Teraz jest 20 lis 2024, 17:24

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 55 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2006, 17:09 

Omg ja nie mowie ze za mojej kadencji cos wykradliscie czy Nie ale wiem jak to jest Poprostu bo jestem tu juz chwile i widzialem kilka takich akcji :D

Lordzik a ty pierwszy zabierasz glos w tej sprawie a Kto nasze taktyki Infantry Za$^& ?? może ja ?

Ostatnio edytowano 19 lip 2006, 17:11 przez Szymas^PL, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2006, 17:10 
Moderator forum

Temat z przeprosinami PRGK został zamkniety, z bardzo prostego powodu - rozpoczeliści spam i kłótnie nie zwiazane z tematem. W tym topicu dyskutujemy o postawie moralnej i winie kogos tam (jednej , drugiej czy trzeciej osoby) i tu mozna sie wyżyć. Jeżeli ktoś przedstawia nawet skrajne poglady, to moge z nim dyskutowąć, byle merytorycznie, ale jak jedynym jego argumentem jest bluzganie - sory ale za stary jestem na to żeby byle szczaw nie obrażał.
Jeżeli ktos nie potrafi wyłozyc swoich racji bez z bluzgania i wyzwisk to jego miejsce jest.... no własnie gdzie bo tu napewno nie tutaj.
Mam moderatora i korzystam z tego, jak ktos ma zastrzezenia prosze o skargi do adminów, zawsze mogą mi zabrac - nie jest to tytuł dożywotni.

Bartek_H napisał(a):
Magda oczywiście , że istnieją mówiąc to miałem na myśli , że komputer powinien słuzyć DO ZABAWY a nie do hakowania czy innych głupich rzeczy .

@Kobra to samo do Ciebie:)

Wiatrówka służy do zabawy przeciesz - powiedział jeden z 12 letków na policji po wybiciu oka śrurem koledze (autentyk).
Wiele rzeczy uzywane jest nie do tego co powinny, ale ludzie - szczególnie ci młodzi tu na forum może wreszcie zrozumiecie - czy to jakieś tam forum PTS czy inne, strona PKT, czy baza danych FBI włamanie lub uzywanmie haseł i loginów przez osoby nieuprawnione jest PRZESTEPSTWEM tak samo jak zabranie merca bogaczowi czy lizaka przedszkolakowi jest kradzieżą. A mówienie o małej szkodliwości społecznej - totalna bzdurą, jak drobiazgi uchodzą na such to nawet sie nie obejżycie jak łamanie poważnego prawa przyjdzie wam z łatwoscią.
Przypomina to moralnośc Kalego - dla nie czytatych :

Jak ktos Kali ukraść krowa to źle
Jak Kali komus ukraść krowa to dobrze

Morswin zrobił źle włąmując się na forum PTS, przeprosił , mam nadzieję że zrozumiał błąd i sprawa załatwiona.
PRGK przeprosiło PTS i sprawa załatwiona.
Reszta - zalezy od etyki kazdego z graczy - wiedział czy nie, skozystał czy nie - jego sprawa i jego sumienia.

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2006, 17:29 

kobra napisał(a):
Morswin zrobił źle włąmując się na forum PTS, przeprosił , mam nadzieję że zrozumiał błąd i sprawa załatwiona.

zrozumial i to bardzo dobrze :). Teraz staram sie jak moge zeby naprawic swoje bledy :) . Wtajemniczeni wiedza o co chodzi :).

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2006, 17:34 

Własnie lord tylko pokaz gdzie bluzgałem ? No chyba ze słowo dupa jest dla ciebie rowne jak slowa na S i K .......

Kobra i tak ci nikt moda nie zabirze i wszyscy o tym dobrze wiemy....
Rozbrykali sie....chlopcy........

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2006, 17:37 

kobra napisał(a):
Wiatrówka służy do zabawy przeciesz - powiedział jeden z 12 letków na policji po wybiciu oka śrurem koledze (autentyk).

