Teraz jest 19 kwi 2025, 17:37

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 62 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2003, 12:51 

Bylo Extra :D Ale druzyna [RED] proponuje pocwiczyc troszke :D :D :D Fakt-Gore tworzyl klocka i nie chcieli robic restart.Ach te klocki,zawsze nadchodza nie w pore :wink: ....Moze to byl sabotaz.hehe,,,,,,Proponowal bym to samo ale tylko na Noze lub bazooki.. :D .Czujecie klimat.Jeden z nas pilnuje flagi a tu 5 facetow z piana w ustach leci przejac flage... :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2003, 18:37 

To kiedy nastepny Gether :?:

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2003, 18:49 
Moderator forum

GOKU napisał(a):
To kiedy nastepny Gether :?:

Jeśli znajdzie się odpowiednio dużo luda to dzisiaj -> pakować się na IRC'a. Bo znowu będzie CTF 4x4 :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2003, 18:53 

Pamietam tego gathera....:/ Dla mnie nie bylo tak zle, wogole fajny pomysl z tym ctf-em :D
BTW:Mozna by zrobic jakas stronke o BF Gatherach 8)

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2003, 19:01 

Może w końcu ktoś to kiedyś przeczyta 8)
Na pewno będziemy reklamować w radiu BFPL i na stronce radia...nie wiem czy opłaca się na forum skoro i tak wszyscy na to leją ;)

Powiedzcie mi tylko co was tak odstrasza od gatherów to spróbujemy to naprawić :D

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2003, 19:16 

na ircu dowiedziałem sie że gore to dalej nie powiem ale przychodzcie na gathery

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2003, 22:58 
Oldboy Battlefield.pl

dzis gather skonczyl sie... tragicznie... na ostatnia plansze wladowal sie caly klan SoH... nie powiem jak sie zachowywali... tragedia wpadli i burdel... byly 2 restaty 3x pauza i nic... wkoncu wyjeb*** ich z servera :evil: i gather sie skonczyl.

pozatym to juz nie byl gather... a jakas pseudo klanowka...

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2003, 23:05 

Boze.... jestem lekko zdenerwowany po dzisiejszym gatherze.
3 mapy poszly spokojnie.
Byl to najlepszy gather jaki rozegralismy, az do pewnego momentu...

Skonczyla sie mapa nr 3 (stalingrad) - wynik 3:2 dla Redow.
Wpada oleum z SoH zapytac sie czy moze wpasc 9 gosci z SoH aby zagrac SoH vs Reszta.
Oczywiscie bez namyslu zgodzilismy sie no i po chwili byla juz mapa Charkow i RED+BLUE vs SoH.
Na serverze po stronie RED+BLUE zostalo 10 graczy (wszyscy powychodzili, dlatego tez sie zgodzilismy).
Gralismy na Multimedi w asekuracji Okoty, Najemnika i Goku (adminow z IRS). Niestety lekko sie na was zawiodlem.
Okota w pewnym momencie na charkowie jak juz wszystko bylo ustalone "wyrzucil" nas z servera.
Stary bardzo jest nam przykro z tego powodu, ale mysmy tylko od Was pozyczali server na co sie zgodziliscie, ale organizacja ciagle pozostala w naszych rekach (Ja, Gore i BCJ).
Poza tym w ciagu meczu sz.p Goku mieszal i probowal rzadzic caly czas. Stary, jak cos nie pasuje to nie graj i nie chwal sie tym ze masz admina.
Z Najemnikiem b. fajnie mi sie gralo :)

Wszem i wobec oglaszam iz za swoje zachowanie dzisiaj Okota i Goku nie maja wstepu na zadne inne gathery, a co za tym idzie nie rozegramy zadnego gathera na ich serverze. Sorka, ale wozicie sie na swoim serverze. Grajcie dalej na 3 stronie CB.

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2003, 23:08 

Okota napisał(a):
dzis gather skonczyl sie... tragicznie... na ostatnia plansze wladowal sie caly klan SoH... nie powiem jak sie zachowywali... tragedia wpadli i burdel... byly 2 restaty 3x pauza i nic... wkoncu wyjeb*** ich z servera :evil: i gather sie skonczyl.

pozatym to juz nie byl gather... a jakas pseudo klanowka...

Szanownemu panu Okocie zapewnie wydawało się że SoH miało ustawioną jakąś niby taktyke. Więc sie pytam kto ustala taktyki co CTF bo ja jeszcze żadnej nie znam więc nie wiem o co ci chodziło. Moim zdaniem świadczy to o twoim braku kultury i wyrozumiałości. Zwłaszcza że wcześniej zapytaliśmy my sie i Kaserek się zgodził więc nie rozumiem co ci się nie spodobało. Na tym kończe.

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2003, 23:09 

Aha Okota - i pamietaj ze CTF nie gra zaden Polski klan dlatego tez SoH nie moglo miec zadnej taktyki tylko lepsze zgranie od nas.

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2003, 23:11 
Oldboy Battlefield.pl

ludzie gather!! - zbieranina!!
pozatym ile razy mozna im mowic ze nie gramy a ustalamy taktyke? a oni znowy lubudu i rozp... w bazie...

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2003, 23:12 

Pozwole sobie sie ustosunkowac .. po pierwsze wszedlem pierwszy i sie kulturalnie spytalem, czy moze dojsc 9 osob z naszego teamu ... nikt sie nie sprzeciwil. Granie SoH vs reszta to nie byl moj pomysl, chcielismy zagrac cos ciekawszego od FFA, wiec weszlismy na IRS. Jakbyscie nam podali jeszcze IP tsa, to byloby imo spox. W sumie nie wiem, o co poszlo. Przepraszam za Pytonga, jesli to przez jego wypowiedz .. ale bez przesady - codziennie na FFA ludzie niezle klną i jakos kicki nie leca, a on nic takiego znowuz nie powiedzial ... imo cos organizacja nawalila, bo nie bylo jakos widac lidera i sam sie pogubilem, co sie dzieje .. ale kick grupowy dla SoH mi sie nie podoba ... :?

Pozdrawiam, oleum.

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2003, 23:16 
Oldboy Battlefield.pl

dojsc 9 osob!! a nie wladowac sie do jednego teamu!! sa tylko 2 teamy red i blue a o nim to juz nie mowmy... co do ts to mowilem abyscie weszli ale nie... mamy swoj... a niby jak ja mam wejsc do was na ts skoro niewiem gdzie go macie i powiedziec waM CO robimy?? jescze raz GATHER!! mogliscie sie wmieszac miedzy teamy a nie...

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2003, 23:26 

Okota napisał(a):
dojsc 9 osob!! a nie wladowac sie do jednego teamu!! sa tylko 2 teamy red i blue a o nim to juz nie mowmy...

Jak juz pisalem 8) , gra SoH vs reszta to nie byl moj pomysl :!:

Okota napisał(a):
co do ts to mowilem abyscie weszli ale nie... mamy swoj... a niby jak ja mam wejsc do was na ts skoro niewiem gdzie go macie i powiedziec waM CO robimy?? jescze raz GATHER!! mogliscie sie wmieszac miedzy teamy a nie...

A skad moge wiedziec, gdzie byl serwer gatherowy TSa?? IP nie daliscie ..
a o IP naszego nikt nie prosil :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2003, 00:05 

Powiem jedno - berlin był zajebisty 8)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 62 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2