Teraz jest 23 sie 2025, 03:26

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 66 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 23 paź 2004, 19:52 

TuReK napisał(a):
Oj bedzie rzeź...

Oby tylko rzez :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 23 paź 2004, 19:54 
Moderator forum

Wypoor PL napisał(a):
Będzie, będzie - czasami admini rzeczywiście przesadzają, ale kiedy widzę kretyna w Mi-8 z zaparowanymi, od porządania fragów, szybami - czy też Huey'a ze ściągającymi z szyby, vietnamskie sandały, wycieraczkami, a z tyłu mu biorą flagę to mnie krew zalewa.

Ty przypadkiem nie byłeś skrajnie negatywnie do BF:V nastawiony jeszcze nie dawno? ;) Skąd ta fascynacja?

ps. Najemnik, zmień ton bo z deczko przegiąłeś...

Tytuł:
PostNapisane: 23 paź 2004, 20:07 

yacub napisał(a):
Ty przypadkiem nie byłeś skrajnie negatywnie do BF:V nastawiony jeszcze nie dawno? ;) Skąd ta fascynacja?

No tak, ale ja jestem pojebany... :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 23 paź 2004, 20:40 
Moderator forum

Wypoor PL napisał(a):
yacub napisał(a):

No tak, ale ja jestem pojebany... :lol:

No tak, zapomniałem, sorry :lol:

PostNapisane: 23 paź 2004, 21:13 
Moderator forum

Najemnik napisał(a):
Dobrze ujołeś świat kretynów do których zaliczasz się ty co do kopniaka z Serwa dostałeś go ode mnie grało nas wtedy 5 a ty napierdalałeś w nas z czołgu i wszyscy ci trąbili żebyś wyszedł z czołgu bo gramy bez nich ale ty swoje i nadal waliłeś do nas z działa a więc nie dziw się na reakcje moją pamiętam ze miałeś jakiś problem i mówiłeś ze czołgi stoją po to by nimi jeździć.

Cieszę się, że ten prawdziwy ów "kretyn" miał odwagę się zdemaskować.
Pamiętam taką sytuację i bezczelnie łżesz niczym "pies".
Nie wiem czy jest sens o tym rozprawiać na forum, gdyż nie jest to miejsce do tego, jednak ważne jest, abyś wbił sobie do tej przerośniętej w gromowładcze decyzje głowy, że świat nie kończy się na klepaniu w klawiaturę udając Władcę i Pana.

Wszedłem na Berlin, grało około 5-6 osób, widzę atak na południową flagę, łapię czołg i jadę .. Żadnych komend z konsoli.
Nagle tekst od nieznanego mi osobnika, o ksywie przypominającej występy w miejskim szalecie: "wyjdź z czołgu".

Zatrzymuję się i grzecznie pytam: "dlaczego ?" .. i ponownie "wyjdź z czołgu bo kick".

No ja rozumiem, przyjąłbym zasadę, gdyby był to ktoś kogo znam, wszak w BF-a gram nie od dzisiaj i dziwnie jest poddać się aluzji jakiegoś gracza o ksywie przypominającej miejsce oddawania niepotrzbnych rzeczy.

Może się myliłem ? Cóż ... Jednak widziałem, że na serwerze jest Najemnik i sądziłem, że znajomość z forum otworzy przede mną wrota alter ego i nawiąże konwersjację dokonując wyjaśnień.

W dalszej części pytam "za co miałby być ten kick ? " i znowu, styl wypowiedzi godny nicków pod jakimi grało ów towarzystow: "za jajco" ..

Spotkałem się z debilizmem, kretynizmem i całość zachowań przypominające gówniarską zabawę w chowanego, mimo wszystko po krótkim acz treściwym swierdzeniu "oj dzieci, dzieci .. " przystąpiłem do zorganizowanego ataku.

W wirze i werworze akcji obdarowałem jakiegoś fake-nickowego gracza (może to ktoś ze sceny, w komitywie z Najemnikiem) swoim ołowiem.

Biedak zdechł ... po czym ... dostałem kopa.

Postanowiłem zapytać wprost przesyłając stosowne zapytanie na GG.

