Teraz jest 26 sie 2025, 07:32

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 107 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 23:33 

cooler_pl napisał(a):
Fakt faktem, dzisiaj pograłem chwilke na serwie PRGK i rzeczywiście chamstwo się szerzy nieprawdopodobne i nie tylko wśród osób nowych...ale co bardziej przykre wśród klanowiczów (różnych klanów). Wiem że najlepszą obroną jest atak..ale IMHO lekko przesadzacie. I oświadczam .. jak tylko będę akurat grał to bez względu na to kto i skąd za 1 chamstwo dostanie kicka za następne bana.

Brawo wypadalo by zaapelowac do reszty adminow by tak robili, dla wielu osob nie istotny jest skill tylko tag czy nick. Przyznaje sie ze sam tak ocenialem ludzi i sie tego teraz wstydze

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 23:47 

Maniek, chyba się tak składa, że oboje byliśmy w tym samym czasie w tej samej grze, tyle tylko, że mi się udało zrobić nieco lepszego screenshota :)
Znajdziecie go tutaj. Polecam przeczytać dokładniej to, co jest w konsolce...

P.S. Art, ja miałem z A1200 z kartą Apollo 040 25MHz i w Alien Breed 3D zagrywałem się aż miło :D

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 23:50 
Moderator forum

Guz napisał(a):
cooler_pl napisał(a):
Fakt faktem, dzisiaj pograłem chwilke na serwie PRGK i rzeczywiście chamstwo się szerzy nieprawdopodobne i nie tylko wśród osób nowych...ale co bardziej przykre wśród klanowiczów (różnych klanów). Wiem że najlepszą obroną jest atak..ale IMHO lekko przesadzacie. I oświadczam .. jak tylko będę akurat grał to bez względu na to kto i skąd za 1 chamstwo dostanie kicka za następne bana.

Brawo wypadalo by zaapelowac do reszty adminow by tak robili, dla wielu osob nie istotny jest skill tylko tag czy nick. Przyznaje sie ze sam tak ocenialem ludzi i sie tego teraz wstydze

Cóż, generalnie jest tak, że jeśli zabije mnie jakiś klanowicz, to zaraz leci "Sorry" i wiem, że nie zrobił tego umyślnie (może poza paroma przypadkami). Natomiast kiedy np. biegnę przed siebie na Stalinie i jakiś mosiek w jeepie mnie rozjedzie i jeszcze rzuci we mnie mięchem to niech się nie dziwi, że choć z mojej drużyny to zamiast apteczką, potraktuję go granatem :P Nie ważne czy jest z tagiem czy bez.

Co do samej nauki gry na serwerach - fakt, podstaw należy uczyć się w singlu (podstawy latania samolotem, prowadzenia pojazdów naziemnych czy korzystania z osprzętu w postaci apteczek / expacków / spadochronów) oraz od przeczytania instrukcji... Kurcze, jeśli jeszcze raz usłyszę "Jak się zanurzyć łodzią podwodną?" to podpłynę i zatopię gościa :twisted: A rozdawanie banów nowym? Jeśli są klnącymi / TK-ującymi debilami to czemu nie?

Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2004, 00:50 

Art napisał(a):
No nie wiem drago co z tym zrobic , bo tu człowie zawsze chiał pogac z kultura ... coz chyba nooby sie dorwały do gierki za 39.90 i mysla ze to cs albo cos takiego...

Szkoda mysleć co bedzie dalej
...

LOL to jest naprawde ZAJ####

Byczek Fernando napisał(a):
Panowie. Dzieje sie to za sprawa niskiej ceny BF'a w sklepach. Jud dawno ktos powiedzial,ze jak BF bedzie taki tani to pojawi sie lameriada na serwerach i tak sie dzieje. Jesli nie bedziemy ich karcic to bedzie tak dalej.

NIO to tez dobre

Ale to

SouD napisał(a):
Ja mam pewną propozycje a mianowicie :
Będziemy spisywać ip tych typków a potem banować na wszystkich polskich serwerach i jeszcze niech admini tego forum urządza specjalny temat "Lameriada" gdzie będziemy wpisywać nicki i co zrobili dzięki temu zbłaźnią się przed całą sceną BF i poprostu nie pograją na serwerach polskich Art co ty na to ???

i to

Lesio13 napisał(a):
Dobre SouD, jest tylko jeden problem, a mianowicie: Taki gość, który zostanie tam wpisany, zmieni ksywkę i znowu będzie lamił, a spisanie ip też nic nie da, bo ip są u niektórych zmienne

HMMM

Powiem Tak kicki i bany o TAAKKKKK i cazla polska scena BF bedzie tak wlasnie wygladala pare klanow w zasadzie 2 serwery na ktorych sie cos dzieje i tyle.

