Teraz jest 27 lis 2024, 23:42

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 635 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 43  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2006, 01:05 
Moderator forum

blachor napisał(a):
Strzelec napisał(a):
Hynol napisał(a):
Może lepiej na 3C grajmy, bo 4web chodzi średnio. Kapiszon fighters. Ale było miło pomimo tego.

Na 3C zawsze gralo sie troche "dziwnie" a na 4 webie zawsze laguje :P (chociaz ostatnio chyba wylaczyli 2142 na nim wiec powinno byc lepiej). jA bym proponowal PTS@gamesnet jezeli jest odhaslowany, tam na ogol nie ma problemow z lagami i server jest stabilny.

jak bedziesz placil za serw to bedziesz gral :D a tak to wszystko na barkach/portfelu Mariego

zje**es... przeczytaj odpowiedni topic na forum PTSu a potem syp takimi textami...

But our hearts only to Poland.
1939-1945
For your freedom and ours"

Tytuł:
PostNapisane: 26 lis 2006, 11:35 

Strzelec napisał(a):
blachor napisał(a):
Strzelec napisał(a):
Hynol napisał(a):
Może lepiej na 3C grajmy, bo 4web chodzi średnio. Kapiszon fighters. Ale było miło pomimo tego.

Na 3C zawsze gralo sie troche "dziwnie" a na 4 webie zawsze laguje :P (chociaz ostatnio chyba wylaczyli 2142 na nim wiec powinno byc lepiej). jA bym proponowal PTS@gamesnet jezeli jest odhaslowany, tam na ogol nie ma problemow z lagami i server jest stabilny.

jak bedziesz placil za serw to bedziesz gral :D a tak to wszystko na barkach/portfelu Mariego

zje**es... przeczytaj odpowiedni topic na forum PTSu a potem syp takimi textami...

fakt :) zracam honor

Tytuł:
PostNapisane: 10 maja 2007, 09:38 
Moderator forum

I ja dołaczyłem do osób zbanowanych na CC...akcja działa sie wczoraj..mapa Bocage...jade swoim nowiutkim M10 i chce spacyfikować Niemców...byłem juz koło wiatraka i jedną salwa rozwaliłem Tygrysa który własnie mijał stodołe:) i przed momentem wyjechał z bazy (zrobiłem to wszystko w ruchu) ...zadowolony z siebie ze nie musiałem nawet stawac zeby walczyc z Tygrysem (pewnie byle deczko naruszony przez lotnictwo)chce przejechac most i zdobyc flage a tu dostaje kicka...za basecamping...
deczko sie wkurzyłem ale wchodze na serwer...napisałem tylko do Konewy ze dostałem kicka za "niby"basecamping ale moj bład polegał na tym że napisałem to w naszym języku i znowu kick...no to juz za trzecim razem wchodze i pisze co to za lamiasty serwer ale oczywiscie po angielsku...i BAN
Dziekuje za uwage
a teraz niech mi odpisze ktoś kto bronił tego serwera...

Gwoli wyjaśnienia koles w Tygrysie to byl jakis Zaharanczos czy jakos tak

Tytuł:
PostNapisane: 10 maja 2007, 11:03 

Mają w regulaminie serwera że gada się u nich tylko po English
Gdyby ten cały Zahar... był a allied to nic by nie było i można było by grać dalej bez problemów no ale niestety był w axis

Tytuł:
PostNapisane: 10 maja 2007, 11:16 

no niby mają że tylko english ale częstą szprehają po niemiecku i jest Ok :P

ja już miałem nie raz kicki i bany na tym serverku ale zawsze się udało się je zdjąć :). Sytuacja zawsze taka sama kick za byle co, no i wracam próba tłumaczeń i BAN :P . no ale jak tu się nie w kur..... jak się dostaje kicka za zabicie gościa w AA przy małym moście na Market Garden i piszą że niby Basecamping :P

Tytuł:
PostNapisane: 10 maja 2007, 11:17 

Wojtas napisał(a):
Gwoli wyjaśnienia koles w Tygrysie to byl jakis Zaharanczos czy jakos tak

[CC]Zacharanzas :wink: ale zbanowac mogł admin nie grajacy :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 10 maja 2007, 12:35 
Moderator forum

[CC]Zacharanzas to jedna z większych ci...t w tym klanie ... kiedyś dostałem kicka za wygranie z nim 3 potyczek infantry ...
Po tym fakcie omijam już ten serwer szerokim łukiem mimo, że widzę czasem kilku grajacych tam "naszych" :?

