Teraz jest 9 wrz 2025, 23:28

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 84 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2003, 16:07 

wadą BF-a jest "respawning"... jakby sprzęt się niszczył nieodwracalnie to byłoby dopiero sprawiedliwie - i na pewno AA miałby powodzenie - a tak? zestrzelisz gościa o on za 30s ma nowy samolot....

Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2003, 16:32 

Zgadzam sie ze Zboyem i fitem. Owszem ta gra to nie symulator ale jakimś trafem liczba amunicji dla piechura i pojazdow naziemnych jest zbliżona do realiów a w samolocie mamy amunicji tyle co w bombowcu (Dla porównania wyobrażacie sobie co mógłby zrobić piechur z zapasem 20-30 granatów i 15 magazynkami amunicji?). Po drugie, w czołgu (moj konik :) ) czy jeepie widok "w kokpicie" jest na stałe i w przeciwieństwie do samolotów nie mogę go wyłączyć.

Mam nadzieję, że w następnym patchu zajdą głębsze zmiany. W tej chwili przez lotnictwo rozgrywka jest mocno niezrównoważona. Na prawie każdej mapie z samolotami wystarczy w druzynie dwoch dobrych lotników i jeden assault (do zajmowania flag) po to by wygrac z dowolnym przeciwnikiem (może przesadziłem ale czy na pewno :?: )

Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2003, 16:46 

jasne lamy, jasne....
wylaczcie jeszcze:
1. dzialko w samolocie, bo przeciez moge was zabic skrzydlem
2. jak sie da to poprosze o jedna, gora dwie bomby, bo wiecej to stanowczo za duzo
3. jak mnie rozwala, to sie pojawi samolot, po zmianie planszy, to bedzie bardziej k**** sprawiedliwiej, no nie koledzy, zziemniaczone burasy :?:
...
:evil:
to moze wylaczcie F10 w czolgu, jeepie i innych pojazdach
umowmy sie, ze gramy do pierwszej smierci..
co jeszcze madrego wymyslicie :?:
lata, ze sie madrzycie, co i jak sie latwiej lata:?:
uprzedza, ze nie latam w #3pp, ale z nose cam, czasem w kabinie, wiec wiem o czym mowie, tym bardziej, ze mam wylatane pare godzin na samolotach. i tak jak ktos juz tu napisal -> bf to nie symulator, tylko strzelanina, wiec nie pi**** o szansach, tylko zacznijcie lepiej grac, to moze wam sie uda czesciej zestrzelic samoloty,co :?:
bo ja jakos nie mam problemoow z obsluga zarowno AA, jak i dzialek w celu rozwalki wrogiego samolotu..
sfrustrowalo was to, ze juz nie mozna jedna seryjka z dzialka rozwalic samolotu, co :?:
a co to bylo real :?:
puknijcie sie w czola, a jak chcecie to se zmieniajcie, sram na to, bede gral na serwach poza Polska, bo tam nie maja nasrane we lbach i tyle :!:
... i tak na koniec, napewno uszczesliwicie pilotow, przed meczami w cb.int, kiedy wspaniale polskie realia nie pozwola latac, jak komu wygodnie, zagraniczni piloci, beda mieli ubaw, strzelajac do nas jak do (nomen omen) kaczek, ale co tam, wazne ze was ziemniaki nie bedzie nikt bombami rozwalal, czyz nie :?:

Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2003, 16:53 

buahahahhah mati wyluzuj :D
a co do aa to mi lepiej sie strzela do samolotow :twisted:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2003, 17:47 
Moderator forum

jak widać mati głównie potrafi wszystkich obrażać bo na dyskusję to go już nie stac.

Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2003, 17:55 

He he Mati masz racje, taki już widać ten naród Polski zdziwaczały, jak sobie nie radzi to najlepiej odwołać, wyłączyć i tyle. A ja proponuje zmniejszyć o połowę na stałe zoom w snajperce a także wogole zlikwidować celownik, jak chcecie realizm to będziecie mieli :). Po to autorzy gry wymyślili to w taki sposób jak jest, żeby tak było. Jakoś, żadne clan base ani inne tego typu rozgrywki nie mają nic do tego a ich regulaminy są naprawde zdziwaczałe niekiedy. Tak więc wyłączajcie a ja z Matim (chociaż nie jestem lotnikiem) ide na inne serwery. Więc zanim wymyślicie jakiekolwiek inne bzdurki pomyślcie odrobinkę. A jak komuś sie nie podoba, zawsze może zostawić BF i iśc pograć w MOOH tam nie ma samolotów, a nawet czołgów :), ewentualnie polecam DOD lub ET ....

Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2003, 18:36 

ShaggY napisał(a):
He he Mati masz racje, taki już widać ten naród Polski zdziwaczały, jak sobie nie radzi to najlepiej odwołać, wyłączyć i tyle. A ja proponuje zmniejszyć o połowę na stałe zoom w snajperce a także wogole zlikwidować celownik, jak chcecie realizm to będziecie mieli :). Po to autorzy gry wymyślili to w taki sposób jak jest, żeby tak było. Jakoś, żadne clan base ani inne tego typu rozgrywki nie mają nic do tego a ich regulaminy są naprawde zdziwaczałe niekiedy. Tak więc wyłączajcie a ja z Matim (chociaż nie jestem lotnikiem) ide na inne serwery. Więc zanim wymyślicie jakiekolwiek inne bzdurki pomyślcie odrobinkę. A jak komuś sie nie podoba, zawsze może zostawić BF i iśc pograć w MOOH tam nie ma samolotów, a nawet czołgów :), ewentualnie polecam DOD lub ET ....

dokladnie :P
BF to jest GRA, ma sluzyc rozrywce a nie na "udawaniu" wojny. Jak komus zalezy na realizmie to w takim razie czemu nie:
-wylaczyc celownik, niech bedzie muszka i szczerbinka
-jeden strzal - trup
-brak medykow, inzynierow, wsparcia artyleryjskiego... pfff co to za realizm
-brak respawnu
-co najmniej 3 ludzi do obslugiwania czolgu.
itd itp
ciekawe jaka bylaby grywalnosc z takimi ustawieniami?

acha skoro mowicie ze samolotami tak latwo sie wszystko rozwala i w ogole wszystko jest takie proste, to czemu sami nie wskoczycie do kabiny?

juz na jednym serwie byl raz taki eksperyment. Samoloty staly caly czas na lotnisku bo nikt nie chcial wsiadac :P

Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2003, 18:39 

W 100 % zgadzam sie z matim i z ShaggY'm :!: Przestancie wymyslac i zacznijcie grac :!: :!:

Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2003, 18:42 
Moderator forum

hmm a myslalem ze to taka luzna dyskusja raczej i wymiana argumentow, przeciez nikt jescze niczego na serwach nie wylacza, po to jest forum zeby dyskutowac rozne pomysly, i przedstawiac kontrargumenty takie jak na przyklad przewaga obcych klanow w CB po takich zmianach, tylko po co od razu robic taka afere :?

a od siebie dodam ze i tak rozwale wszystkich z AA ;) 8)

Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2003, 19:06 

Ja powiem tak:
Jakbyście wyłączyli te widoczki to byście sobie w kulki lecieli z pilotami.
Po co mam grać na tej kamerze skoro w CB będę grać na innej??
Mam się codziennie przyzwyczajać i odzwyczajać do owych kamer??
Dlaczego w CB nie gra się na widoku z kokpitu?? Bo to idiotyczne.
To może zrobić tak jak Railman mówi?? 1 strzał śmierć brak inżynierów
brak spadochronów(przecież nie widać ich na chodzących żołnieżach)
Zluzujcie i zapomnijcie o tym pomyślcie

Może pogadajcie sobie o nowych bugach w 1.4??
A nie zawalacie forum
A jak nie to adios polskie serwy

Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2003, 19:08 
Moderator forum

Brawo Holman :) właśnie o taki podejście chodzi DYSKUSJA a nie bluzgi jak w przypadku matiego.

Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2003, 19:25 

Jako totalnie płaskodenny lotniczo gracz jestem za wyłączeniem wszystkiego, co pomaga lotnikom + zwiększenia damage noża na samolot :lol:
Do tego snajperkę taką chcę jak w DC.... ;)

a tak poważnie - to mi obojętne czy kamera taka czy siaka, ja tam gram dla relaxu i wisi mi to co i jak ustawione - byle równo dla wszystkich. O! :)

Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2003, 19:30 

nie wiem o czym gadasz bo latam samolotem i tylko uzywalem kiedys widoku kokpitu bo nie wiedzialem o nose cam odkad wiem jak sie wlancz a to przewaznie uzewam nose cam a widok od tylu to samobujstwo tylko go wloncze to sie zaraz rozbijam

Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2003, 19:40 

przestancie juz jeczeć o tych kamerach bo mi sie niedobrze robi...po co mamy uczyc sie latania na kamerze z kokpitu? mamy ksztalcic to co juz wyksztalcilismy aby lepiej radzic sobie w CB a nie zaczynac wszystko od poczatku zamiast plakac wezcie sie lepiej do roboty ZIEMNIAKI :!:

Tytuł:
PostNapisane: 14 lip 2003, 19:48 

Zb0y napisał(a):
[Night]MaX napisał(a):
tia ktoś tu napisał ze się nie da obracać głową w samolocie - BZDURA. W domyślnej konfiguracji lecąc samolotem w kokpicie naciśnijcie LEWY SHIFT i poruszajcie mychą. I co da się ?

Da się ale przecież to takie nienaturale. Siedzenie na przodzie śmigła to bardziej naturalne. Pfffffffffff .... poprostu latać po LAMERSKU to i małpy mozna nauczyć.

muahahahahahhaha. widac ze do powiedzenia maja najwiecej ziemniaki nie majace zielonego pojecia o lataniu. w trakcie uzywania "swobodnego" widoku z shiftem traci sie jakakolwiek kontrole nad samolotem.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 84 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2