Przepraszam Wasza wysokość, że zakłóciłem spokój Waszmości, ale kultura i obyczaj mówią, że na każde zapytanie należy wydać stosowną odpowiedź. Nie, przepraszam, że w ogóle tego dnia, kiedy to Wasza wysokość poczuła się nie zgorzej i kliknęła magiczny klawisz Enter ukazując przy tym swoją pyszałkowatą władzę niegodną tego typu zachowań dorosłego osobnika ...

Nie mam więcej ochoty się nad tym rozpisywać.

Najemnik napisał(a):

I nie dostosowuje gry do siebie bo sam lubię jeździć czołgami ale biegałem a nie jeździłem i się umiałem dostosować a takich buraków jak ty jeżeli nie będą umieli dostosować się do wszystkich graczy na serwie będę wywalał i z czasem banował na stałe aby nie mieli możliwości gry na tym serwie . I automatycznie nie będzie płaczu ze ktoś coś ci zrobił na serwie Multimedi ps. Druga sprawa jak chcesz zafunduje ci wizytę u okulisty abyś widział co ludzie piszą do ciebie

Folguj swoje emocje, bo po tym co dotyczy mojej osoby uważam, że Twój wiek wpisany w profil GG to jakiś niedojrzały żart. Nie jesteś godny dalszej rozmowy ze mną, sądząc żem burak i niegodny grania na Multimedii. Cóż, przeboleję .. ale zaręczam Ci nie potrzebuję okulisty, aby zauważyć na znaczną odległość z jakimi ludźmi mam do czynienia.
Zaliczasz score-a, nie będąc gołosłownym, powiem krótko Najemnik.
Możesz mi w dalszej części "zachapać" :!:

Tytuł:
PostNapisane: 24 paź 2004, 01:22 
Moderator forum

Powstrzymac nie tylko emocje ale rowniez jezyki panowie...

Tytuł:
PostNapisane: 24 paź 2004, 01:23 

Warner napisał(a):
te teksty o burakach i kretynach mogles sobie darowac...za kogo ty sie k*rwa Najemnik uwazasz...

Warner po pierwsze nie pisałem do ciebie po drugie ja nie zacząłem wyzywać pierwszy do kretynów a jedynie stwierdziłem ze osoba, która wyzywa ludzi od nich sama się do nich zalicza i inaczej nie mogę takiej osoby nazwać, bo według mnie taka osoba to burak, który raz, że nie umie się zachować na serwerze to jeszcze ma problem jak nie wiem, co ma z sobą zrobić niech idzie na pole.

Oto cytat.
===Tomy===[PL] napisał(a):
Świat jest pełen kretynów i upodobanych im adminów.

Jeżeli ma ktoś jeszcze problem proszę wysłać mi prywatną wiadomość bo to nie jest miejsce aby wyjaśniać sobie coś i rzucać mięsem .

Ostatnio edytowano 24 paź 2004, 15:51 przez Najemnik, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 24 paź 2004, 01:49 

Kiedyś w Częstochowie widziałem jak przekupki rzucają w siebie mięsem, buhahaha. No co wy, pokłóćcie się ze swoimi damami, a nie walcie tu team kill'i :lol:

PostNapisane: 24 paź 2004, 02:01 

Wszedłem na Berlin, grało około 5-6 osób, widzę atak na południową flagę, łapię czołg i jadę .. Żadnych komend z konsoli.
Nagle tekst od nieznanego mi osobnika, o ksywie przypominającej występy w miejskim szalecie: "wyjdź z czołgu".

Zatrzymuję się i grzecznie pytam: "dlaczego ?" .. i ponownie "wyjdź z czołgu bo kick".

No ja rozumiem, przyjąłbym zasadę, gdyby był to ktoś kogo znam, wszak w BF-a gram nie od dzisiaj i dziwnie jest poddać się aluzji jakiegoś gracza o ksywie przypominającej miejsce oddawania niepotrzbnych rzeczy.

Widzę że dalej atakujesz świadczy to tylko o tobie napisałeś teraz że jednak jeździłeś i zostałeś uprzedzony o tym ze nie gramy z czołgami i możesz za to polecieć chociasz wcześniej pisałeś ze nikt nic ci nie mówił .

