Teraz jest 24 sie 2025, 15:15

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 257 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 18  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 02:43 

Hehe dobre sobie Kaserek. Wild_a powstała około tydzień po waszych klanach więc taka różnica nic nie robi. Warsaw tylko na taka wpypowiedz cie stac?Prawda w oczy kole.

Tytuł:

Kamikazze napisał(a):
Luki twoja wypowiedz hmmmm. Ustosunkuje sie moze do niej w ten sposob LOOOOOOOOOOL :!:

Masz duzo do powiedzenia :P

Tytuł:

Luki napisał(a):
Miałem nie zabierać głosu w tej sprawie ale po prostu już zdrowo przesadzacie. Kilku Panów wyżej wymienionych przekracza już granice. CHYBA ZAPOMNIELIŚCIE ŻE GRA SIĘ FOR FUN!

Tak poza tym to Maniac ma rację. Od początku jak doszedłem do WILD_A byliśmy traktowani jak gorsi i tak nadal jest. Cóż poradzić jak niektórzy widzą tylko scenę złożoną z Arcy, ejw i prgk42. To jest po prostu śmieszne! Powiedzcie mi co te klany osiągnęły oprócz PRGK42?Na scenie BF nic. Taka jest prawda. Więc choćby z tego powodu powinniście mięc trochę szacunku i dla PRGK42 i dla WILD_A. Ciągle macie jakieś problemy, coś wam nie pasuje bo wkrada się w was zwykła zazdrość do której nikt się nigdy nie przyzna. Myślicie że tylko towarzystwo z Warszawy jest spoko itd?Nie lubicie nas to ok wali mi to w każdą stronę ale wasze zachowanie jest godne bandy meliniaży spod monopolowego.

Dla jednych wygranie 3 dywizji jest sukcesem spox, dla mnie sukcesem moze byc sam fakt grania z najlepszymi w pierwszej dyw prawda? Moze zachowujmy pewne proporcje ok? Nie pisz mi ze nic nie osiagnelismy bo sie zdeka osmieszasz w tym momecie ;) Nie tylko pucharek przy nazwie jest wyznacznikiem sukcesu Luki. Pokaz mi gdzie sa wasi przeciwnicy pucharowi poza sixem w cb? :? Sory ze to pisze, pisze rzecz hamska w sumie, ale to jest tylko odp-obrona.

Luki napisał(a):
Co do wypowiedzi Couga o syndromie Wojta to ciekawe o czym ty mowisz?!
Coug z całym szacunkiem ale chyba jesteś ślepy. Jak myślisz co ma czuć facet który stracił ze składu takich ludzi jak Colar, Clonetrooper, Kleszcz, Maletz, Hunterkiller i paru innych. Jedną wielką gorycz do Was! A Ty go przedstawiasz w takim świetle. Żenujące. Gdbyby nie to to pewnie SQPR by rozwalało nie jeden klan z pierwszej 10 CB.

Chodzi o to ze Wojt mial podobne teorie spiskowe co Maniac obecnie. Pozatym nie widze powodu zeby czyl do nas gorycz. To nie bylo tak ze napisalem do CLona "ej bierz colara i kleszcz i chodcie do DAK". Sami sie zgloslili, nie mogli sie dogadac z Wojtem poprostu. normalna rzecz wsrod ludzi ai?

Rzeczywiscie za duzo postow ludzi nie w temacie tu.

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 02:46 

Przeczytalem to wszystko uff,moje zdanie jest proste chodz smutne :)
nie wiem czy dobrawek pamieta mecz z 515team wtedy to byla zadyma,to co sie wtedy dzialo myslalem ze Polacy sa inni niz ten faszystowski *mama zabroniła mi przeklinać****n co Polakow tak nawyzywal ,ze trzeba ich spalic itp az mi łzy lecialy jak to czytalem na ich forum,az tydzien temu 515team napisal na forum ze co sie pojawia na PRGK servie to sa banowani,pomyslalem sobie ze moze nie wszyscy ludzie sa jak tamten *mama zabroniła mi przeklinać***l zdjelismy im bany i naprawde o dziwo sie z nimi zaprzyjaznilem jestem mile widziany na ich servie i mile ich wtam na PRGK :D
Z tej historyjki moral jest taki zlosc przechodzi a smutek zostaje :)
Mi juz przeszlo zagranie dobrawka, powiem tyle ze osobiscie sie poczulem tak jak bym z dobrawkiem siedzial przy piwie i by mi kopa w ryja zapierd*** przy mojej dziewczynie :cry: ,naprawde siedze teraz sam i łzy mi leca ,tak sobie mysle dobrawek ze zachowales sie troche jak ten koles z 515team jak jeszcze szkolilem swoje umiejetnosci latania,to co sie dzialo na mircu ok PRZEPRASZAM,ale za to co zrobil dobrawek zadam przeprosin na GG bardzo was wszystkich polubilem i naprawde nie chce by wojna toczyla sie POLSKA Vs POLSKA :(
Ja potraktowalem was jak kolega ktory pomaga staruszce przejsc przez ulice ,a wy mnie i moj klan jak najwiekszego wroga

