Artih napisał(a):
Na wczorajszym spotkaniu zostało wybranych 3 Kapitanów Team Poland, którymi zostali:
- MaceWindu (SPQR)
- Artih (PTS1939)
- Mufanza (PL.FF)
.
Chcialbym wprowadzic male sprostowanie, poniewaz nie bralem pod uwage istotnej kwestii. Po rozmowie z Mufanza i Strzelecem, dochodze do wniosku iz musimy zmienic jednego kapitana. Nie chce tutaj dyskryminowac nikogo, tak samo zawodnikow danego klanu, ale trzecim kapitanem powinien byc Strzelec. Posiada on bardzo duze doswiadczenie jezeli chodzi o gre klanowa w roli gracza jak i lidera. Czynnie bierze udzial w tym temacie co pokazuje, ze bardzo mu zalezy na Reprezentacji. Jakby nie patrzec to on podal juz na tacy zasady na ktorych powinna sie opierac Team Poland. Mnie sie jak najbardziej podoba ta koncepcja. Z drugiej strony Mufanza prowadzi swoj klan juz od dluzszego czasu, jednak kryterium ktorym kierowalismy sie przy wyborze, ze kapitanowie musza byc liderami swoich klanow bylo bledne.
Mam nadzieje, ze nie ma zadnych sprzeciwow co do tej "malej" zmiany.
- MaceWindu
(SPQR)- Artih
(PTS1939)- Strzelec
(SPQR)co wiecej, kazdy z tej 3 ma swoja dominujaca klase w BF42 i na to kladzie nacisk. Strzelec - samoloty, Artih - czolgi, Mace Windu - infantry
ps. To, ze SPQR ma wiekszosc w zarzadzie o niczym nie swiadczy. Do teamu szanse ma sie dostac kazdy, ale czy bedzie mial okazje grac to juz jest inna kwestia. Prosilbym o zglaszanie sie do Strzelca lub do mnie osob ktore nie graja obecnie w zadnym klanie, jednak sa zainteresowane Team Poland.
kontakt do Strzelca email
akwogh@go2.plkontakt do Mace Windu
gg://4367954 , xfire:macewindupl
Pozdrawiam