Zrozumiałbym, gdyby konsola obdarowywała moje stare oczy jakimś komunikatem, ale gdzie tam ... no bo po co.
I naderemne trudy wyjaśnienia sytuacji, gdy admini bezduszni i nienaganni nie potrafią lub nie chcą dopasowywać map do formy odpowiadającej im rozgrywki.

Ale nie ważne co do mojego wieku to jest on prawdziwy co do psa to raczej nie jestem podobny .Jak również uważam ze osobnik twojego pokroju nie zasługuje na specjale komendy z konsoli a może powinienem siedzieć 24 na dobę na serwie i czekać aż wielmożny pan wejdzie i dać mu komendę z konsoli jestem ciekawy czy jak grasz na innych serwach za granicą to tez w ten sposób wyzywasz ludzi co grają na serwerach
chyba nie jest to normalne zachowanie co do niby znajomości z forum to mówię że nie znam cię i nie chce znać .
A co do rozmowy na GG to może rozmawiałeś z moją kobietą bo ja nie przypominam sobie takiej rozmowy musiała mieć z ciebie ładną bekę ide sprawdzić archiwum .

Tytuł:
PostNapisane: 24 paź 2004, 02:20 

Co do zasad obowiązujących na tym serwie zostały opisane w tym topiku http://forum.battlefield1942.pl/viewtopic.php?t=5868 Cytuje : Również osoby, które nie umieją się zachować będą wylatywać z serwera (admini będą kopać), zaś kierowane do mnie pytania typu: „Dlaczego dostałem kicka i wyleciałem z serwera?” proszę kierować do samych siebie.
Szkoda czasu na tłumaczenie wszystkim, dlaczego serwer wywala ich za TK lub innych powodów. Jeżeli więc dostałeś kicka to sam się zastanów i przemyśl swoje zachowanie oraz postaraj się poprawić, aby w przyszłości nie dostać bana. Jasne?
chyba nie trzeba nic więcej tłumaczyć a ciebie zapraszam do przeglądania forum .

Tytuł:
PostNapisane: 24 paź 2004, 11:05 

Wracając do ciekawych zachowań na serwerach, to intrygującą sytuację miałem również wczoraj. Nie było to zachowanie admina, ale jednego z graczy.
Mod: Road to Rome, mapa Husky.

Na szwedzkim serwerze było sporo osób, jednakże udało mi się wsiąść jako pilot do BF-110. Na miescu pasażera zasiadł gracz, który również czekał na ten samolot. Jak tylko udało mi się wystartować zaczął strzelać z tylnego działka w ogon samolotu, gdy ten zaczął się już palić to wyskoczył.
Jak spytałem dlaczego to zrobił z rozbrajającą szczerością odpowiedział: "Bo jest to zabawne, a poza tym to ja chciałem prowadzić."

Wyskoczyłem nad lotniskiem i znów czekam na odrodzenie samolotu. Pojawił się znów ten sam pasażer, lecz tym razem zaczął strzelać do mnie. Nie pozostało mi nic innego jak odpowiedzieć ogniem, -2, ale udało mi się wystartować.

Moja drużyna była w nieciekawej sytuacji, Włochom została tylko jedna flaga, w wiosce, cały czas atakowana przez Brytyjczyków. Pomyślicie może, że opisywany przeze mnie gracz ruszył bronić flagi? Nic bardziej mylnego, wziął Hanomag i pojechał na lotnisko, czekać jak będę tam musiał przelatywać aby załadować amunicję. Mało obchodziło go, że próbuję niszczyć wszystkie zbliżające się czołgi lub że ostatnia flaga została wyszarzona. Dzielnie stał na środku lotniska i walił we mnie jak tylko zobaczył zbliżający się samolot.

Na szczęście był to kiepski gracz i zestrzelił mnie dopiero po dość długim czasie. Votowanie było na tym serwerze wyłączone, a moje apele o wyrzucenie go nic nie dały.

Opisuję to całe zdarzenie, bo wydaje mi się bardziej godne uwagi, jak zwykłe strzelanie w plecy przez 'kolegów” z drużyny gdy biegnie się do samolotu :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 24 paź 2004, 11:17 
Moderator forum

Praetorius - świat Beefa pełen jest dziwaków przekonanych, że to im należy się stojący sprzęt.

