Teraz jest 14 lis 2024, 23:27

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 286 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 20  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 9 sty 2004, 19:36 

Holman napisał(a):
Kielbasa w zwiazku z tym ze masz takiego nika a ja lubie zazerac kielbaski :D nie bede ci ripostowal tylko spokojnie doradze w zwiazku ze dosc niefortunnie zaczales swoja kariere na forum mam prosbe: nie odzywaj sie przez ten weekend na forum tylko je najpierw dokladnie poczytaj i wyczuj klimat, w ogole wszyswcy powinni od tego zaczac, na przyklad ja czytam forum od grudnia a zaczalem gadac od kwietnia, i to nie dlatego ze jestem jakas lama forumowa ale dlatego ze trzeba dojrzec do rozmowy czasami, a wiekszosc nowych userow ma z tym problem...

tak wiec poczytaj je sobie w weekend i sie nie ozdzywaj do poniedzialku pliz

btw czekam na usera o nicku KEBAB :lol:

Holman>>>
dziekuje za rade, ale zauwaz, ze powiedzialem o sytuacji, ktora faktycznie miala miejsce, kiedy poproszono o dowody, ktorych nie posiadam wtedy przeprosilem. Natomiast nadgorliwy moderator ktorego najwyrajniez netykieta i prawa nie obowiazuja kasuje moje posty, bo mu sa niewygodne.
Czytam to forum jako gosc od sierpnia'2002, gdyz wczesniej nie mialem stalego lacza, wiec nie bylo sensu sie rejestrowac. Widzialem jak tu bylo kiedys kiedy moderacja zajmowali sie tacy ludzie jak Aiv, Garet, Sceavola czy Coug. Ale zaden z nich nie trabi na kilometr o swej pozornej wladzy i nie przypomina co chwila ze jest moderem, sam zachowujac sie co najmniej wbrew zasadom dobrego smaku (te obrazki, to co to ma byc?). Nie wiem, moze skasuje i ten post, bo mu nie pasuje.

W kazdym razie dzieki Holman za dobre rady, postaram sie unikac tego pana... ;)

I przepraszam za offtop, ale nie jestem chlopcem do bicia i jak ktos kto nie rozumie co znaczy "troll" nazywa mnie tak, to po prostu sie bronie.

Tytuł:
PostNapisane: 9 sty 2004, 19:46 
Oldboy Battlefield.pl

pojawiasz sie na forum, wysuwasz zazuty spamujesz piszesz OT i znowu... moze lepiej wroc do sytuacji z sierpnia... wiesz pozatym tu tez jest dzial hydepark gdzie mozesz sobie pisac opinie a nie w topicu o smiesznych sytuacjach z gry... (aha slizganie sie po pokladach to nie zadna smieszna sytuacja a tak poprostu jest zrobiona ta gra)

Tytuł:
PostNapisane: 9 sty 2004, 19:54 

Okota napisał(a):
(aha slizganie sie po pokladach to nie zadna smieszna sytuacja a tak poprostu jest zrobiona ta gra)

Ha! Pancho tak wyszorował pokład, że się teraz ślizgacie :D

Tytuł:
PostNapisane: 9 sty 2004, 19:55 

Okota napisał(a):
pojawiasz sie na forum, wysuwasz zazuty spamujesz piszesz OT i znowu... moze lepiej wroc do sytuacji z sierpnia... wiesz pozatym tu tez jest dzial hydepark gdzie mozesz sobie pisac opinie a nie w topicu o smiesznych sytuacjach z gry... (aha slizganie sie po pokladach to nie zadna smieszna sytuacja a tak poprostu jest zrobiona ta gra)

mnie akurat jazda za okretem rozsmieszyla.... chyba wiekszosc takich smieszych/dziwnych sytuacji wynika z tego, ze "tak poprostu jest zrobiona ta gra" :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 9 sty 2004, 20:08 

Pancho napisał(a):
Okota napisał(a):
(aha slizganie sie po pokladach to nie zadna smieszna sytuacja a tak poprostu jest zrobiona ta gra)

Ha! Pancho tak wyszorował pokład, że się teraz ślizgacie :D

W takim razie nie tykaj mojego samolotu :D

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2004, 21:31 

Dopiero co wróciłem z PRGK Clan Serwer gdzie miałem sytuacje bardzo ciekawą sytuacje z Gorem. Mianowicie była mapa Tobruk (ja axis), gdzie jak zwykla snipowałem. Zakradłem się na górke po prawej stronie (patrząc od strony allies) i ostrzeliwałem najbliższą flage (tą najwyżej).
Upolowałem Gora, więc on chciał na mnie też zapolować, ale wziął BAR-a więc jego strzały nie były zbyt celne, upolowałem go po raz kolejny, więc wziął już snajperke i gdyzobaczyłem go po raz 3 widziałem że celuje we mnie, toteż ja przycelowałem mu w główke. I tak się zgraliś my że wystrzeliliśmy naraz pociski i oba nas pozabijały. :lol: :lol: :lol: :lol:
Czytałem tu na forum o podobnej sytuacji ale ze snajperka i bazooką co daje większy czas odstępu ale tu było zupełnie inaczej

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2004, 23:07 

ktos tu na mnie czeka :?:

witam wszystkich :D

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2004, 23:12 

witam fraga...

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2004, 23:15 
Oldboy Battlefield.pl

KEBAB napisał(a):

tak |thc squad| twinn :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2004, 23:22 

:twisted: hehehe dokaldnie tak :P i w ogole kupilem dzis oryginal w koncu :!: :D :D :D

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2004, 23:39 

Okota napisał(a):
KEBAB napisał(a):

tak |thc squad| twinn :lol: :lol: :lol:

Nie no okota ja się zaczynam czuć...podglądany ;O

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2004, 23:55 

permanentna inwigilacja :twisted: o :!:

Tytuł:
PostNapisane: 13 sty 2004, 00:12 
Moderator forum

Wielki brat czuwa...

Tytuł:
PostNapisane: 13 sty 2004, 01:07 

Ej co chcecie od Kiełbasy?

Dobrze wiecie , ze od cziterów sie regularnie kazdego kto gdzies po wytsrzale armatnim wyladowal na dachu wyzywa. Podejrzewam, ze mu sie oberwało.

A propos dziwnych sytuacji. Uchlałem sie z chlopakami u piaska , usiadłem przed kompem , włączylem Coral sea i grałęm na Joyu Piacha z jakimis kolesiami (jakas 3 w nocy, ja pijany , kazdy kto mnie zna wie ze nie latam bo nie umiem , pierwszy raz joya w reku mialem).

Gramy tak gramy , Vegeta mi mówi co mam robić, jak latać ja strzelam i................ i.............. i...... mnie od cziterów wyzwali :P To dopiero dziwna sytuacja w BFie . Mnie zdziwiłą hyhy....

Tytuł:
PostNapisane: 13 sty 2004, 07:08 
Moderator forum

Pepsee napisał(a):

....
Gramy tak gramy , Vegeta mi mówi co mam robić, jak latać ja strzelam i................ i.............. i...... mnie od cziterów wyzwali :P To dopiero dziwna sytuacja w BFie . Mnie zdziwiłą hyhy....

Pepsee - ty nawej jak na spectatorze siedzisz jesteś od cziterów wyzywany. Tak na wszelki wypadek... :twisted:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 286 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 20  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2