Boze.... jestem lekko zdenerwowany po dzisiejszym gatherze.
3 mapy poszly spokojnie.
Byl to najlepszy gather jaki rozegralismy, az do pewnego momentu...
Skonczyla sie mapa nr 3 (stalingrad) - wynik 3:2 dla Redow.
Wpada oleum z SoH zapytac sie czy moze wpasc 9 gosci z SoH aby zagrac SoH vs Reszta.
Oczywiscie bez namyslu zgodzilismy sie no i po chwili byla juz mapa Charkow i RED+BLUE vs SoH.
Na serverze po stronie RED+BLUE zostalo 10 graczy (wszyscy powychodzili, dlatego tez sie zgodzilismy).
Gralismy na Multimedi w asekuracji Okoty, Najemnika i Goku (adminow z IRS). Niestety lekko sie na was zawiodlem.
Okota w pewnym momencie na charkowie jak juz wszystko bylo ustalone "wyrzucil" nas z servera.
Stary bardzo jest nam przykro z tego powodu, ale mysmy tylko od Was pozyczali server na co sie zgodziliscie, ale organizacja ciagle pozostala w naszych rekach (Ja, Gore i BCJ).
Poza tym w ciagu meczu sz.p Goku mieszal i probowal rzadzic caly czas. Stary, jak cos nie pasuje to nie graj i nie chwal sie tym ze masz admina.
Z Najemnikiem b. fajnie mi sie gralo
Wszem i wobec oglaszam iz za swoje zachowanie dzisiaj Okota i Goku nie maja wstepu na zadne inne gathery, a co za tym idzie nie rozegramy zadnego gathera na ich serverze. Sorka, ale wozicie sie na swoim serverze. Grajcie dalej na 3 stronie CB.