Tondrom napisał(a):
P.S 2 Hynol Prawda jest taka że zeby grac na serwerze CC trzeba mieć troszkę kultury osobistej, i równiez prawda jest taka że polakom jej brakuje szczególnie tym dobrym ( 4 bany w 2 godziny) Laughing
łoooo jA sobie wypraszam

Jestem najlepszy ze wszystkich (w skromnosci

) a zachowuje sie tam bardzo kulturalnie. Bo malo niemcow
Na powaznie: nie spotkalem sie z nagminnym lamaniem zasad na tym serverze przez Polakow (owszem kilkakrotnie tak, ale sa ludzie ktorzy lamia czesciej zasady niz my), wiec nie wiem czemu tak podkreslasz przyklad naszych Rodakow, polonofobem jestes i sprawia Ci to przyjemnosc? Prawda jest taka ze najczesciej zasady servera lamia gracze CC (naturalnie nie wszyscy), zapewne w mysl zasady "wolnosc Tomdromku w swoim domku". Dlatego to co tu wypisujesz troche mi zalatuje hipokryzja. Coz, ciezko od Ciebie wymagac bycia obiektywnym w tej sprawie... z drugiej strony trudno od Ciebie nie wymagac wstawienia sie za nami, gdyz tak jak my jestes Polakiem (chociaz osobiscie wstydze sie Ciebie jako Polaka skoro taka nam reklame robisz

). Mozliwe ze gracze z CC maja wyrobiona negatywna opinie o Polakach rowniez dzieki Tobie (konkretnie dzieki cytowanej juz wczesniej kwestii, ktora byc moze byla przez Ciebie rozwijana i poszerzana o nowe pomysly). Ciezko mi sobie wyobrazic zeby gracze 3C, PRGK, PTS, XIII czy SPQR (moze poza niektorymi jednostkami) zachowywali sie chamsko na serverze, tag do czegos zobowiazuje i sam kilkakrotnie karcilem moich graczy za nieodpowiednie zachowanie (choc sam czasami aniolkiem nie jestem

) Jesli wspominasz o dobrych Polakach, to tacy sa tylko w w/w klanach + jednostki bez klanu + jednostki ktorych klany juz nie graja. Juz bym wolal zebys udokumentowal np screenem nieodpowiednie zachowanie jakiegos gracza i skierowanie sprawy do jego CLa, byloby to mniej szkodliwe niz uogolnianie i utwierdzania u naszych zachodnich kolegow stereotypu Polaka chama i prostaka.
Moze za kilka lat to do Ciebie trafi.
Pozdrawiam i posylam serie ze Spitfire'a.
P.S. Pozdro 4 Gryn