jasne lamy, jasne....
wylaczcie jeszcze:
1. dzialko w samolocie, bo przeciez moge was zabic skrzydlem
2. jak sie da to poprosze o jedna, gora dwie bomby, bo wiecej to stanowczo za duzo
3. jak mnie rozwala, to sie pojawi samolot, po zmianie planszy, to bedzie bardziej k**** sprawiedliwiej, no nie koledzy, zziemniaczone burasy
...
to moze wylaczcie F10 w czolgu, jeepie i innych pojazdach
umowmy sie, ze gramy do pierwszej smierci..
co jeszcze madrego wymyslicie
lata, ze sie madrzycie, co i jak sie latwiej lata:?:
uprzedza, ze nie latam w #3pp, ale z nose cam, czasem w kabinie, wiec wiem o czym mowie, tym bardziej, ze mam wylatane pare godzin na samolotach. i tak jak ktos juz tu napisal -> bf to nie symulator, tylko strzelanina, wiec nie pi**** o szansach, tylko zacznijcie lepiej grac, to moze wam sie uda czesciej zestrzelic samoloty,co
bo ja jakos nie mam problemoow z obsluga zarowno AA, jak i dzialek w celu rozwalki wrogiego samolotu..
sfrustrowalo was to, ze juz nie mozna jedna seryjka z dzialka rozwalic samolotu, co
a co to bylo real
puknijcie sie w czola, a jak chcecie to se zmieniajcie, sram na to, bede gral na serwach poza Polska, bo tam nie maja nasrane we lbach i tyle
... i tak na koniec, napewno uszczesliwicie pilotow, przed meczami w cb.int, kiedy wspaniale polskie realia nie pozwola latac, jak komu wygodnie, zagraniczni piloci, beda mieli ubaw, strzelajac do nas jak do (nomen omen) kaczek, ale co tam, wazne ze was ziemniaki nie bedzie nikt bombami rozwalal, czyz nie