I co z tego ze na serwie zagra sobie nowy przez przypadek TK no coz zdarza sie najlepszym.Wystarczy przeprosic i oki.A jak chcecie (coniektorzy pograc na jak sami mowicie wysokim poziomie to zamykajcie serwery na password i tyle.
Pozatym BYCZEK
Byczek Fernando napisał(a):
Panowie. Dzieje sie to za sprawa niskiej ceny BF'a w sklepach.

to chyba dobrze ze cena jest taka a nie taka jak przed miesiacem nie kazdy jest tak nadziany jak ty zeby tyle kasy wywalic.(bez obrazy).

I jeszcze TY Promko

Promko napisał(a):
Art, Hynol, nie ma się czym martwić, nowi szybko się nauczą, na których serwerach mogą pograć, a na których będą bici.

Po ilosci postow wnioskuje ze tez do "starych wyjadaczy nie nalezysz:)

Ogolnie spoko mam nadzieje ze polska scena bf bedzie z czasem wieksza i bardziej "doskonala".

A co do CS'a to tez nie jast calkiem tak.Cs mimo wszystko jest gra zespolowa i jest pare Polskich dobrych szybkich serwerow gdzie pewne zasady sa przestrzegane a kazdy podejrzenie czitowania konczy sie kickiem.I mimo ze na dzien dzisiejszy czesciej gram w BF niz CS to dalej bede uwazal ze ten drugi zasluguje na pelne uznanie.

Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2004, 01:32 

yacub napisał(a):
Cóż, generalnie jest tak, że jeśli zabije mnie jakiś klanowicz, to zaraz leci "Sorry" i wiem, że nie zrobił tego umyślnie (może poza paroma przypadkami). Natomiast kiedy np. biegnę przed siebie na Stalinie i jakiś mosiek w jeepie mnie rozjedzie i jeszcze rzuci we mnie mięchem to niech się nie dziwi, że choć z mojej drużyny to zamiast apteczką, potraktuję go granatem :P Nie ważne czy jest z tagiem czy bez.

Niezrozumiales mnie bo np chyba nie raz zdazylo ci sie rzucic granat a na niego wbiega twoj "teamowiec" i rzuca w ciebie miesem ze TK jestes i w ogole, ze nie wystarczy powiedziec sry. Choc tak jak ja wspaniale zagralem na jednym trenie na Bocagu gdy wzielem jeepa nie dosc ze zawadzilem qmpla to jeszce nie trafilem w most (co sliska nawierzchnia byla :D ) i wpadlismy we 2 do wody. Nie wiem czemu ale od tego momentu raczej niechetnie zostaje mi przydzielony ten srodek transportu :wink:. Do czego zmiezam? Mianowicie ze jesli komus cos podobnego zdazy sie na serwie publicznym to zostanie wyzywany od A do Z. I jak sam powiedzilaes potraktowal bys go granatem. Ja uwazam ze lepiej jest mu raz czy dwa przebaczyc, co innego jesli patrzycie w siebie kilka sekund, a on w ciebie strzela (zdazja sie takie osobniki) takich nalezy od razu kickowac. Uf wywlokelm wreszcie co mi lezy na sercu :P Wiem ze moze post nie jest jakos tak pieknie zlozony gramatycznie ale juz mi sie nie chcialo myslec :D

Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2004, 03:23 

ksiadzDOBRODZIEJ:

Powiem tAK sa różnice na graczu który przypadkiem zrobi tk a takim który to robi swiadomie ...
np:
Biegniesz to samolotu czy czołgu a tu koleś z twojego teamu wywala do ciebie magazynek bo bedziesz szybciej niż on...
Patrzysz na minus score a gościu juz 2 raz jeździ po spawnie i rozwala wszystko co sie rusza ...
To nie jest tak gra ...
Druga sprawa trzeba by było napisac jak grac żeby nie wylecieć z serwa...
...

PS: Garanie w klanie nie oznacza że jest się najlepszym ale że potrafi się grać teamowo ... (chociaż skill też jest ważny ) ...

Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2004, 06:45 
Moderator forum

Art napisał(a):
PS: Garanie w klanie nie oznacza że jest się najlepszym ale że potrafi się grać teamowo ... (chociaż skill też jest ważny ) ...

dokladnie tak :!: :D

Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2004, 09:01 

Ludu do broni!
Zniszczyliśmy cziterów zniszczymy i lamerów!!!
Do dział bracia!

Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2004, 09:04 

X PEPE napisał(a):
Zniszczyliśmy cziterów zniszczymy i lamerów!!!