Kobra ma rację i uważam za słuszne, że zamknął poprzednie tematy. Komputer został stworzony jak pamiętamy do pracy, a także do zabawy, ale niestety wiele osób nie odróżnia zabawy od krzywdzenia innych ludzi. Musimy pamiętać, że zawsze znajdzie się osoba która myśli, że jeśli ona się dobrze bawi przy niszczeniu cudzej własności to tenże poszkodowany odczuwa ten sam sposób. Nie ma innego rozwiązania jak podawanie opini publicznej, którą przecież jesteśmy, aby dzięki naszej postawie przynajmniej tutaj, na tym forum i tej scenie mogło to się zmienić. To tyle odemnie w tej sprawie ;)

A teraz inna sprawa, kwestia poruszana przez Szymasa, czyli faworyzowanie osób znanych całej scenie, a także moderatorów.
Rzeczywiście taka sytuacja istnieje i tego najprawdopodobniej się nie pozbędziemy. Poprostu trzeba z tym żyć ;) Taka jest kolej rzeczy, np. zobaczmy postawę Sidora, który wspierał Jac00s'a, tylko dlatego, że go znał. A teraz zadaj sobie pytanie Sidor, czy wspierałbyś inną osobę, która nazywałaby się Teamkiller? Zapewniam Cię, że nie ;)

Osobiście popieram moderatorów, co do cenzurowania i usuwania niektórych postów, ponieważ niektórzy nie znają innego języka jak nasza podwórkowa łacina ;)

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2006, 17:47 

TuReK napisał(a):
ja przytocze pewną wypowiedź:

Cytuj:
w sumie uważam ludzie którzy robią przekręty powinni być podziwiani w pewnym sensie, mówie tu o tych którzy robią je z przygotowaniem tak aby z minimalizowac mozliwosc porazki, wpadki itp do minimum, nie chwala sie tym co osiagneli, czasem to nawet nie widac po nich ze dorobili sie w taki czy inny sposob, poprostu to sa prawdziwi oszusci, a ci co uda sie im wykrasc komus 5 zl z biurka i zaraz leca sie chwalic na lewo i prawo to **********

co chce przez to powiedziec? jezeli komus na serio zalezaloby na wykradnieciu czegos to postaralby sie o to aby nie zostac wykrytym... a tu co nie ktorzy zostawili tyle sladow ze chyba chcieli zasłynac jako *********

Brawo, prawie pewne zabezpieczenie przed wykryciem (proxy) zajmuje około 5 minut. Jeżeli ktoś tego nie zrobił znaczy, że albo chciał zostać wykrytym, albo jest komputerowym idiotą. ;)

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2006, 18:07 
Moderator forum

jA chcialem tylko przypomniec Panom moderatorom, ze dyskusja z glupota nie ma sensu, a ten topic znakomicie to potwierdza na przykladzie co poniektorych...
W kazdym razie porzadek musi byc, wiec proponowalbym dzieciom z niezaspokojonymi ambicjami (moze ze zlej strony dupe lizali?) zeby wziely swoje zabawki i poszly do domu.

But our hearts only to Poland.
1939-1945
For your freedom and ours"

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2006, 18:08 

To dla Jac00s-a ( jak jeszcze śledzi ten temat bo se juz nie popisze;) )

Obrazek

To dla Sidor-a
Wyluzuj chłopie
Obrazek

To ode mnie:

1.Ciesze się że nik nam taktyk nie ukradnie bo tworzymy je 30 min przed meczem ( chyba że nam się na ATC włamią )

2. Po przebrnięciu 4 stron tych wypocin stwierdzam że nie zmieniło się na dobre lecz wręcz przeciwnie. Tak więc wnoszę o zamknięcie tego czegoś bo około 7-ej strony bedziemy mieli komplet wpisów troli .

4. Zamiast pieprzyć głupoty wzielibyście się za granie ( połowy wypowiadających się tu w ogóle nie widzialem na serwerze dobry rok lub wcale )

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2006, 18:57 

mcda napisał(a):
PS. Szymas - bredzisz.

Oczywiście, że nie.
W tym temacie można zauważyć inteligencje niektórych osób.

Tin - jesteś bezczelny, twoje żarty niesą śmieszne. Obrażasz innych zobaczymy czy moderatorzy zareagują czy nie :!: :?:

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2006, 19:19 
Moderator forum

@Majak - naturalnie zareagują:

Tin jak zwykle celnie ;)

i tą sentencją zakończymy temat, podziękujcie Tinowi i Strzelcowi (oraz innym niewymienionym) za uchronienie Was przed totalną kompromitacją na forum.

/closed

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 55 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4

Strefa czasowa: UTC + 2