Teraz jest 6 kwi 2025, 04:27

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 55 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 27 paź 2004, 22:39 
Maskotka BF.pl

Xyz napisał(a):
Druga sprawa to hmm sam Pan yacub stwierdzil po mojej prosbie skierowanej do osoby o nick "tyyy" by wyjechal z naszej nieprzejmowalnej bazy czolgiem (za to kolega wjechal nam do hangaru) ze ja !prawie! wjechalem do bazy to prawie bo bylo dosyc duzo ale pewnie jakbym nie trafil Pana yacuba to to prawie to byloby jeszcze przed linia "tu juz kampujesz"
po zabiciu Pana yacub podczas ucieczki przed czolgiem wroga ktory wyjechal pozniej z ich nieprzejmowalnej, ucieczka spowodowana byla brakiem ammunicji, podjechalem wiec tigerem pod wjazd do lotniska i wyskoczylem z czolgu gdy tylko wylonilem sie z boku hangaru dostalem od innego gracza i poleglem. Straaaszne kampowanie

@Xyz:
1) Dla Twojej informacji: nie powinieneś w ogóle wjeżdżać na lotnisko przeciwnika! bo to już jest kampienie! Piszesz że zabiłeś tylko Jacuba - nie ma znaczenia kogo zabiłeś i czy to była jedna osoba czy kilka! nawet jakbyś nikogo nie zabił nie zmieniłoby to faktu, że byłeś tankiem na lotnisku! Jeśli nadal tego nie rozumiesz, to... może lepiej przerzuć sie na inną grę, która jest mniej skomplikowana i wymaga mniej myślenia...
2) wiele osób powiedziało/napisało Ci, że to co robiłeś było niczym innym jak kampieniem, w większości są to osoby doświadczone i znające się na rzeczy - i właśnie dlatego zamiast się z nimi kłócić, powinieneś przeprosić wszystkich za swoje zachowanie i obiecać że to się więcej nie powtórzy... a nie się kłócić i wszystkich wyzywać - bo takim zachowaniem to sobie tylko wrogów narobisz i to wrogów na wysokich szczeblach....
3) żebyś nie myślał że się na Ciebie uwzięłam, pocieszę Cię, że nie tylko Twoje zachowanie było karygodne -także Rumak oraz gościu który kampił u was w bazie, zachowali się poniżej krytyki. I właśnie takie zachowanie powinno być karane (zaczynając od uwagi słownej - bo zdarza się że ktoś nie zrobi tego specjalnie i wystarczy mu powiedzieć że robi źle i przestaje tak robić). Najbardziej mnie zdziwiło że mimo iż wpakowaliście się do bazy przeciwnika, to jeszcze wyzywaliście się z inymi graczami! Wybacz, ale dla mnie jest to chamstwo i brak kultury....
4) należysz do klanu, a to wymaga od Ciebie większej kultury, gdyż bardzo często jest tak, że ludzie oceniają klan po zachowaniu jego poszczególnych członków... w tym wypadku Twój klan nie ma najlepszej reklamy...

@Jacub: nie powinieneś wypowiadać się w taki sposób o całym klanie - to że 2 osoby tak się zachowały, nie znaczy że wszyscy w tym klanie są tacy sami...
a tak poza tym, to... uważam że dobrze zrobiłeś pisząc tego posta, bo coraz częsciej na polskich serwerach zachowanie co poniektórych graczy pozostawia wiele do życzenia... i trzeba zacząć coś z tym robić, póki jeszcze nie jest na to za późno...

Tytuł:
PostNapisane: 27 paź 2004, 22:53 
Moderator forum

lady vicky napisał(a):
@Jacub: nie powinieneś wypowiadać się w taki sposób o całym klanie - to że 2 osoby tak się zachowały, nie znaczy że wszyscy w tym klanie są tacy sami...