Tytuł:
PostNapisane: 10 maja 2007, 13:02 
Moderator forum

Fatal napisał(a):
Gdyby ten cały Zahar... był a allied to nic by nie było i można było by grać dalej bez problemów no ale niestety był w axis

No ale za to ze nie napisałem po angielsku to moze jakies ostrzezenie a nie kick...
i chciałem dodac ze nie bylem nawet u nich w bazie a dostałem kicka za basecamping...to cos tu jest nie tak z tymi ludzmi jednak

Tytuł:
PostNapisane: 10 maja 2007, 13:20 
Moderator forum

No jak, przecież M10 nie można strzelać na odległość większą niż 3 m, szczególnie do tigera, więc musiałeś być w bazie ;).
A tiger miał wyraźne oznaczenia "admin - nie szczelać".
Niestety, części adminów brakuje ..... (czego ??) bo zamiast wyjaśnić powód kicka jasno i treściwie, oraz wysłuchać wyjaśnień (nawet w łamanej angielszczyźnie) stosują metodę :
- Admin ma zawsze racje i stosuje kick, jeżeli masz inne zdanie w ramach pouczenia stosuje kick. A jak chcesz za dużo wiedzieć masz bana żeby sobie to przemyśleć, poczytać ........

Tytuł:
PostNapisane: 10 maja 2007, 13:25 

ludzie ale wy sie dziwicie czemu ban no przeciez CC to jest taki lamiasty serwer, że... Nie wiem czemu wy tam gracie dla statów??

Tytuł:
PostNapisane: 10 maja 2007, 14:27 

CC to są buce malinowe do kwadratu :D Jak zabijesz im Admina albo nie daj Boże odezwiesz sie po Polsku to masz bana a jak grają na Polskich to jada po swojemu fiutki jedne a szkoda gadac :D na 1 keyu dostałem za gadanie po Polsku a na 2 za Lockowanie Admina :D

P.s ja tylko czekam na mecz z tymi burakami i na El ala im takiego locka zrobie ;D

Tytuł:
PostNapisane: 10 maja 2007, 14:45 

nie zmienia to faktu, że zasady serwera wypada znać , a że admini są różni to nic nowego a i na polskich serwerach są tacy :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 10 maja 2007, 16:20 

no i dla tego moim zdaniem na polskich serwerach powinno być tak 2 upomnienia za 3 = BAN. Troli nigdy za mało

Tytuł:
PostNapisane: 10 maja 2007, 16:21 

Helio_Marine napisał(a):
[CC]Zacharanzas

Mój ulubieniec. Zero reakcji na kampe czolgiem w bazie axis na Bulge'u...

Swojego czasu też miałem tam bana, chyba tygodniowego. Stalingrad - jestem w axisach, respie sie w bazie z engiem, bo zauwazylem ze stoi wolny czolg. Wsiadam caly w skowronkach i po sekundzie dostaję bazooką w dupe od swojego. Natychmiast prosze na gamechacie o wywalenie jegomoscia za perfidne TK (jego wynik to bylo cos kolo 2-6-18 ). Cisza. Prosze ponownie. Cisza. Po chwili zrespil sie czolg do ktorego tym razem wsiadl ow gracz. Z racji na zaistniala sytuacje bez wiekszych wyrzutow sumienia rzucilem mu na pancerz mine. Wielkie boom, po czym jegomosc prosi na gamechacie o kicka dla mnie za "purposed TK" (podkreslam, ze na servie znajdowalo sie kilka osob z tagiem [CC]). Tym razem skutecznie mnie wkurzyl. Napisalem jak wygladala sytuacja i ze z racji na brak odzewu na moja prosbe postanowilem sam wymierzyc mu kare. Znowu brak reakcji adminow, zatem gramy dalej. W nastepnej minucie zostalem zabity przez niego 2 razy. W momencie gdy chcialem opuscic server, koledzy administratorzy ulatwili mi zycie - najpierw jegomosc dostal kicka, potem ja bana. Postanowilem, ze nie bede sie plaszczyl przed tymi kretynami proszac o zdjecie bana i olalem sprawe. Po jakis 10 dniach zauwazylem, ze znowu moge tam wejsc.

Zaluje tylko, ze w 90% admini nie potrafia prowadzic dyskusji na argumenty. Ja na przyklad czesto dostaje ostrzezenia juz za sama polemike. Szkoda, ze admini bywaja tak tepi, ze nie sa w stanie sensownie odpowiedziec, tylko uzywaja boskiej mocy w postaci kickow.

Aha i tak na marginesie, problemy z adminami wystepuja rowniez na polskich serverach. Panowie z 3NIGM4, zastanowcie sie 5 razy zanim dacie komus adminke. Niektorzy "boscy" z waszego servera sa kompletnie nieodpowiedzialni i widac, ze maja moc sprawcza po znajomosci.

Tytuł:
PostNapisane: 10 maja 2007, 17:37 

Fatal napisał(a):

Tym bardziej ich olać. Się wielcy światowcy znaleźli. Siedzą tacy na mapie, nic nie robią, grają 0:0:0 i jeszcze udają że są spoza Polski. Dialogi w rodzaju "lol of coś tam sroś tam" i tak bez końca :lol:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 635 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 43  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2