Teraz jest 30 lis 2024, 19:37

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 635 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 43  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 21 lis 2006, 20:33 
Moderator forum

Tondrom napisał(a):
P.S 2 Hynol Prawda jest taka że zeby grac na serwerze CC trzeba mieć troszkę kultury osobistej, i równiez prawda jest taka że polakom jej brakuje szczególnie tym dobrym ( 4 bany w 2 godziny) Laughing

łoooo jA sobie wypraszam :evil: Jestem najlepszy ze wszystkich (w skromnosci :lol: ) a zachowuje sie tam bardzo kulturalnie. Bo malo niemcow :P
Na powaznie: nie spotkalem sie z nagminnym lamaniem zasad na tym serverze przez Polakow (owszem kilkakrotnie tak, ale sa ludzie ktorzy lamia czesciej zasady niz my), wiec nie wiem czemu tak podkreslasz przyklad naszych Rodakow, polonofobem jestes i sprawia Ci to przyjemnosc? Prawda jest taka ze najczesciej zasady servera lamia gracze CC (naturalnie nie wszyscy), zapewne w mysl zasady "wolnosc Tomdromku w swoim domku". Dlatego to co tu wypisujesz troche mi zalatuje hipokryzja. Coz, ciezko od Ciebie wymagac bycia obiektywnym w tej sprawie... z drugiej strony trudno od Ciebie nie wymagac wstawienia sie za nami, gdyz tak jak my jestes Polakiem (chociaz osobiscie wstydze sie Ciebie jako Polaka skoro taka nam reklame robisz :P). Mozliwe ze gracze z CC maja wyrobiona negatywna opinie o Polakach rowniez dzieki Tobie (konkretnie dzieki cytowanej juz wczesniej kwestii, ktora byc moze byla przez Ciebie rozwijana i poszerzana o nowe pomysly). Ciezko mi sobie wyobrazic zeby gracze 3C, PRGK, PTS, XIII czy SPQR (moze poza niektorymi jednostkami) zachowywali sie chamsko na serverze, tag do czegos zobowiazuje i sam kilkakrotnie karcilem moich graczy za nieodpowiednie zachowanie (choc sam czasami aniolkiem nie jestem ;)) Jesli wspominasz o dobrych Polakach, to tacy sa tylko w w/w klanach + jednostki bez klanu + jednostki ktorych klany juz nie graja. Juz bym wolal zebys udokumentowal np screenem nieodpowiednie zachowanie jakiegos gracza i skierowanie sprawy do jego CLa, byloby to mniej szkodliwe niz uogolnianie i utwierdzania u naszych zachodnich kolegow stereotypu Polaka chama i prostaka.
Moze za kilka lat to do Ciebie trafi.
Pozdrawiam i posylam serie ze Spitfire'a.

P.S. Pozdro 4 Gryn :arrow: :wink: :arrow:

But our hearts only to Poland.
1939-1945
For your freedom and ours"

Tytuł:
PostNapisane: 21 lis 2006, 22:46 
Moderator forum

Zasady są, trzeba je przestrzegać, ale powinno to dotyczyć wszystkich, panów z CC, innych klanów niemieckich też. Sytuacja z servera - bax lotnisko axis , pojechałem gościa z AA wyskoczył i zabił 2 osoby na lotnisku - ok ale zamiast zabrac samolot i odlecieć ustawił się za spownem i kasował pojawiających sie ludzi - na moja uwage do admina że kampi --> zostałe zabity śmiechem i tekstem że tak się gra. Sam dostałem ostrzeżenie za rozwalenie AA które do mnie waliło - Kobra stop BC.

Traktujcie ludzi jednakowo, bez wzgledu na tag, czy kraj a nikt sie nie bedzie czepiał zasad panujacych na servie.

Tytuł:
PostNapisane: 22 lis 2006, 00:01 

Ja myślę Hynol, że On nie bierze Cię na poważnie przez tego avatara... :o

@ Cobra - Zasady są, trzeba je przestrzegać, ale powinno to dotyczyć wszystkich, panów z CC - nie dotyczyło i dotyczyć nie będzie bez Zulusa aktualnie na serverze.

:arrow: :wink: :arrow:

Tytuł:
PostNapisane: 22 lis 2006, 00:20 
Moderator forum

Przyznam, że nie spotkałem się z niczym "dziwnym" wobec mojej osoby na tym serwerze.

