Temat z przeprosinami PRGK został zamkniety, z bardzo prostego powodu - rozpoczeliści spam i kłótnie nie zwiazane z tematem. W tym topicu dyskutujemy o postawie moralnej i winie kogos tam (jednej , drugiej czy trzeciej osoby) i tu mozna sie wyżyć. Jeżeli ktoś przedstawia nawet skrajne poglady, to moge z nim dyskutowąć, byle merytorycznie, ale jak jedynym jego argumentem jest bluzganie - sory ale za stary jestem na to żeby byle szczaw nie obrażał.
Jeżeli ktos nie potrafi wyłozyc swoich racji bez z bluzgania i wyzwisk to jego miejsce jest.... no własnie gdzie bo tu napewno nie tutaj.
Mam moderatora i korzystam z tego, jak ktos ma zastrzezenia prosze o skargi do adminów, zawsze mogą mi zabrac - nie jest to tytuł dożywotni.
Bartek_H napisał(a):
Magda oczywiście , że istnieją mówiąc to miałem na myśli , że komputer powinien słuzyć DO ZABAWY a nie do hakowania czy innych głupich rzeczy .
@Kobra to samo do Ciebie:)
Wiatrówka służy do zabawy przeciesz - powiedział jeden z 12 letków na policji po wybiciu oka śrurem koledze (autentyk).
Wiele rzeczy uzywane jest nie do tego co powinny, ale ludzie - szczególnie ci młodzi tu na forum może wreszcie zrozumiecie - czy to jakieś tam forum PTS czy inne, strona PKT, czy baza danych FBI włamanie lub uzywanmie haseł i loginów przez osoby nieuprawnione jest
PRZESTEPSTWEM tak samo jak zabranie merca bogaczowi czy lizaka przedszkolakowi jest kradzieżą. A mówienie o małej szkodliwości społecznej - totalna bzdurą, jak drobiazgi uchodzą na such to nawet sie nie obejżycie jak łamanie poważnego prawa przyjdzie wam z łatwoscią.
Przypomina to moralnośc Kalego - dla nie czytatych :
Jak ktos Kali ukraść krowa to źle
Jak Kali komus ukraść krowa to dobrze
Morswin zrobił źle włąmując się na forum PTS, przeprosił , mam nadzieję że zrozumiał błąd i sprawa załatwiona.
PRGK przeprosiło PTS i sprawa załatwiona.
Reszta - zalezy od etyki kazdego z graczy - wiedział czy nie, skozystał czy nie - jego sprawa i jego sumienia.