Art napisał(a):
No nie wiem drago co z tym zrobic , bo tu człowie zawsze chiał pogac z kultura ... coz chyba nooby sie dorwały do gierki za 39.90 i mysla ze to cs albo cos takiego...
Szkoda mysleć co bedzie dalej
...
LOL to jest naprawde ZAJ####
Byczek Fernando napisał(a):
Panowie. Dzieje sie to za sprawa niskiej ceny BF'a w sklepach. Jud dawno ktos powiedzial,ze jak BF bedzie taki tani to pojawi sie lameriada na serwerach i tak sie dzieje. Jesli nie bedziemy ich karcic to bedzie tak dalej.
NIO to tez dobre
Ale to
SouD napisał(a):
Ja mam pewną propozycje a mianowicie :
Będziemy spisywać ip tych typków a potem banować na wszystkich polskich serwerach i jeszcze niech admini tego forum urządza specjalny temat "Lameriada" gdzie będziemy wpisywać nicki i co zrobili dzięki temu zbłaźnią się przed całą sceną BF i poprostu nie pograją na serwerach polskich Art co ty na to ???
i to
Lesio13 napisał(a):
Dobre SouD, jest tylko jeden problem, a mianowicie: Taki gość, który zostanie tam wpisany, zmieni ksywkę i znowu będzie lamił, a spisanie ip też nic nie da, bo ip są u niektórych zmienne
HMMM
Powiem Tak kicki i bany o TAAKKKKK i cazla polska scena BF bedzie tak wlasnie wygladala pare klanow w zasadzie 2 serwery na ktorych sie cos dzieje i tyle.
I co z tego ze na serwie zagra sobie nowy przez przypadek TK no coz zdarza sie najlepszym.Wystarczy przeprosic i oki.A jak chcecie (coniektorzy pograc na jak sami mowicie wysokim poziomie to zamykajcie serwery na password i tyle.
Pozatym BYCZEK
Byczek Fernando napisał(a):
Panowie. Dzieje sie to za sprawa niskiej ceny BF'a w sklepach.
to chyba dobrze ze cena jest taka a nie taka jak przed miesiacem nie kazdy jest tak nadziany jak ty zeby tyle kasy wywalic.(bez obrazy).
I jeszcze TY Promko
Promko napisał(a):
Art, Hynol, nie ma się czym martwić, nowi szybko się nauczą, na których serwerach mogą pograć, a na których będą bici.
Po ilosci postow wnioskuje ze tez do "starych wyjadaczy nie nalezysz:)
Ogolnie spoko mam nadzieje ze polska scena bf bedzie z czasem wieksza i bardziej "doskonala".
A co do CS'a to tez nie jast calkiem tak.Cs mimo wszystko jest gra zespolowa i jest pare Polskich dobrych szybkich serwerow gdzie pewne zasady sa przestrzegane a kazdy podejrzenie czitowania konczy sie kickiem.I mimo ze na dzien dzisiejszy czesciej gram w BF niz CS to dalej bede uwazal ze ten drugi zasluguje na pelne uznanie.