Jednak gra i styl niektórych graczy CC na owym serwerze pozostawia wiele do życzenia (i uchodzi im płazem) ... także Tondrom daruj sobie teksty jacy to "polacy są beznadziejni i antyprzystosowawczy".

Tytuł:
PostNapisane: 22 lis 2006, 00:43 
Moderator forum

Ależ panowie, piszecie do 15latka, który akurat przechodzi okres buntu i wszechwiedzenia, a przy okazji jest lamą do kwadratu, która nie ma zielonego pojęcia o grze. No i oczywiście jęczy na Polaków, choć zagranicę jedynie na pocztówkach widział. Po prostu trzeba olać i dać zdechnąć, a nie karmić i dawać mu szansę na dalsze pieprzenie o dupie Maryni.

Na serwerze pojawiam się tylko i wyłącznie dlatego, że mogę tam od czasu do czasu zagrać z Hynolem, Konewą czy resztą, sporadycznie się pojawiającą i potłuc parę trolli z CC. I tak jak w każdej dużej społeczności Inetowej, choć przeważają tam oszołomy, jest też parę osób, z którymi walczy się przyjemnie i na poziomie - Zulus pomimo antycznego wieku dalej potrafi zajść za skórę. Tak więc Tondromik - pokaż jakiś mocny w grze, bo jeśli chodzi o słowo pisane, to nie dorastasz do pięt nawet Tołdiemu.

A zasady fakt - są lamerskie maksymalnie, bo z każdego szamba można wyjść, tylko trzeba pomyśleć, a to, jak widać, niektórych statsiarzy z CC boli - bo, np. trzeba będzie parę razy zginąć, żeby podłożyć minę Tigerowi szalejącemu w głównej, czy też odwrócić jego uwagę, poświęcając fraga, aby kumpel z teamu podrzucił mu zielony placek pod nogi. Ale oni wolą płakać, że ktoś, kogo zestrzelili w main'ie i do kogo prują jak kradnie sprzęt odpowiada ogniem, a nie "Thx lads for the fire!". Po prostu lejcie ich w ich asekuracyjny sposób.

Tytuł:
PostNapisane: 22 lis 2006, 10:15 
Moderator forum

yacub napisał(a):
Tak więc Tondromik - pokaż jakiś mocny w grze, bo jeśli chodzi o słowo pisane, to nie dorastasz do pięt nawet Tołdiemu.

:lol:
Niestety - choć to przykre to Tondrom podobno ma ok 27 latek :|

Wydaje mi się, że nic poza słowami Yakuba dodawać do tematu nie trzeba ... tak jak często niemcy w swoich turniejach mają zasady, których nikt poza nimi nie rozumie tak na serwerze CC istnieją może nie do końca logiczne - lecz wiążące przepisy.
I jeśli chce się tam grać - lepiej za wczasu wszystkie przeczytać i ich przestrzegać.

Jeśli nie - zostaje [3C] War Zone, na który wczoraj wieczorem można było zagrać z kilkoma kompletnymi trolami (niestety nikt nie miał adminki i ich tk' dla "zabawy" psuło zabawę) i z kilkoma dinozaurami :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 22 lis 2006, 10:33 

http://img294.imageshack.us/img294/5449/lolmz9.jpg
http://img157.imageshack.us/img157/5052/lol2xl3.jpg

Jak widać ,było super .Nie doprosiłem sie niestety interwencji admina za to dostałem kick na ivo wychylając noska na plaże z informacją basecapming.
Pamietam ,że jakis rok temu grało sie tam super a obecnie ...sami wiecie.

[Wczoraj 19:44] barts: lol maryna fajnego kicka dostałeś na CC:| - coraz mniej mi sie podoba ten serwer:/ cytat z forum prgk bo Barts też wtedy grał.
:shock:

Tytuł:
PostNapisane: 22 lis 2006, 10:34 
Moderator forum

artih napisał(a):
Jeśli nie - zostaje [3C] War Zone, na który wczoraj wieczorem można było zagrać z kilkoma kompletnymi trolami (niestety nikt nie miał adminki i ich tk' dla "zabawy" psuło zabawę) i z kilkoma dinozaurami :wink:

Mozna było pograć :) , chociaż jak arcy się zwaliło to już niebyło tak różowo :wink: . Brak adminki na WarZonie faktycznie przeszkadza bo kilku powinno dostać kicka.

