Holman napisał(a):
Kielbasa w zwiazku z tym ze masz takiego nika a ja lubie zazerac kielbaski

nie bede ci ripostowal tylko spokojnie doradze w zwiazku ze dosc niefortunnie zaczales swoja kariere na forum mam prosbe: nie odzywaj sie przez ten weekend na forum tylko je najpierw dokladnie poczytaj i wyczuj klimat, w ogole wszyswcy powinni od tego zaczac, na przyklad ja czytam forum od grudnia a zaczalem gadac od kwietnia, i to nie dlatego ze jestem jakas lama forumowa ale dlatego ze trzeba dojrzec do rozmowy czasami, a wiekszosc nowych userow ma z tym problem...
tak wiec poczytaj je sobie w weekend i sie nie ozdzywaj do poniedzialku pliz
btw czekam na usera o nicku KEBAB

Holman>>>
dziekuje za rade, ale zauwaz, ze powiedzialem o sytuacji, ktora faktycznie miala miejsce, kiedy poproszono o dowody, ktorych nie posiadam wtedy przeprosilem. Natomiast nadgorliwy moderator ktorego najwyrajniez netykieta i prawa nie obowiazuja kasuje moje posty, bo mu sa niewygodne.
Czytam to forum jako gosc od sierpnia'2002, gdyz wczesniej nie mialem stalego lacza, wiec nie bylo sensu sie rejestrowac. Widzialem jak tu bylo kiedys kiedy moderacja zajmowali sie tacy ludzie jak Aiv, Garet, Sceavola czy Coug. Ale zaden z nich nie trabi na kilometr o swej pozornej wladzy i nie przypomina co chwila ze jest moderem, sam zachowujac sie co najmniej wbrew zasadom dobrego smaku (te obrazki, to co to ma byc?). Nie wiem, moze skasuje i ten post, bo mu nie pasuje.
W kazdym razie dzieki Holman za dobre rady, postaram sie unikac tego pana...
I przepraszam za offtop, ale nie jestem chlopcem do bicia i jak ktos kto nie rozumie co znaczy "troll" nazywa mnie tak, to po prostu sie bronie.