Teraz jest 17 lut 2025, 14:14

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 170 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2005, 16:43 
Oldboy Battlefield.pl

ale co wy pitolicie za farmazony?
debile sie znajda po kazdej stronie granicy
a tu chodzi o to zeby oni nie znajdowali sie na tym forum i na naszych serwerach...
albo o to zeby ich wychowac a nie o informacjach na jakich serwach kopia za PL w nicku....

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2005, 17:22 
Maskotka BF.pl

Zgadzam się z ESTem, Tomy'm i ... innymi, którzy napisali podobnie do nich.
Zarówno w Niemczech, jak i w Polsce można znaleść takich rasistów jak Strzelec - to nie powód jednak, żeby po zachowniu paru jednostek oceniać cały naród. To że za granicą mówią o nas tak jak mówią, to jest tylko i wyłącznie nasza zasługa - a konkretniej tych debili, którzy wyjeżdżali za granicę i zachowywali się jak bydło...
Do tej pory nigdy mnie nikt nie wykopał za to, że jestem Polką (co innego za staty). Widziałam jednak, jak za coś takiego wylatywała jakaś osoba - nie tylko za to, że miała PL w nicku, często było tak, że ktoś z (GER) wylatywał, albo z innym znaczkiem. Więc to nie jest kwestia tego, że Niemcy są tacy źli i kopią biednych Polaków, tylko kwestia kto ma adminkę na danym serwerze. A z tym bywa różnie niestety...

Jeśli na jakimś serwerze dostałeś kicka, to napisz do admina tego serwera, że Cię wykopano i za co albo po prostu więcej tam nie graj - proste, prawda? Jest wiele polskich serwerków, na których można sobie pograć, zagranicznych też jest sporo i nie na wszystkich admini są rasistami więc.... zawsze masz alternatywy.

@Strzelec - powinieneś się leczyć, wiesz o tym?

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2005, 17:51 

Niestety nie lubie niemców. Nawet nie chodzi już o IIwś bo to byli dziadkowie wspólczesnych niemcow, ale o to jaki wizerunek w europie nam zrobili - brudasy, złodzieje, nieuki.Nie idzie tu o sam naród jako naród a o zachowanie <cut>

PSN id: Graqzu

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2005, 18:06 

a ja nie lubie niektorych niemcow ktorzy rozsiewaja stereotypy ze polacy to pijacy. a sam widzialem na octoberfest* jak w tych smiesznych strojach z piurkami w czapeczkach chodzili nawaleni jak dzialo :lol: zygali na chodniki itd

*- tak sie to pisze :P :?:

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2005, 18:07 

Czemu czepiać się innych, zamiast poprawić własną sytuację?

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2005, 18:17 
Moderator forum

Niestety, niemcy to pomyłka inżynierii genetycznej :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2005, 18:38 
Redaktor Battlefield.pl

Piospi napisał(a):

Nastepny zatwardzialy neonazista?
Jak masz pisac takie ********* to nie pisz wcale.
Poroniony topic w pelnym zakresie.

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2005, 18:38 

Piospi napisał(a):

Poznałbyś DoHana to byś zmienił zdanie. Po Twoim komentarzu widać twój błędny tok rozumowania. No chyba że to jakiś Twój nieudany żart. :?

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2005, 18:42 

Oktoberfest ja co :D

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2005, 18:48 

Nie ma co ukrywać, że i Polacy i Niemcy nie dażą się sympatią - właśnie przez takie beznadziejne komentarze, że druga strona jest "be" itp...

Ja nie lubię zbytnio Niemców z własnych doświadczeń za granicą, ale nie do tego stopnia, żeby krzyczeć "Niemcy fu! Głupi naziści!".

Za to Ruscy i Ukraińcy są spoko :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2005, 18:52 
Moderator forum

