Xyz napisał(a):
Druga sprawa to hmm sam Pan yacub stwierdzil po mojej prosbie skierowanej do osoby o nick "tyyy" by wyjechal z naszej nieprzejmowalnej bazy czolgiem (za to kolega wjechal nam do hangaru) ze ja !prawie! wjechalem do bazy to prawie bo bylo dosyc duzo ale pewnie jakbym nie trafil Pana yacuba to to prawie to byloby jeszcze przed linia "tu juz kampujesz"
po zabiciu Pana yacub podczas ucieczki przed czolgiem wroga ktory wyjechal pozniej z ich nieprzejmowalnej, ucieczka spowodowana byla brakiem ammunicji, podjechalem wiec tigerem pod wjazd do lotniska i wyskoczylem z czolgu gdy tylko wylonilem sie z boku hangaru dostalem od innego gracza i poleglem. Straaaszne kampowanie
@Xyz:
1) Dla Twojej informacji: nie powinieneś w ogóle wjeżdżać na lotnisko przeciwnika! bo to już jest kampienie! Piszesz że zabiłeś tylko Jacuba - nie ma znaczenia kogo zabiłeś i czy to była jedna osoba czy kilka! nawet jakbyś nikogo nie zabił nie zmieniłoby to faktu, że byłeś tankiem na lotnisku! Jeśli nadal tego nie rozumiesz, to... może lepiej przerzuć sie na inną grę, która jest mniej skomplikowana i wymaga mniej myślenia...
2) wiele osób powiedziało/napisało Ci, że to co robiłeś było niczym innym jak kampieniem, w większości są to osoby doświadczone i znające się na rzeczy - i właśnie dlatego zamiast się z nimi kłócić, powinieneś przeprosić wszystkich za swoje zachowanie i obiecać że to się więcej nie powtórzy... a nie się kłócić i wszystkich wyzywać - bo takim zachowaniem to sobie tylko wrogów narobisz i to wrogów na wysokich szczeblach....
3) żebyś nie myślał że się na Ciebie uwzięłam, pocieszę Cię, że nie tylko Twoje zachowanie było karygodne -także Rumak oraz gościu który kampił u was w bazie, zachowali się poniżej krytyki. I właśnie takie zachowanie powinno być karane (zaczynając od uwagi słownej - bo zdarza się że ktoś nie zrobi tego specjalnie i wystarczy mu powiedzieć że robi źle i przestaje tak robić). Najbardziej mnie zdziwiło że mimo iż wpakowaliście się do bazy przeciwnika, to jeszcze wyzywaliście się z inymi graczami! Wybacz, ale dla mnie jest to chamstwo i brak kultury....
4) należysz do klanu, a to wymaga od Ciebie większej kultury, gdyż bardzo często jest tak, że ludzie oceniają klan po zachowaniu jego poszczególnych członków... w tym wypadku Twój klan nie ma najlepszej reklamy...
@Jacub: nie powinieneś wypowiadać się w taki sposób o całym klanie - to że 2 osoby tak się zachowały, nie znaczy że wszyscy w tym klanie są tacy sami...
a tak poza tym, to... uważam że dobrze zrobiłeś pisząc tego posta, bo coraz częsciej na polskich serwerach zachowanie co poniektórych graczy pozostawia wiele do życzenia... i trzeba zacząć coś z tym robić, póki jeszcze nie jest na to za późno...