No tak jakoś wyszło,że czuję się wezwany do tablicy(śmiech mi przeszedł i czuję współczucie

)
Odnosząc się do pierwszego postu psedudo admina {ETS}Cpt.Marine to ...
1.zakup słownika i nauka zasad pisowni mile widziana(zdanie z małej litery i brak interpunkcji,żenada i koleś do szkoły!!!
2.napisanie na serwerze "!kick .20" nie jest podszywaniem się pod admina a informacją dla niego!!!
3.Nick Helio_Marine funkcjonuje na tej scenie do Czw Lip 20, 2006 08:58 (info z forum PRGK) ,gdzie ty nawet nie wiedziałeś,że taka gra jak BF-42 istnieje!!!
4.Nie wiem kto to jest Coolnel,ale wiem kto to jest Cooler(chłodziarka lub chłodniejszy),nikt na tej scenie nie stosuje debilnych stopni wojskowych typu cpt.col i tak dalej,bo to śmieszne i dziecinne strasznie!!!
A teraz post numer 2 równie zabawny...
1.1.zakup słownika i nauka zasad pisowni mile widziana(zdanie z małej litery i brak interpunkcji,żenada i koleś do szkoły!!!
2."jestem zarrejstrowany jako marine a i duzo graczy mysli ze helio marine"(cytat) o ile myślą w ogóle,bo jakoś boty nic nie kumają
3.Fecet Helio_Marine jest znany na scenie z języka z pod budki piwa,wiec nic nowego a pewnie bluzgał na boty i cheterów, na których admin nie reaguje,bo to jego kuple!!!!
4.Co do serwera 5kings,ban za przejechanie czołgiem na lotnisko na mapie Invasion of the Philipphines co zostało uznane przez podobnego do ciebie admina za hak!!!
5.LOL nie wiedziałem do dziś,że trzeba mieć licencję na admina !!! Ja mam też jedną, ale tylko na zabijanie
A teraz podsumowanie.
Jak twierdzisz,grasz od 6 lat w BF-42,co akurat jest kolejnym kłamstwem(ehelion) czyli od 12 roku życia!!! Nawet nie zadałeś sobie trudu przeczytania instrukcji gry a tym bardziej okładki, na której pisze 16+!!! a o tym forum dowiedziałeś sie przypadkiem hehehe (ponad 13000 użytkowników)
Jesteś jedynym fachowcem od wykrywania haków u graczy,i może punkbuster dlatego jest wyłączony,ale jak twierdzisz twój kolega napisze lepszy
A na koniec : twoje post świadczą o niskim lub braku inteligencji,lub też inteligencji pralki Frania.Taki też poziom ma twoje adminowanie.
Mam nieskromną nadzieję,że niedługo awansujesz na coolonela burków
A i dodam,że specjalnie zwracałem sie do "ciebie" z małych liter,bo nie zasługujesz na szacunek, lecz na pogardę i współczucie...