Teraz jest 18 kwi 2025, 15:29

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 20 cze 2003, 17:01 

Tak Xena, ale ja to robiłem airborne, z powietrza :) Kupa śmiechu :)

Tytuł:
PostNapisane: 20 cze 2003, 18:53 
Moderator forum

LOL

Napisz list do Al-Kaidy o tym. Może na podstawie twojego listu wydadzą podręcznik dla terrorystów: "Jak Jeepem wranglerem lub innym podobnym pojazdem zwalczać nisko latające smigłowce niewiernych" ;)

ROTFL!!!

A tak apropo niskiego latania - wzczoraj grałem na Guanalcanal - niestety w pewnym momencie skończyło mi się ammo w Corsairze a zauważyłem snajpera który stał na szczycie góry i dawał namiary alrtlerii. Nie myślałem długo tylko przelecialem nad nim tak nisko, ze zabiłem go uderzeniem. Niestety dopiero wtedy zorientowałem sie, że był on w mojej drużynie. Jednak niezły film musiał mieć ten snajper - stał sobie na szczycie a tu nagle dostał skrzydłem samolotu w plecy. ;)

Tytuł:
PostNapisane: 20 cze 2003, 19:30 

Tera to by była ściema ale kiedyś wyszedł nieoficjalny pacz choć niewiem który. Zainstalowałem go jak wielu i wpadłem na serva. Dlatego mogłem urzywać broni podczas spadania.
Niezła dedukcja Gorefest ale nie do końca. :twisted: :lol:

Gen. Stanisłw Maczek

Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2003, 00:19 
Moderator forum

Ciakawe w jakie sreberko pudełko z paczem było zawinęte. I co na to świstak...

Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2003, 00:30 

ROTFL XENA do bylo dobre :lol: :lol: :lol:
a świstak . .. . .. pewnie dalej pali ze sreberka

p/s
ja kiedys na jakies klanowce jechalem jeepkiem z 3 pasazerami na bank byl KIBOL chyba kangur :?: (to byla rozgrzewka nie meczyk) jeedziemy na flage axis na alamein a tam z naprzeciwka zapieprza jeepek axis zrobilem manewr ale ziomek tez sek w tym ze w ta sama strone co ja :lol: no i dostalem awans pkt za maist dwa na + to mialem 6 na minus :lol: :lol: :lol:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2003, 02:11 
Moderator forum

Troszke mi zajęło, zanim odcyfrowałem twój kod Blade, ale jest jusz oki - zrozumiałem o co chodzi. ;)

Ja wczoraj grałem z qmplami na Iwo. W czasie czekania na restart mapy umówilismy się z Vegetą, że obsadzamy SBD i robimy desant na wulkan.
Vegeta zajął miejsce pilota w SBD, ale ktoś mu wsiadł na strzelca - nie było dla mnie miejsca. Poprosiłem gościa, aby wysiadł, ale mnie zlał. No coosz nie będe się dalej nerwił - grzecznie wsiadłem na skrzydło i położyłem się obok kabiny - polecę na miejscu widokowym pomyślałem. Patrze, a tu z drugiej strony jeszcze ktoś się pcha (na drugie skrzydło) - połozył się tak jak ja i krzyczy F7 F7. No dobra startuj krzycze przez TS-a do Vegety - tylko ostroznie bo pospadamy. Vegeta delikatnie wystartował i bardzo powoli leciał (nie wiem, jak to zrobił - podobno grał na klawiszach) w stronę wulkanu. Bylismy jusz jakieś 100 metrów od wulkanu, gdy zobaczyłem nadlatujacy pocisk z DefGuna i nasza wesołoa czwórka poleciała wprost do nieba liniami Air Angel... Zobaczyłem jeszcze komunikat, że (o ile dobrze pamietam) zabił nas Tomy(PL) - chłopak musiał mieć ZONKA - nie dość, że zwalił SBD strzałem z DefGuna (co jusz samo w sobie jest trudną sztuką - może to, że lecieliśmy wolno i prosto nieco pomogło ale myśle, że i tak było to niełatwe) to jeszcze nieco przeładowanego - 4 osoby. Dopiero 4 godziny później mu wytłumaczyłem jak to było mozliwe, aby w 2 osobowym samolocie zginęły 4 osoby. Anyway - był to drobny epizod, ale kilku osobom zapewnił sporo smiechu tego wieczora...

Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2003, 07:32 
Moderator forum

_XENA_ napisał(a):
(o ile dobrze pamietam) zabił nas Tomy(PL) - chłopak musiał mieć ZONKA - nie dość, że zwalił SBD strzałem z DefGuna (co jusz samo w sobie jest trudną sztuką - może to, że lecieliśmy wolno i prosto nieco pomogło ale myśle, że i tak było to niełatwe) to jeszcze nieco przeładowanego - 4 osoby. Dopiero 4 godziny później mu wytłumaczyłem jak to było mozliwe, aby w 2 osobowym samolocie zginęły 4 osoby. Anyway - był to drobny epizod, ale kilku osobom zapewnił sporo smiechu tego wieczora...

Czuje się wywołany do tablicy :D
Racja miałem w tym dniu ZONK-a ;P
Grzecznie obsadziłem sobie DefGuna i czekałem na potencjalny cel.
Jako, że nikt z pomocników (poza kolegą Piasecznikiem) nie kwapił się do obrony AA postanowiłem użyć "armaty" do strącenia nisko przelatującego "skrzydlaka". Widoczek był niesamowity; najpierw widzę, że coś wylatuje z mgły; po chwili ujrzałem Vegetę mierzącego centralnie na mojej wysokości celem desantowego przejęcia bazy :D Bez nerwów, spokojnie wycelowałem przed śmigło i w odpowiednim momencie .. srut ;D
Nie spodziewałem się, że chłopaki zrobili sobie samolot wycieczkowy, a tym samym, że ujrzę 4 fragi. LOL-owałem przez dobre 10 minut 8)

Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2003, 10:34 
Moderator forum

jak juz mowimy o duzym kalibrze przeciwko samolotom to i ja cos opowiem ;)

na mapce midway plywalem sobie w kolko japonskim pancernikiem topilem jakies napotkane niszczyciele i zajmowalem flagi, w zwiazku z tym bylem ciaglym celem nalotow duzych grup samolotow, na ale ja bylem inzynierem a to byl pancernik wiec bylo ok :D , no wiec po kolejnym nalocie i reperacji plyne sobie spokojnie od czasu do czasu walac z przedniej glownej artlerii przed siebie zeby nie bylo za spokojnie ;), i nagle widze ze z lewej strony leci samolotem Zooltar, albo mnie nie zauwazyl albo nie mial ochoty atakowac, minal mnie z lewej i polecial dokladnie przede mnie w kierunku ruchu okret, no i w tym momencie ja bardziej zeby go postraszyc niz zeby cos osiagnac podnioslem delikatnie dziala i wypalilem rownoczesnie z 6 luf o kalibrze 460 mm :D samolot juz zniknal we mgle ale wybuch jakos udalo mi sie dojrzec :D :D :D chwile potem Zooltar zapytal na czacie: Co to bylo ? :)

Ostatnio edytowano 21 cze 2003, 13:51 przez Holman, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2003, 13:50 

Sokół napisał(a):
Tera to by była ściema ale kiedyś wyszedł nieoficjalny pacz choć niewiem który. Zainstalowałem go jak wielu i wpadłem na serva. Dlatego mogłem urzywać broni podczas spadania.
Niezła dedukcja Gorefest ale nie do końca. :twisted: :lol:

Pfff niezłe nieoficjalny patch..."nie wiem który" - to coś dziwnego - skoro tak szybko wymyślasz takie historie to dziwne że jeszcze nie wymyśliłeś nazwy patcha...a może to mod który pozwala na jedi knighta w powietrzu? :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 22 cze 2003, 12:10 