PS:Dobrawek i BCJ nie zapominajcie o tym ze ktos wam kiedys poswiecil czas na trening

PS2:Admini postanowili jak postanowili oni znaja sie lepiej niz ja na tych calych zasadach :D GG Admini

PS3:Jesli cos napisalem niestosownego to All Przepraszam ale takie sa moje odczucia :D

PS4:Kiedys powiedzialem na TSie ze gramy z gorszym klanem to go olewamy zostalem opierdolo** za to i nareszcie skumale o co du dokladnie chodzi,nie chodzi o samo granie tylko o poznawanie ludzi (kolegow) czyz nie tak :?: :?:

PS5:ostatni moj topic napisze 1go ale ktorego to juz nie powiem:PPPPPPPP

Ostatnio edytowano 18 sty 2004, 02:50 przez vegeta, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 02:47 

Coug moze zaraz mi napiszesz - ze macie jeszcze bardzo wysoka lokate w cb (mieliscie) ??

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 02:48 

No pewnie ze tak bylo. Zauwaz ze nie tylko gramy z klanami slabszymi. Moze i to bylo w pucharze. Tak poza tym co to za roznica czy zagram z necroraisers (reborn) w pucharze czy w CB int? Tez z nimi gramy tak jak Wy. W pucharze wyszlo jak wyszlo ale wygralismy nasza dywizje. I za to pownienes przynajmniej nas docenić. Tak poza tym to dzięki jeśli w ten sposób myślisz o nas i o tym wszystkim. Sam swoją wypowiedzią chcesz powiedziec gdzie nasze miejsce. Powiedz co my mamy gorszego od was?

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 02:48 

o kurde haha rozbrajacie mnie co 5 min 2 nowe strony :d dajcie sobie juz siana, stalo sie i sie pewnie nie cofnie :) po co sie klocic?

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 02:49 

Moja wypowiedz = bzdura ktore wlasnie tu wypisujecie i wybacz ale nie bede nadwyrezal juz swoich cennych palcy moi masterzy Bfowi . Ide spac szkoda czytac bzdury wypisywane przez niektorych osobnikow lol.

Ostatnio edytowano 18 sty 2004, 02:50 przez Kamikazze, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 02:49 

Okiem człowieka który to wszystko przeczytał: Uważam za bardzo dziwne zachowanie Dobrawa z UKF, czy kolega cooler jest naprawdę osoba która przeważyła szale tego meczu ? Oczywiście nie chcem go obrażać ale według mnie jest graczem średnim i dopiero nabiera doświadczenia, więc według mnie gdyby taki Nazin przykładowo nie był dopisany to moglibyście się kłócić bo on sam pokonał był pół klanu UKF zanim by padł. Cooler ?ek po prostu wszedł na swojej ksywce równie dobrze mógłby grać jako DUPA MARYNI bo akurat taka osoba byłaby wpisana w składzie na mecz. Niestety zagrał na swojej ksywie a przeciwnik to wykorzystał. W sumie sytuacja jest nieładna i niesmaczna i uważam, że takie zagranie nie powiększy zwolenników UKF, z PRGK grałem nieraz i nie raz sromotnie przegraliśmy mecz jednak zawsze potrafiliśmy obrócić to w żarty i dogadać się normalnie. Tak więc ja będę trzymał stronę PRGK-42 mimo, że 90 % ludzi wypowiadających się tutaj trzyma stronę odwrotną, PRGK-42 nie są żadnymi gwiazdorami do swoich umiejętności doszli ostrą pracą i są to gracze na wysokim poziomie skilowym jak i taktycznym. I tak nawiasem mówiąc to wstyd mi za niektóre wypowiedzi ludzi z mojego klanu. Oczywiście możecie mnie teraz jechać ;) ?.