Panowie rozkręcac servery (server) polskie bo tam nikt nie kikuje za pl czy gadanie po polsku :)

Tytuł:
PostNapisane: 22 lis 2006, 10:59 
Moderator forum

Gram na tym serwerze w miare czesto i nic złego mnie nie spotkało:) Nie powiem fajnie mi sie tam w czolgu tłucze mosków i zawsze mam w miare dobre statystyki:)czyli złoto srebro braz :D ale nikt nigdy nic do mnie nie mial:)

Tytuł:
PostNapisane: 22 lis 2006, 15:28 

Ten serwer jest ok dopóki stężenie CC nie przekracza 30% ogółu. Wtedy zaczyna się "a teraz pogramy w moim ogródku". I nic mnie już nie zdziwi :?
Tondrom chłopie, strasznie się spinasz. Cienki (poza wyjątkami) jest ten Wasz klan i stąd chyba Twoje/Wasze kompleksy.
Ad. Jim - twój tekst że zawsze oddajesz tk bo takie masz zasady to dla mnie szczyt lamerstwa jakiego tutaj dawno nie czytałem. Daruj sobie dalsze wpisy jeśli mają być na tym poziomie.
P.S. Może by tak zamknąć temat bo z wiekiem trzeba uważać na ciśnienie :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 22 lis 2006, 15:30 

kobra napisał(a):
Sytuacja z servera - bax lotnisko axis , pojechałem gościa z AA wyskoczył i zabił 2 osoby na lotnisku - ok ale zamiast zabrac samolot i odlecieć ustawił się za spownem i kasował pojawiających sie ludzi - na moja uwage do admina że kampi --> zostałe zabity śmiechem i tekstem że tak się gra. Sam dostałem ostrzeżenie za rozwalenie AA które do mnie waliło - Kobra stop BC.

Sorry Kobra, jest to bzdura i bzdurą pozostanie do momentu kiedy nie przypomnisz sobie jaki nick mial koles z CC ktory zaaplikowal Tobie ten tekst. Dopiero wtedy zobaczymy kto to i czy wogole jest adminem.

Do tego momentu, jest to poprostu bajka.

A do Wszystkich zadowolonych i mniej - jesli macie problem z adminem czy tez poprostu z gosciem z CC, dajcie mi cynka na gg z opisem sytuacji.
Bez tego nie bede mogl nic zrobic, niezaleznie czy ktos postapil slusznie czy nie.

A ty yacub spieprzyles mi statsy na OMG wczoraj. Bys sie wstydzil. Seniorom sie ustepuje.

Tytuł:
PostNapisane: 22 lis 2006, 15:55 
Moderator forum

Ja zbyt często nie wpadam na serwer Conclave - a to z prostego powodu.
Pingi tam są zawsze >70 a to znacznie przeszkadza w grze infantry ... a ciągle siedzieć w puszce nudno :wink:

Dlatego rozruszajmy jakiś polski serwerek :!:

Tytuł:
PostNapisane: 22 lis 2006, 16:30 
Moderator forum

Zulus napisał(a):
A ty yacub spieprzyles mi statsy na OMG wczoraj. Bys sie wstydzil. Seniorom sie ustepuje.

Emeryt emeryta ubił, big deal. Poza tym mogłeś się tam nie kręcić, a i głowy nie wychylać w momencie, kiedy podziwiałem widoki hehe

Tytuł:
PostNapisane: 22 lis 2006, 16:45 

D_Czarny napisał(a):
Ad. Jim - twój tekst że zawsze oddajesz tk bo takie masz zasady to dla mnie szczyt lamerstwa jakiego tutaj dawno nie czytałem. Daruj sobie dalsze wpisy jeśli mają być na tym poziomie.

Tak tylko do D_Czarny - czytaj wszystkie posty za nim coś napiszesz ;)(kilka postów dalej napisałem, że to był żart - jak już ktoś mnie nagminnie zabija zgłaszam to adminowi).

Tytuł:
PostNapisane: 22 lis 2006, 17:11 
Moderator forum

jim napisał(a):
... napisałem, że to był żart ...

Typowe tłumaczenie jak już nie wiadomo co napisać.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 635 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 43  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2