A ja na Battle Axe startowalem samolotem u hitlerykow co nie bylo latwe z powodu ciaglych nalotow alliantskich gdy mi sie prawie udalo dostalem bomba oboka samolotu co mna szarpnelo i gdy lekko oderwalem sie od ziemi zrobilem 360stopni obrot i fikolka :D spadlem na kolkatam gdzie stoi tiger,apc i wespe.Po tym jak spadlem spokojnie sobie wystartowalem wzdluz domkow !

jeszcze jedna smieszna akcja jest wtedy(moze wiekszosc z was to zna ) jak leci sie samolotem i wlatuje na pelnym gazie do hangaru tak ze nic nie traci sie zycia :)

Tytuł:
PostNapisane: 22 cze 2003, 12:53 

Jedna z najpiekniejszych akcji byla wczoraj na serwerze PRGK na Bocage.
Shaggy lecial bardzo nisko Mustangiem, bo chyba chcial sciac kogos skrzydlem i przelatujac nad mostem walnal w MINE :lol: (zalozona oczywiscie na czolgi). Widocznie dluga antenke miala :wink: .

Tytuł:
PostNapisane: 22 cze 2003, 13:16 
Moderator forum

Z wlatywaniem do hangaru tesz miałem fajną hustorię - ja uczę się cały czas latać. Kiedyś na słabym serwie (tzn słabi piloci byli) ćwiczyłem dogfight (a Vegeta latał za mną i obserwował - komentował przy tym nieco). W taki sposób na Iwo goniłem Val-a - a miałem mało amunicji więc wstrzymywałem się ze strzelaniem z "niepewnych" pozycji. Val ostro dymił i wiał w kierunku bazy, a mi zostało 96 nabojów. w pewnym momencie (gdy szykowałem się by go dobić) zrobił bardzo ostry zwrot w lewo i właśnie wleciał do hangaru. Ja jedyne co mogłem to wyrwać w górę by uniknąć kraksy - kiedy przelatywałem nad hangarem powiedziałem coś niecenzuralnego o cfaniaku który urwał się ze stryczka. Wtedy sobaczyłęm komunikat, że Vegeta go zabił i usłyszałem jego komentarz: "Wrzuciłem za nim bombe". Myślę, że pilot tego Val-a tesz musiał się zdziwić...

Tytuł:
PostNapisane: 22 cze 2003, 21:41 

ja jedna z ladniejszych mialem dzis :)
lece sobie SBD na guadcanal i patroluje przestrzen powietrzna :lol:
lece lece na flage na wzgorzy przy lotnisku axis strzelam do stojacego czolgu a ten czolg do mnie bo jak sie okazla siedzial tam wo__jo skubany zabral mi cala energie i samolot stracil ped i spadal na dol wyczekalem do kocna zrzucilem bomby i wyskoczylem . . .. . bomby przelecialy mi nad glowa rozwalily czolg i wo__jo ja otworzylem spadochron i przejelem flage :D fajowsko musialo to wygladac :lol: z boku :lol:
to be continued. . .

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 23 cze 2003, 01:26 

lece,lece samolotem i nagle kumpel mnie z defguna zdziarzył (byłem na wysokim pułapie)

Tytuł:
PostNapisane: 23 cze 2003, 10:47 

wczoraj nawet miałem fajny dzień :) , zestrzeliłem 2 samototy z pancerszreka, brałem udział w bitwie pancernej na gazali, wypadliśmy na siebie na skrzyżowaniu w wąskim wąwozie było w ludziach 4 na 5 - my 4 czołgi oni 3 czołgi i jeep,hehehe(nie moge zapomnieć o nikim). ale to była jatka. ci co byli to potwierdzą. no i jeszcze pojedynek z kamikaze w kharkowie on medyk ja anty-tank. nie wiem czy wystrzelał wcześniej wszystko z automatu bo już strzelał do mnie z krótkiej tak jak i ja do niego. wystrzelaliśmy magazynki... ja wyciągam kose, kamikaze szczaił baze też kosa w garści i jazda. po chwili pada trup. naprawde było wesoło. dla takich właśnie chwil gram w bf.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2