Teraz jest 27 lis 2024, 20:40

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 185 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 lut 2008, 23:10 

No tak jakoś wyszło,że czuję się wezwany do tablicy(śmiech mi przeszedł i czuję współczucie :D )
Odnosząc się do pierwszego postu psedudo admina {ETS}Cpt.Marine to ...

1.zakup słownika i nauka zasad pisowni mile widziana(zdanie z małej litery i brak interpunkcji,żenada i koleś do szkoły!!!
2.napisanie na serwerze "!kick .20" nie jest podszywaniem się pod admina a informacją dla niego!!! :D
3.Nick Helio_Marine funkcjonuje na tej scenie do Czw Lip 20, 2006 08:58 (info z forum PRGK) ,gdzie ty nawet nie wiedziałeś,że taka gra jak BF-42 istnieje!!! :D
4.Nie wiem kto to jest Coolnel,ale wiem kto to jest Cooler(chłodziarka lub chłodniejszy),nikt na tej scenie nie stosuje debilnych stopni wojskowych typu cpt.col i tak dalej,bo to śmieszne i dziecinne strasznie!!! :D :D :D

A teraz post numer 2 równie zabawny...

1.1.zakup słownika i nauka zasad pisowni mile widziana(zdanie z małej litery i brak interpunkcji,żenada i koleś do szkoły!!!
2."jestem zarrejstrowany jako marine a i duzo graczy mysli ze helio marine"(cytat) o ile myślą w ogóle,bo jakoś boty nic nie kumają :D
3.Fecet Helio_Marine jest znany na scenie z języka z pod budki piwa,wiec nic nowego a pewnie bluzgał na boty i cheterów, na których admin nie reaguje,bo to jego kuple!!!! :D :D :D
4.Co do serwera 5kings,ban za przejechanie czołgiem na lotnisko na mapie Invasion of the Philipphines co zostało uznane przez podobnego do ciebie admina za hak!!! :D
5.LOL nie wiedziałem do dziś,że trzeba mieć licencję na admina !!! Ja mam też jedną, ale tylko na zabijanie :D

A teraz podsumowanie.

Jak twierdzisz,grasz od 6 lat w BF-42,co akurat jest kolejnym kłamstwem(ehelion) czyli od 12 roku życia!!! Nawet nie zadałeś sobie trudu przeczytania instrukcji gry a tym bardziej okładki, na której pisze 16+!!! a o tym forum dowiedziałeś sie przypadkiem hehehe (ponad 13000 użytkowników)
Jesteś jedynym fachowcem od wykrywania haków u graczy,i może punkbuster dlatego jest wyłączony,ale jak twierdzisz twój kolega napisze lepszy :D :D :D :D :D

A na koniec : twoje post świadczą o niskim lub braku inteligencji,lub też inteligencji pralki Frania.Taki też poziom ma twoje adminowanie.
Mam nieskromną nadzieję,że niedługo awansujesz na coolonela burków
:D

A i dodam,że specjalnie zwracałem sie do "ciebie" z małych liter,bo nie zasługujesz na szacunek, lecz na pogardę i współczucie...

Ostatnio edytowano 5 lut 2008, 23:35 przez mmm72, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 5 lut 2008, 23:17 
Moderator forum

mmm72 napisał(a):
3.Fecet Helio_Marine jest znany na scenie z języka z pod budki piwa,wiec nic nowego a pewnie bluzgał ...

:lol:
Taaa, jego akurat przepraszać nie trzeba ... przyda mu się trochę takiego traktowania :)

Tytuł:
PostNapisane: 5 lut 2008, 23:27 
Moderator forum

KonewA napisał(a):
Dajcie jakies namiary na ten serwer bo nie moge go znalezc, wpadne troche pofragowac. A i zabiore Colara on tez lubi fragowac :)

@Dzieki za IP ale widze ze tam smigaja w stara wersja - ale 64 sloty moze sie skusze i poszukam cos do zmiany wersji :)

@jak ktos ma pod reka to niech zapoda adres do pathswitchera :)

Szukaj patchswitchera bo warto :D

Wizyta przed banem wyglądała tak: Iwo - ja w Prince of Wales - nawalam sobie radośnie w ostatnią flagę Japońców. Wynik na koniec rundy 137:0 albo 1 nie pamiętam. Następna runda - Coral Sea - też wysoki wynik - wpada admin i wrzeszczy This guy "tu mój fake" is famous cheater !! po czym nastąpił ban. Gdzie można przezyć takie mapy ... i takie emocje :D Dobrze że mam kilka cd-keyów :D

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 5 lut 2008, 23:40 

jestem w ETS bo gram tam moj kolega a co do interpunkcji kazdy chyba tka pisze mnie chodzilo o to ze niekazdy z was ma opanowne czytanie w stopniu podstawowym :P tak moj kolega ma lepsze hacki a jestem fachowcem poniewaz dal mi on cenne wskazówki jak rozpoznac cheatera hehe tak gram od 12 roku zycia no i co z tego? poprostu to juz moj 3 komp od kad gram w bfa i nie widze potrzeby logowania sie tutaj mam wazniejsze sprawy niz wasza stronka nie czuje sie zobowiazany tutaj zagladac a jak ktos sie chce przekonac do skilla to zapraszam na rundke infantry do 10 :) noze mile widzane. Kolega powiedzial ze hacki na plats to jedna wielka zaraza. no coz PRGK przegralo z BMC wiec wydaje mi sie ze bylem w dobrym klanie

Tytuł:
PostNapisane: 5 lut 2008, 23:41 

morswin napisał(a):
http://files.filefront.com/PatchSwitcher+10exe/;6953419;/fileinfo.html

patch switcher :)

Morświn już podał :wink:

Marine jesteś śmieszny, Polska scena infantry nie kończy się na PRGK i na meczach na serwerze BMC, gdzie Saty ma ping 2 i co chwilę są warny. Jest cała masa świetnych infanterów z Polskiej sceny.

