Przeczytalem to wszystko uff,moje zdanie jest proste chodz smutne
nie wiem czy dobrawek pamieta mecz z 515team wtedy to byla zadyma,to co sie wtedy dzialo myslalem ze Polacy sa inni niz ten faszystowski *mama zabroniła mi przeklinać****n co Polakow tak nawyzywal ,ze trzeba ich spalic itp az mi łzy lecialy jak to czytalem na ich forum,az tydzien temu 515team napisal na forum ze co sie pojawia na PRGK servie to sa banowani,pomyslalem sobie ze moze nie wszyscy ludzie sa jak tamten *mama zabroniła mi przeklinać***l zdjelismy im bany i naprawde o dziwo sie z nimi zaprzyjaznilem jestem mile widziany na ich servie i mile ich wtam na PRGK
Z tej historyjki moral jest taki zlosc przechodzi a smutek zostaje
Mi juz przeszlo zagranie dobrawka, powiem tyle ze osobiscie sie poczulem tak jak bym z dobrawkiem siedzial przy piwie i by mi kopa w ryja zapierd*** przy mojej dziewczynie

,naprawde siedze teraz sam i łzy mi leca ,tak sobie mysle dobrawek ze zachowales sie troche jak ten koles z 515team jak jeszcze szkolilem swoje umiejetnosci latania,to co sie dzialo na mircu ok PRZEPRASZAM,ale za to co zrobil dobrawek zadam przeprosin na GG bardzo was wszystkich polubilem i naprawde nie chce by wojna toczyla sie POLSKA Vs POLSKA
Ja potraktowalem was jak kolega ktory pomaga staruszce przejsc przez ulice ,a wy mnie i moj klan jak najwiekszego wroga
PS:Dobrawek i BCJ nie zapominajcie o tym ze ktos wam kiedys poswiecil czas na trening
PS2:Admini postanowili jak postanowili oni znaja sie lepiej niz ja na tych calych zasadach

GG Admini
PS3:Jesli cos napisalem niestosownego to All Przepraszam ale takie sa moje odczucia
PS4:Kiedys powiedzialem na TSie ze gramy z gorszym klanem to go olewamy zostalem opierdolo** za to i nareszcie skumale o co du dokladnie chodzi,nie chodzi o samo granie tylko o poznawanie ludzi (kolegow) czyz nie tak
PS5:ostatni moj topic napisze 1go ale ktorego to juz nie powiem:PPPPPPPP