Najemnik napisał(a):
Dobrze ujołeś świat kretynów do których zaliczasz się ty co do kopniaka z Serwa dostałeś go ode mnie grało nas wtedy 5 a ty napierdalałeś w nas z czołgu i wszyscy ci trąbili żebyś wyszedł z czołgu bo gramy bez nich ale ty swoje i nadal waliłeś do nas z działa a więc nie dziw się na reakcje moją pamiętam ze miałeś jakiś problem i mówiłeś ze czołgi stoją po to by nimi jeździć.
Cieszę się, że ten prawdziwy ów "kretyn" miał odwagę się zdemaskować.
Pamiętam taką sytuację i bezczelnie łżesz niczym "pies".
Nie wiem czy jest sens o tym rozprawiać na forum, gdyż nie jest to miejsce do tego, jednak ważne jest, abyś wbił sobie do tej przerośniętej w gromowładcze decyzje głowy, że świat nie kończy się na klepaniu w klawiaturę udając Władcę i Pana.
Wszedłem na Berlin, grało około 5-6 osób, widzę atak na południową flagę, łapię czołg i jadę .. Żadnych komend z konsoli.
Nagle tekst od nieznanego mi osobnika, o ksywie przypominającej występy w miejskim szalecie: "wyjdź z czołgu".
Zatrzymuję się i grzecznie pytam: "dlaczego ?" .. i ponownie "wyjdź z czołgu bo kick".
No ja rozumiem, przyjąłbym zasadę, gdyby był to ktoś kogo znam, wszak w BF-a gram nie od dzisiaj i dziwnie jest poddać się aluzji jakiegoś gracza o ksywie przypominającej miejsce oddawania niepotrzbnych rzeczy.
Może się myliłem ? Cóż ... Jednak widziałem, że na serwerze jest Najemnik i sądziłem, że znajomość z forum otworzy przede mną wrota alter ego i nawiąże konwersjację dokonując wyjaśnień.
W dalszej części pytam "za co miałby być ten kick ? " i znowu, styl wypowiedzi godny nicków pod jakimi grało ów towarzystow: "za jajco" ..
Spotkałem się z debilizmem, kretynizmem i całość zachowań przypominające gówniarską zabawę w chowanego, mimo wszystko po krótkim acz treściwym swierdzeniu "oj dzieci, dzieci .. " przystąpiłem do zorganizowanego ataku.
W wirze i werworze akcji obdarowałem jakiegoś fake-nickowego gracza (może to ktoś ze sceny, w komitywie z Najemnikiem) swoim ołowiem.
Biedak zdechł ... po czym ... dostałem kopa.
Postanowiłem zapytać wprost przesyłając stosowne zapytanie na GG.
Przepraszam Wasza wysokość, że zakłóciłem spokój Waszmości, ale kultura i obyczaj mówią, że na każde zapytanie należy wydać stosowną odpowiedź. Nie, przepraszam, że w ogóle tego dnia, kiedy to Wasza wysokość poczuła się nie zgorzej i kliknęła magiczny klawisz Enter ukazując przy tym swoją pyszałkowatą władzę niegodną tego typu zachowań dorosłego osobnika ...
Nie mam więcej ochoty się nad tym rozpisywać.
Najemnik napisał(a):
I nie dostosowuje gry do siebie bo sam lubię jeździć czołgami ale biegałem a nie jeździłem i się umiałem dostosować a takich buraków jak ty jeżeli nie będą umieli dostosować się do wszystkich graczy na serwie będę wywalał i z czasem banował na stałe aby nie mieli możliwości gry na tym serwie . I automatycznie nie będzie płaczu ze ktoś coś ci zrobił na serwie Multimedi ps. Druga sprawa jak chcesz zafunduje ci wizytę u okulisty abyś widział co ludzie piszą do ciebie
Folguj swoje emocje, bo po tym co dotyczy mojej osoby uważam, że Twój wiek wpisany w profil GG to jakiś niedojrzały żart. Nie jesteś godny dalszej rozmowy ze mną, sądząc żem burak i niegodny grania na Multimedii. Cóż, przeboleję .. ale zaręczam Ci nie potrzebuję okulisty, aby zauważyć na znaczną odległość z jakimi ludźmi mam do czynienia.
Zaliczasz score-a, nie będąc gołosłownym, powiem krótko Najemnik.
Możesz mi w dalszej części "zachapać"