Sorry Vicky, poniosło mnie ;) Ale zauważ, że oni nadal nie widzą niczego złego w tej sytuacji... No nevermind, mnie to już rybka :)

@Najemnik - sorry, rozumiem, że jakiś begginer może nie znać zasad - normalne, pierwsza gra sieciowa i te sprawy - można zrozumieć. Ale do bazy wpakowali się klanowicze, czyli osoby, od których winno się wymagać więcej aniżeli od początkujących. Zdecydowanie więcej, nie tylko skillem, ale również powinni znać zasady dobrego zachowania się na serwerze. I spoko, jak dla mnie możesz mi wpakować bana, mam setki innych serwerów, na których mogę grać. Nie będę tolerował kamperstwa, nigdy. Co innego lolek z karabinem, co innego Tiger + PIV + tag klanowy + brak jakiejkolwiek skruchy.

Tytuł:
PostNapisane: 27 paź 2004, 23:25 

yacub napisał(a):
Sorry Vicky, poniosło mnie ;) Ale zauważ, że oni nadal nie widzą niczego złego w tej sytuacji... No nevermind, mnie to już rybka :)

A kto powiedział, że nie widzimy niczego złego - znowu sobie coś dopisujesz, nie ma tutaj wpisu Rumaka więc nie wiem o co ci chodzi,
Rumak został pouczony na przyszłość - jak jeszcze raz powtórzy się taka sytuacja no to mu podziękujemy.

Skupmy się wszyscy na grze tak będzie najlepiej :wink:

"TO MY NARÓD ŚLĄSKI"

Tytuł:
PostNapisane: 27 paź 2004, 23:34 
Moderator forum

Dzyn_R napisał(a):
A kto powiedział, że nie widzimy niczego złego - znowu sobie coś dopisujesz, nie ma tutaj wpisu Rumaka więc nie wiem o co ci chodzi

Nie padło z Waszej strony ani jedno "sorry" / "przepraszam". A (po)"(w)pisy" imć RumaK'a mam na GG ;) No nic, do zobaczenia na serwerach...

Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2004, 07:48 

lady vicky napisał(a):
Xyz napisał(a):
Druga sprawa to hmm sam Pan yacub stwierdzil po mojej prosbie skierowanej do osoby o nick "tyyy" by wyjechal z naszej nieprzejmowalnej bazy czolgiem (za to kolega wjechal nam do hangaru) ze ja !prawie! wjechalem do bazy to prawie bo bylo dosyc duzo ale pewnie jakbym nie trafil Pana yacuba to to prawie to byloby jeszcze przed linia "tu juz kampujesz"
po zabiciu Pana yacub podczas ucieczki przed czolgiem wroga ktory wyjechal pozniej z ich nieprzejmowalnej, ucieczka spowodowana byla brakiem ammunicji, podjechalem wiec tigerem pod wjazd do lotniska i wyskoczylem z czolgu gdy tylko wylonilem sie z boku hangaru dostalem od innego gracza i poleglem. Straaaszne kampowanie

