2013, 20:44 
Offline

Dołączył(a): 16 sie 2012, 17:06
Posty: 181
Lokalizacja: Śląsk
Wbiłem następną rangę i odblokowałem sobie broń:) Dzięki za pomoc.Aaa i tak dla sprostowania następną po starszym szeregowym jest ranga Młodszy Kapral:)

_________________
http://www.xfire.com/profile/mati826

100 postów-14 gru 2012, 17:49


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL