Teraz jest 15 lis 2024, 11:16

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 214 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 14 maja 2010, 11:35 

Jeżeli liderzy klanów się dogadają to będzie już z górki...

PostNapisane: 14 maja 2010, 12:43 

Dlaczego mieliby się nie dogadać? Myślę, że każdy CL rozumie obecną sytuację, w tym turnieju nie ma podziału na SPQR / PTS1939 / PL.FF / e3 itd, po prostu trzeba wybrać graczy jacy będą najlepsi dla danego zadania, a ile osób z danego klanu to już jest mało ważne, przynajmniej takie jest moje zdanie.

PostNapisane: 14 maja 2010, 16:04 

nie da rady w niedziele na to spotkanie pilotow?

Obrazek

PostNapisane: 14 maja 2010, 17:20 

No chyba nie, strzelec ma 100% rację. Nie można zacząć kompletować sklad "od tyłu", zacznijmy od zarządu, a potem pomyślimy. więc narazie wstrzymuję propozycję :)

PostNapisane: 16 maja 2010, 18:12 

mnie nie ma 4- 19 lipca wakacje. a później już będę. myślę, że wieczorami to na pewno chyba, że jakieś imprezy itp ale to wiadome jak to w życiu. Jeżeli będzie okazja żeby najebać niemców to z chęcią pójdę na imprezę później z bananem na twarzy :lol: 8). Ustalcie wpierw górę to co mówi Strzelec. Treningi pilotów co i jak to się ustalimy :D na jakiej grze się dobrze wstrzelić przed meczem itp to już się piloci jakoś ustawią na Teesie.

Co do składów wiadomo, że najlepszych ludzi ze wszystkich profesji było po kilka osób żeby nie było akcji, że piloci grają aberdeen albo sami czołgisci el ala mein :P
Peace !

PostNapisane: 18 maja 2010, 11:07 
Moderator forum

Na wczorajszym spotkaniu zostało wybranych 3 Kapitanów Team Poland, którymi zostali:

- MaceWindu (SPQR)
- Artih (PTS1939)
- Mufanza (PL.FF)

Reprezentującym Team we wszystkich sprawach zewnętrznych został MaceWindu.

Do końca tygodnia ustalimy skład I Teamu (ok. 20 osób) oraz mniej więcej II Teamu (także ok 20 osób).
Wybrane do składów osoby uzyskają dostęp do FORUM reprezentacji (tutaj na bf.pl oczywiście).

PostNapisane: 18 maja 2010, 15:48 

Artih napisał(a):
Na wczorajszym spotkaniu zostało wybranych 3 Kapitanów Team Poland, którymi zostali:

- MaceWindu (SPQR)
- Artih (PTS1939)
- Mufanza (PL.FF)

.

Chcialbym wprowadzic male sprostowanie, poniewaz nie bralem pod uwage istotnej kwestii. Po rozmowie z Mufanza i Strzelecem, dochodze do wniosku iz musimy zmienic jednego kapitana. Nie chce tutaj dyskryminowac nikogo, tak samo zawodnikow danego klanu, ale trzecim kapitanem powinien byc Strzelec. Posiada on bardzo duze doswiadczenie jezeli chodzi o gre klanowa w roli gracza jak i lidera. Czynnie bierze udzial w tym temacie co pokazuje, ze bardzo mu zalezy na Reprezentacji. Jakby nie patrzec to on podal juz na tacy zasady na ktorych powinna sie opierac Team Poland. Mnie sie jak najbardziej podoba ta koncepcja. Z drugiej strony Mufanza prowadzi swoj klan juz od dluzszego czasu, jednak kryterium ktorym kierowalismy sie przy wyborze, ze kapitanowie musza byc liderami swoich klanow bylo bledne.

Mam nadzieje, ze nie ma zadnych sprzeciwow co do tej "malej" zmiany.

- MaceWindu (SPQR)
- Artih (PTS1939)
- Strzelec (SPQR)

co wiecej, kazdy z tej 3 ma swoja dominujaca klase w BF42 i na to kladzie nacisk. Strzelec - samoloty, Artih - czolgi, Mace Windu - infantry

ps. To, ze SPQR ma wiekszosc w zarzadzie o niczym nie swiadczy. Do teamu szanse ma sie dostac kazdy, ale czy bedzie mial okazje grac to juz jest inna kwestia. Prosilbym o zglaszanie sie do Strzelca lub do mnie osob ktore nie graja obecnie w zadnym klanie, jednak sa zainteresowane Team Poland.

kontakt do Strzelca email akwogh@go2.pl
kontakt do Mace Windu gg://4367954 , xfire:macewindupl

Pozdrawiam

PostNapisane: 18 maja 2010, 21:19 

Jak zwykle musi mnie ominąć najważniejszy termin. No dobra Panowie, chciałbym zaznaczy że choc nie mogłem być na TSie danego dnia chciałbym podczepić swój klan do tej zabawy.

PostNapisane: 18 maja 2010, 22:35 

ultimate0 napisał(a):
Jak zwykle musi mnie ominąć najważniejszy termin. No dobra Panowie, chciałbym zaznaczy że choc nie mogłem być na TSie danego dnia chciałbym podczepić swój klan do tej zabawy.

Przygotuj liste, kto do jakich zadan bedzie sie nadawal a my to wrzucimy do jednego worka z reszta i przeanalizujemy kto rzeczywiscie sie nadaje. Rozumiem, ze moglo Cie nie byc, jednak nastepnym razem postaraj sie zabrac glos wczesniej i poinformowac o tym innych.

Nastepne spotkanie przewidziane jest na najblizsza sobote 22.05.10 - jednak chyba nie jest do dobry termin, bo jak wiadomo Liga Mistrzow.. :) . Jezeli sa osoby chetne do prowadzenia drugiego garnituru, prosze o zgloszenie sie do mnie. Moze uda sie skompletowac druga 3 kapitanska.

PostNapisane: 19 maja 2010, 00:34 
Moderator forum

No myślę, że spotkanie przełożymy na poniedziałek godz. 20.30.
Powinno wszystkim pasować.

PostNapisane: 19 maja 2010, 14:13 
Moderator forum

Na stronie ligi pojawily sie zasady dla Nation Cupa.
Co do spraw ogolnych - grac bedzie sie o dziwo po 10, jednak za obopolna zgoda mozna po 8 lub wiecej (do 16).
Minimalna ilosc graczy dla zarejestrowania druzyny narodowej - 12. Od 30 graczy mozna wystawic dwa teamy, 50 trzy i 80 cztery (wiemy wiec juz ile wystawia niemcy).
Beda dwie fazy - grupowa (2 mapy) i playoff (jedna mapa wybrana przed adminow). Nie wiadomo jeszcze ile bedzie grup, ani ile druzyn wyjdzie do dalszych rozgrywek.
Punktacja jak w bf lidze - 2 punkty za wygrana mape. Suma punktow decyduje o pozycji w grupie.
Zasady gry - do wyboru miedzy zasadami ligi a CB rules.
W gruncie rzeczy nic odkrywczego ani nic nowego. Nasuwa sie jednak jedno niebezpieczenstwo - 3 albo 4 niemieckie druzyny, w NC organizowanym przez niemiecka lige, z niemieckimi adminami. Stoje i bede stal na stanowisku, ze skoro to NC to nalezy przyjac nowych adminow spoza niemiec, tak by nie bylo mozliwosci manipulacji. Mysle ze powinno byc przynajmniej po jednym adminie z Polski, Ukrainy, Holandii, Szwecji, moze nawet z Wloch i Wegier.

Co do spotkania faktycznie uwazam, ze lepszy bylby poniedzialek.

But our hearts only to Poland.
1939-1945
For your freedom and ours"

PostNapisane: 19 maja 2010, 14:25 

Najlepsze i tak sa neutralne serwery w Niemczech : D

PostNapisane: 19 maja 2010, 14:26 
Moderator forum

Strzelec napisał(a):
... i playoff (jedna mapa wybrana przed adminow).
Nasuwa sie jednak jedno niebezpieczenstwo - 3 albo 4 niemieckie druzyny, w NC organizowanym przez niemiecka lige, z niemieckimi adminami.

:D

Skąd my to znamy ... wszystko dla nadludzi :)

PostNapisane: 20 maja 2010, 22:35 
Moderator forum

Dziadki też mogą? :)

PostNapisane: 20 maja 2010, 22:36 
Moderator forum

Moga moga, tylko musza naoiliwic zardzewialy sprzet <-P

But our hearts only to Poland.
1939-1945
For your freedom and ours"

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 214 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2