@Xyz:
1) Dla Twojej informacji: nie powinieneś w ogóle wjeżdżać na lotnisko przeciwnika! bo to już jest kampienie! Piszesz że zabiłeś tylko Jacuba - nie ma znaczenia kogo zabiłeś i czy to była jedna osoba czy kilka! nawet jakbyś nikogo nie zabił nie zmieniłoby to faktu, że byłeś tankiem na lotnisku! Jeśli nadal tego nie rozumiesz, to... może lepiej przerzuć sie na inną grę, która jest mniej skomplikowana i wymaga mniej myślenia...
2) wiele osób powiedziało/napisało Ci, że to co robiłeś było niczym innym jak kampieniem, w większości są to osoby doświadczone i znające się na rzeczy - i właśnie dlatego zamiast się z nimi kłócić, powinieneś przeprosić wszystkich za swoje zachowanie i obiecać że to się więcej nie powtórzy... a nie się kłócić i wszystkich wyzywać - bo takim zachowaniem to sobie tylko wrogów narobisz i to wrogów na wysokich szczeblach....
3) żebyś nie myślał że się na Ciebie uwzięłam, pocieszę Cię, że nie tylko Twoje zachowanie było karygodne -także Rumak oraz gościu który kampił u was w bazie, zachowali się poniżej krytyki. I właśnie takie zachowanie powinno być karane (zaczynając od uwagi słownej - bo zdarza się że ktoś nie zrobi tego specjalnie i wystarczy mu powiedzieć że robi źle i przestaje tak robić). Najbardziej mnie zdziwiło że mimo iż wpakowaliście się do bazy przeciwnika, to jeszcze wyzywaliście się z inymi graczami! Wybacz, ale dla mnie jest to chamstwo i brak kultury....
4) należysz do klanu, a to wymaga od Ciebie większej kultury, gdyż bardzo często jest tak, że ludzie oceniają klan po zachowaniu jego poszczególnych członków... w tym wypadku Twój klan nie ma najlepszej reklamy...

a tak poza tym, to... uważam że dobrze zrobiłeś pisząc tego posta, bo coraz częsciej na polskich serwerach zachowanie co poniektórych graczy pozostawia wiele do życzenia... i trzeba zacząć coś z tym robić, póki jeszcze nie jest na to za późno...

eh...
nie bylem na lotnisku zabijajac yacuba. zdawalo mi sie ze wyraznie to zaznaczylem na lotnisku bylem przez moze 15s. Juz chcialem sobie odpuscic ten temat ale powoli kazdy co odp dopisuje sobie cos i wyszlo by po tygodniu ze przez 15 min stalem na lotnisku i czesalem wszystkich i dopiero gdy poprosilem gracza o nicku "tyyy" , "tyyy" czy "MichaL.A" jak kto woli odezwal sie yacub. jezeli moj podjazd tigerem w okolice bazy ktos nazywa kampieniem to ten pan o nick "tyyy" powininen chyba pisac poradniki w tym kierunku. Zwrocilem mu uwage a jak nie chcial wyjechal to zostal zabity i nikt nie plakal nikt sie rzucal do klanu.

Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2004, 08:03 

To byles na lotnisku czy nie bo widze tu pewna sprzecznosc :)
A tak na powaznie, to proponuje zakonczyc rozmowe na te temat.

HeadBreaker (24-12-2006 16:29)
ty jestes nienormalny
Boni (24-12-2006 16:29)
ale odkrycie

Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2004, 10:11 

taa niech ktos zrobi the end,bo telenowela powstaje

Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2004, 13:00 
Maskotka BF.pl

yacub napisał(a):
Sorry Vicky, poniosło mnie ;)

Mnie przepraszać nie musisz :P zresztą, ostatnio sama jestem nerwowa - co zresztą widać na serverach :P więc całkowicie Cię rozumiem :)

Cytuj:
Ale zauważ, że oni nadal nie widzą niczego złego w tej sytuacji... No nevermind, mnie to już rybka :)

No wiesz... niektórzy ludzie nie potrafią się przyznać do błędu... nie umieją przepraszać - za to o niebo lepiej idzie im przeklinanie, wyzywanie się i kłócenie się z innymi... ale to świadczy tylko o nich i ich poziomie... (Xyz - nie mówię że Ty jesteś taki, sądzę jedynie, że... brak Ci pokory - delikatnie powiedziawszy :wink: )

Nie ważne...
Najlepiej by było gdyby moderator zamknął już ten topic, bo temat został już IMO wyczerpany....

Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2004, 16:33 

MK napisał(a):
taa niech ktos zrobi the end,bo telenowela powstaje

telenowela już tu jest

Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2004, 18:19 
Oldboy Battlefield.pl

dobrze vicky klucic sie wiecej nikt nie bedzie :wink:
zamk.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 55 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4

Strefa czasowa: UTC + 2