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 02:50 

Maniac napisał(a):
Coug moze zaraz mi napiszesz - ze macie jeszcze bardzo wysoka lokate w cb (mieliscie) ??

Maniac pozycja w rankingu nie swiadczy o tym ze jakis klan jest lepszy gorszy. Powtarzam to zawsze i mowilem nawet jak bylismy 2 razy na 6 miejscu. Nawet jak bylismy tak wysoko to mowilem ze to nie znaczy ze jestesmy 6 teamem w Europie lol. Przeciez kazdy gra z innymi przeciwnikami ai? Ja oceniam arcy na okolo 20-25 team w EU np. Kierowanie sie rankingiem do mowienia: "jestesmy lepsi od x czy y albo jestesmy 6 w Europie" jest smieszne. Jezeli tak by bylo to mamy obecnie 20 teamow lepszych od dignitas w tym 4 z polski lol :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 02:53 

Luki napisał(a):
No pewnie ze tak bylo. Zauwaz ze nie tylko gramy z klanami slabszymi. Moze i to bylo w pucharze. Tak poza tym co to za roznica czy zagram z necroraisers (reborn) w pucharze czy w CB int? Tez z nimi gramy tak jak Wy. W pucharze wyszlo jak wyszlo ale wygralismy nasza dywizje. I za to pownienes przynajmniej nas docenić. Tak poza tym to dzięki jeśli w ten sposób myślisz o nas i o tym wszystkim. Sam swoją wypowiedzią chcesz powiedziec gdzie nasze miejsce. Powiedz co my mamy gorszego od was?

LUKI! Ja wasz sukces doceniam chociazby jako Polak. piszesz ze was nie doceniam? A ja tylko twierdze ze to ty praktycznie napisales ze arcy to zero w poprzednim poscie :) Nic wiecej. Luki najpierw ty szanuj innych pozniej miej pretensje ze ktos cie po takim poscie moze nie szanowac, choc u mnie sie akurat nic nie zmienilo :)

Myslisz ze nie doceniam tego ze jestesie najwiecej pracujacym klanem w pl? ze zapierdalacie od spara do spara? Podziwiam was za to!
Uswiadom sobie jednak ze to ty nas nie poszanowales w swoim poscie, nie odwrotnie, kolejnosc postow nie klamie :)

Ostatnio edytowano 18 sty 2004, 02:55 przez cougar, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 02:53 
Moderator forum

a tak na marginesie to teraz standardowy OT się już zaczął, od ładnych 5 stron PRGK się już praktycznie nie wypowiada (oprócz Kaserka) tylko pieniacze sobie piane ubijają na statsy durnymi postami - "bo moja piaskownica większa od twojej.... a w mojej więcej piasku" - Coug, Maniac, Luki nie chcę się do waszego wieku przypieprzać, ale weźcie zabawki i idzcie sobie łopatkami po głowie postukajcie.

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 02:54 

Coug przypomne Ci pewna sytuacje - o ktorej pewnie nie pamietasz, albo nie chcesz pamietac : "jestesmy najwyzej postawieni w CB, i wlasnie dla tego powinnismy miec tu najwiecej zawodnikow..." - znajome ??

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 02:58 

Dobra z mojej strony koncze temat. Mala prosba do Couga na koniec :) Nie wytykuj palcami ktory polski klan na co zasluguje i ktory klan jest lepszy bo chocby nasza wygana z SiXem w finale OC i wasza przegrana o czyms mowi. Wiec nie mow prosze o poziomach itd. Polskie klany reprezntuja podobny poziom wiec po jakiego gwinta sami sobie dogryzamy.
Nic do nikogo nie mam, wiec nie czepiajcie sie mnie (Warsaw) i WILD_A (cala reszta).

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2004, 02:59 

Maniac napisał(a):
Coug przypomne Ci pewna sytuacje - o ktorej pewnie nie pamietasz, albo nie chcesz pamietac : "jestesmy najwyzej postawieni w CB, i wlasnie dla tego powinnismy miec tu najwiecej zawodnikow..." - znajome ??

inaczej to brzmialo. " Jestesmy obecnie najlepsi...". Takie to byly czasy, PRGK sie dopiero rodzilo na nowo, WA jeszcze nie zapierdalalo. Nie znalismy sie jeszcze bardzo dobrze tj teraz to byl argument ktory wskazywal dosc logiczna sprawe wtedy. Poziom nie byl wtedy wyrownany. Teraz jest.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 257 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 18  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2