Są 2 prawdy: prawda i gówno prawda <---

Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2004, 09:07 

Dobra panowie z nowa fala "lam" za 34.90 (nie wszyscy) gra na serverach publicznych "przestała" miec sens i do niczego nie dąży kiedys jak grała "elita ;)" mozna było chociaz pocwiczyc i skilla wyrobic a teraz to co sie dzieje to poprostu szok jedna reka z zawiazanymi oczami mozna by ich bylo wybijac ! tak wiec ;-) zaczynam organizowac "jak tylko bede mial czas" takie male FFA z tym ze na zamknietym servie :] ludzi bede najprawdopodobniej chwile (ok 30 min) przed rozpoczeciem lapal na GG.

Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2004, 09:55 

Promko napisał(a):
Art, Hynol, nie ma się czym martwić, nowi szybko się nauczą, na których serwerach mogą pograć, a na których będą bici. Nikt nie chce non stop dostawać, więc nie będą gościć długo, chyba że ktoś ma masochistyczne zapędy i lubi się dołować :D :lol:

A ty skąd żeś się urwał ????

Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2004, 10:07 

Art napisał(a):
No nie wiem drago co z tym zrobic , bo tu człowie zawsze chiał pogac z kultura ... coz chyba nooby sie dorwały do gierki za 39.90 i mysla ze to cs albo cos takiego...

Szkoda mysleć co bedzie dalej
...

Co ma CS i cena do kultury na serwerze?

Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2004, 10:14 

Bulldog napisał(a):
Promko napisał(a):
Art, Hynol, nie ma się czym martwić, nowi szybko się nauczą, na których serwerach mogą pograć, a na których będą bici. Nikt nie chce non stop dostawać, więc nie będą gościć długo, chyba że ktoś ma masochistyczne zapędy i lubi się dołować :D :lol:

Bulldog, luz, niech się człek wypowie :roll: . Pomysł stary, ale możliwy do zrealizowania - wprowadzenie zawsze na servery chasła. Popatrzcie na to z innej strony - mało ktory nowy przeczyta wam "FAKJU", temat mascci, czy moze zasady napisane przez Aiv'a - czyli wychodzi na to, ze posta z chasłem na PRGK tez nie przeczytaja. A taki chaslo wystarczy zmieniac np. co tydzien. Co o tym myslicie?

P.S Mojego posta nie uwazam z OT, gdyz dotyczy ono polskich serverów :roll: [/b]

Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2004, 10:25 

Art napisał(a):
ksiadzDOBRODZIEJ:

Powiem tAK sa różnice na graczu który przypadkiem zrobi tk a takim który to robi swiadomie ...
np:
Biegniesz to samolotu czy czołgu a tu koleś z twojego teamu wywala do ciebie magazynek bo bedziesz szybciej niż on...
Patrzysz na minus score a gościu juz 2 raz jeździ po spawnie i rozwala wszystko co sie rusza ...
To nie jest tak gra ...
Druga sprawa trzeba by było napisac jak grac żeby nie wylecieć z serwa...
...

I tu sie oczwiscie z toba zgodze.Tylko ze wiesz nie tylko jak piszecie n00by tak robia.Mie raz mi sie zdazylo ze biegnac po samolot lub do czolgu dostaem kulke w plecy od swojego a w dodatku z ladnym Tagiem.

TYlko wiesz wkurzaja mnie takie gadki jak pisza ********* i zapomnieli juz jak kiedys tez byli Noobie, pograli 2 miechy i juz na jedny serwie grac z nim niemozna bo sobie przypadkiem forme zepsuje.Przeciez to jest tragiczne.
A pozatym LUDZIE TO JEST TYLKO GRA fakt ze ZAJ####### ale tylko gra

Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2004, 10:44 

ksiadzDOBRODZIEJ napisał(a):
Po ilosci postow wnioskuje ze tez do "starych wyjadaczy nie nalezysz:)

Oczywiście, że nie, mało - nawet dodam, że nie grywam w to regularnie. Nie uważam się za BF-owego wyjadacza, czy gdzieś tak napisałem? Stwierdzam fakt i sam również mieszczę się w tych ramach.

Bulldog napisał(a):

Z choinki... Przeczytaj mojego pierwszego posta, od 97 roku grywam w gry sieciowe, nie wiem jak Ty, ale ja uważam, że pewne doświadczenie mam i sporo już widziałem. 20 lat też już nie mam, więc... Myślisz, że dlaczego niby w CS nooby nie grały na serwerze IDK (nie grały, bo teram to mogło się zmienić)? Nikt ich nie kopał, sami rezygnowali... Tak sporo wiesz na temat zachowywania się ludzi w grach sieciowych? No to proszę - podziel się z nami. Tymbardziej, że z tego co widzę, na tej scenie akurat wielu doświadczeń z noobami nie mieliście (jeszcze)...

Ostatnio edytowano 15 mar 2004, 12:39 przez Promko, łącznie edytowano 1 raz

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 107 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2