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2008, 01:00 

Marine123 napisał(a):
jestem w ETS bo gram tam moj kolega a co do interpunkcji kazdy chyba tka pisze mnie chodzilo o to ze niekazdy z was ma opanowne czytanie w stopniu podstawowym :P tak moj kolega ma lepsze hacki a jestem fachowcem poniewaz dal mi on cenne wskazówki jak rozpoznac cheatera hehe tak gram od 12 roku zycia no i co z tego? poprostu to juz moj 3 komp od kad gram w bfa i nie widze potrzeby logowania sie tutaj mam wazniejsze sprawy niz wasza stronka nie czuje sie zobowiazany tutaj zagladac a jak ktos sie chce przekonac do skilla to zapraszam na rundke infantry do 10 :) noze mile widzane. Kolega powiedzial ze hacki na plats to jedna wielka zaraza. no coz PRGK przegralo z BMC wiec wydaje mi sie ze bylem w dobrym klanie

Faktycznie nie mam opanowanego czytania,twoich postów nie da się czytać !!! Parodia wykształciucha... :shock:
To co piszesz jest obmierzłe i plugawe.Przestań kaleczyć język i weź sie do nauki!!!
A grasz w do roku z hakiem wiec nie bajeruj.A co do skilla to nawet botów na Plats nie jesteś wstanie pokonać :D :D :D
BMC wywaliło lamera za haki :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2008, 01:36 

zaraz zaraz zaraz zaraz
(wybaczcie że się powtarzam i jeżeli przekręcę nicki)

powrócił spory Troll ? nowy Troll
Misiek Blacha powrócił ?

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2008, 01:53 

Fatal napisał(a):
zaraz zaraz zaraz zaraz
(wybaczcie że się powtarzam i jeżeli przekręcę nicki)

powrócił spory Troll ? nowy Troll
Misiek Blacha powrócił ?

Nie strasz :D

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2008, 04:48 

Marine123 napisał(a):
tak moj kolega ma lepsze hacki a jestem fachowcem poniewaz dal mi on cenne wskazówki jak rozpoznac cheatera hehe ..... ........Kolega powiedzial ze hacki na plats to jedna wielka zaraza.

Beka z tobą bracie...:shock:
:D :D :D :D
Ten Twój kumpel to musi być naprawdę ktoś.... jak nos wysmarkać też Ci mówi kolega :?: :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2008, 08:28 

Cytuj:
hehe tak gram od 12 roku zycia no i co z tego?

To ile masz lat? 13? :D

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2008, 09:02 

Jim napisał(a):
To ile masz lat? 13? :D

Szczerze wątpie, patrząc na język jakim koleś się posługuje ze 2 tygodnie temu obchodził swoje 12 urodziny :]

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2008, 10:21 

Ok, będe pisać od teraz polska polszczyzną... Tego czego wy niestety nie potraficie... A co do waszych postów naprawde mnie to nie interesuje co wy myślicie o mnie, bo to że mnie nie znacie, to tlumaczy to ze bronicie i chcecie pomóc innym w sprawie w której w ogóle nie macie pojecia i z którą w ogóle nie jestescie związani. Więc jezeli jest jakis mądry admin to niech juz zamknie tego posta, bo szkoda mojego i waszego czasu ja powiedzialem i zadeklarowalem wam co chcialem reszta naprawde moze obchodzic tylko was. A co do BMC to żałosny jesteś nie moja wina ze polacy to takie lamy w infantry jeden przeciętny gracz bmc spokojnie by wygral z 2 najleprzymi graczami PRGK. Basta

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2008, 10:39 
Moderator forum

PRGK nigdy nie bylo i nie jest rewelacja pod wzgledem infantry... zupelnie odwrotnie jest jesli chodzi o czolgistow. Co wiecej na ta chwile w infantry gra kilka klanow, nic dziwnego ze BMC sie wybija. Ciekawe co bys powiedzial, gdybys zagral mecz infantry ze starym teamem SPQR :wink: Pewnie tylko tyle ze to banda hackerow skoro pojechala BMC.

But our hearts only to Poland.
1939-1945
For your freedom and ours"

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2008, 10:53 

taaaa... dla ciebie kazdy kto cie rozwali jest hakerem??? :) BMC nie sa hakerami tylko buggerami :P Widac ze malo wiesz o tej grze..

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2008, 11:05 

Marine123 napisał(a):
taaaa... dla ciebie kazdy kto cie rozwali jest hakerem???

Chyba nie zrozumiał chłopak :P

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 185 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2