Helio_Marine napisał(a):
[CC]Zacharanzas
Mój ulubieniec. Zero reakcji na kampe czolgiem w bazie axis na Bulge'u...
Swojego czasu też miałem tam bana, chyba tygodniowego. Stalingrad - jestem w axisach, respie sie w bazie z engiem, bo zauwazylem ze stoi wolny czolg. Wsiadam caly w skowronkach i po sekundzie dostaję bazooką w dupe od swojego. Natychmiast prosze na gamechacie o wywalenie jegomoscia za perfidne TK (jego wynik to bylo cos kolo 2-6-18 ). Cisza. Prosze ponownie. Cisza. Po chwili zrespil sie czolg do ktorego tym razem wsiadl ow gracz. Z racji na zaistniala sytuacje bez wiekszych wyrzutow sumienia rzucilem mu na pancerz mine. Wielkie boom, po czym jegomosc prosi na gamechacie o kicka dla mnie za "purposed TK" (podkreslam, ze na servie znajdowalo sie kilka osob z tagiem [CC]). Tym razem skutecznie mnie wkurzyl. Napisalem jak wygladala sytuacja i ze z racji na brak odzewu na moja prosbe postanowilem sam wymierzyc mu kare. Znowu brak reakcji adminow, zatem gramy dalej. W nastepnej minucie zostalem zabity przez niego 2 razy. W momencie gdy chcialem opuscic server, koledzy administratorzy ulatwili mi zycie - najpierw jegomosc dostal kicka, potem ja bana. Postanowilem, ze nie bede sie plaszczyl przed tymi kretynami proszac o zdjecie bana i olalem sprawe. Po jakis 10 dniach zauwazylem, ze znowu moge tam wejsc.
Zaluje tylko, ze w 90% admini nie potrafia prowadzic dyskusji na argumenty. Ja na przyklad czesto dostaje ostrzezenia juz za sama polemike. Szkoda, ze admini bywaja tak tepi, ze nie sa w stanie sensownie odpowiedziec, tylko uzywaja boskiej mocy w postaci kickow.
Aha i tak na marginesie, problemy z adminami wystepuja rowniez na polskich serverach. Panowie z 3NIGM4, zastanowcie sie 5 razy zanim dacie komus adminke. Niektorzy "boscy" z waszego servera sa kompletnie nieodpowiedzialni i widac, ze maja moc sprawcza po znajomosci.