Widziałem gości rozwalających bazookami samoloty, jeśli widzieli, że pierwsi do nich nie wsiadą, zajeżdzających czołgiem lub APC samolot, który wjechał do hangaru w celu naprawy, strzelających do samolotów z Bara (sytuacja j/w z bazooką) wjeżdzających ci jeepem w tyłek czołgu, jeśli przypadkiem byłes w tym czołgu pierwszy. Zajeżdzających jeepem lub APC startujące samoloty axis na Battle of Britain. I naprawdę wiele innych.

Wniosek - optymalna mapa dla pilotów (to nie ja :) ) to Coral Sea. Tam samolotów jest więcej niż graczy, więc nie ma problemów :) Każdy na swój latawiec może się doczekać.

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 24 paź 2004, 11:38 

Najemnik napisał(a):
Warner napisał(a):
te teksty o burakach i kretynach mogles sobie darowac...za kogo ty sie k*rwa Najemnik uwazasz...

Wetner po pierwsze nie pisałem do ciebie po drugie ja nie zacząłem wyzywać pierwszy do kretynów a jedynie stwierdziłem ze osoba, która wyzywa ludzi od nich sama się do nich zalicza i inaczej nie mogę takiej osoby nazwać, bo według mnie taka osoba to burak, który raz, że nie umie się zachować na serwerze to jeszcze ma problem jak nie wiem, co ma z sobą zrobić niech idzie na pole.

Oto cytat.
Świat jest pełen kretynów i upodobanych im adminów.

Jeżeli ma ktoś jeszcze problem proszę wysłać mi prywatną wiadomość bo to nie jest miejsce aby wyjaśniać sobie coś i rzucać mięsem .

do mnie mowisz cieciu?? jak tak to naucz sie pisac moj nick, to po pierwsze...a po drugie, ktos prosil mnie, zebym dal na looz...wiec tym razem odpuszcze ci... :lol:

PostNapisane: 24 paź 2004, 12:50 
Moderator forum

Najemnik napisał(a):
A co do rozmowy na GG to może rozmawiałeś z moją kobietą bo ja nie przypominam sobie takiej rozmowy musiała mieć z ciebie ładną bekę ide sprawdzić archiwum .

Najemnik, albo Ty na prawdę za bardzo wysoko nosisz się ze swoimi ambicjami, albo naprawdę tekst czytany przychodzi Ci ze zrozumieniem.
Nie było żadnej rozmowy na GG, było pytanie krótkie i treściwe, na które dopiero teraz paszczysz się i bełkotając o zasadach, których to złamałem.

Szczerze, to mało mnie obchodzi kim jesteś. Siedz sobie za wirtualną osłoną internetu i dalej Króluj swojej postaci nie słuchając ludzi, którzy rządają wyjaśnień. Twoje istenienie na forum jak i prawo do adminiowania traktuję tylko i wyłącznie jako przypadek i nie interesują mnie Twoje koneksje i znajomości ze sceną. Znam wielu zamożniejszych, godnych tej funkcji, którzy potrafią trzeźwo oceniać sytuację.

Od początku to był mój problem, między Tobą - jeśli po 20 dniach odpisujesz w równie kretyński sposób, w jaki zachowałeś się tego dnia dopadając do adminki .. to wybacz .. nie mamy o czym rozmawiać.

Życzę miłej zabawy.

EOT.

BTW: Warner, odpuść Jegomościa bo i Ciebie zaraz zacznie banami straszyć i będziemy musieli założyć Anonimową Fundację Ochrony Praw Graczy na Multimedii :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 24 paź 2004, 14:20 

Ja wczoraj dostalłem kick'a bo zrugałem po angielsku, palanta kampiącego Cobrą. :lol: Więc rugałem go już po polsku i wszyscy byli szczęśliwi. :lol: Tekst brzmiał: CAMPER F**KER i dostałem wyjebkę na PB za violence language ;) Taka jest sprawiedliwość, gracz który dba o przebieg gry dostaje kick'a przez zasmarkanego fircyka zlewającego wszystko :(

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 66 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2