To teraz gwoli wyjasnienia: moj pierwszy post w tym temacie byl czysta, perfidna prowokacja. Piszac cos takiego chcialem sprawdzic Wasza reakcje. Poniewaz interesuje sie historia, wiem jakie byly stosunki polsko - niemieckie (nie tyle w polityce ile miedzy sama ludnoscia) i ciekaw bylem czy cos sie zmienilo. Widze ze tak. Gdybym taki post napisal 60 lat temu, podejrzewam ze spotkal by sie z gromkim aplauzem...no moze nie wszystkie kwestie, ale 80-90% tresci. Poza tym Wasza reakcje i zdanie nt niemcow zamierzam wykorzystac na maturze :P wiec thnx. Druga rzecza ktora chcialem sprawdzic to jak ocenicie czlowieka ktory napisal cos takiego (tutaj pole do popisu mieli Panowie z PRGK, thnx) bo tu juz w gre wchodzi psychologia (domena mojej siostry :wink: ). Ciekawy bardzo jestem czy gdybym napisal w ten sposob o zydach (bo chyba glownie uderzyla Was czesc o mordzie) to czy spotkaloby sie to z rowna dezaprobata. Niestety znam wiele osob ktore maja mordercze zapedy wzgledem Zydow. Smutne.
Teraz tak. Czesc z Was pomysli pewnie: napisal glupote, objechali go, to probuje cwaniakowac i wyjsc obronna reka. Inni pomysla: pajac, troll, niech takie bzdety wymysla gdzie indziej. Jesli tak pomyslicie to trudno, taki jestem i nikt mnie nie zmieni.
Jezeli kogokolwiek obchodzi moje zdanie o niemcach: naprawde ich nie lubie (jako ogolu, sa jednak jednostki, dosc liczne nawet, ktore dadza sie lubic) nie tylko dlatego ze duzo zlego zrobili i robia Polakom, ale tez z wlasnych doswiadczen z tymi ludzmi. Jezdzilem duzo za granice i spotykalem sie z duza agresja z ich strony. Na serwerach jednak nie sa dla Polakow zbyt mili ;) Mimo tego poznalem tez kilku wartosciowych przedstawicieli tego narodu. Podsumowujac: nie jestem na tyle chorya osoba (jak stalin i hitler) by mordowac ludzi a juz zwlaszcza za to ze sa okreslonej narodowosci/rasy/wyznania. Dlatego mojego poprzedniego posta prosze nie brac na powaznie, gdyz tak jak napisalem wyzej, wcale tak nie mysle.
Peace

But our hearts only to Poland.
1939-1945
For your freedom and ours"

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2005, 19:06 
Oldboy Battlefield.pl

a tak teraz na momencik zastanowienia...
wiecie jaki jest najlepszy sposob na zniszczenie jakiejkolwiek nacji?
- asymilacja.

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2005, 19:31 

Dohan spoko jest, MSN nieuzywa :lol: Ja sam sie tylko raz spotkalem z czyms co z mnie wkurzylo ze strony Niemcow, mianowicie rzucil tekstem :"Jestes z Polski ? To tam jest internet ?" ale zaraz pozniej dodal ze ma wielu kumpli i ze zartuje, pozniej swigal kur*ami na prawo i lewo, jak cos mu niewychodzilo :lol: Niemcy spoko ;]

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2005, 19:34 

rudy103 napisał(a):
Dohan spoko jest, MSN nieuzywa :lol: Ja sam sie tylko raz spotkalem z czyms co z mnie wkurzylo ze strony Niemcow, mianowicie rzucil tekstem :"Jestes z Polski ? To tam jest internet ?" ale zaraz pozniej dodal ze ma wielu kumpli i ze zartuje, pozniej swigal kur*ami na prawo i lewo, jak cos mu niewychodzilo :lol: Niemcy spoko ;]

Co jak co, ale taki "beznadziejny" internet jak to, to chciałbym mieć :roll: (20 mbps, tak? :) )

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2005, 19:39 

Strzelec nam załatwił policyjną prowokację (pewnie wpsółpracuje z det. Rutkowskim lub redakcją "Uwagi").

Powiedzmy sobie szczerze, że ten post nie odnosi się do wszystkich Niemców. Ale reszta z nich jest naprawdę, jakby to ująć, denerwująca. Co za nacja nie miała by problemów z bestialskim traktowaniem przeciwników podczas wojny. Niektórzy z was powiedzą, że nic nie wiedzieli. Jak to możliwe, że kilkadziesiąt milionów ludzi nie wiedziało co robią ich synowie/ojcowie/krewni w wojsku i innych organach. Poza tym to oni wybrali/zgodzili się na władzę Hitlera, więc duża częśc winy leży po ich stronie.

Druga sprawa to to, że coraz mniej ludzi wini Niemców za IIWŚ. Niektórzy mówią, że w rzeczywistości to oni byli ofiarami. Niemcy nie płacą byłym robotnikom i coraz odważniej się wszystkiego. Popatrzcie dla przykładu na bombardowanie Drezna. Zrobiono z niego wielką zbrodnię sił alianckich. Alianci w nalocie zabili wielu cywilów, a ilu dla porównania cywilów zginęło w Polsce??? Czy na filmach historycznych pokazuje się Warszawę i mówi o zabitych cywilach? Czy pokazuje się Powstanie Warszawskie lub Katyń??? Te obrazy pojawiają się b. rzadko, ale Drezno jest pozycją obowiązkową. Co za czasy :(

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 170 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2