Hmmm... na meczu nie byłem, niestety nie mogłem podyskutować z dwoma stronami (wyjazdy

) . Nie znam sytuacji z dyskusja z adminem podczas meczu, bo coś tu dziwnie wygląda.
Z tego co do dzisiaj sie dowiedziałem z wypowiedzi obu stron i komentarzy na forum wynika że , moim zdaniem reklamacja powinna dotyczyć 2 tury ( prO jako axis) - allianci ze spowna faktycznie maja ciężki wyjazd , axisi nie.
Zastanawia mnie sytuacja opisana przez strony - przerwa w meczu (na "reklamacje" SPQR ) i późniejsza decyzja stron o grze dalej.
Przy mojej wcześniejszej wypowiedzi nie wiedziałem o tej rozmowie i jej efektach. Strasznie dużo niejasności i niedomówień wynikło . Przy obecnym stanie mojej wiedzy - (chętnie pogadałbym na TS z oboma drużynami i adminami) admin powinien podjąć decyzje o powtórzeniu 2 tury (prO axis).
To że SPQR nie zapytało sie czy ma czołgi stawiać na spownie czy w obrębie bazy - to ich błąd i mogą sami siebie za to winić. (kilka drużyn zadawało to pytanie jako pierwsze na meczu - Artih też

)
PrO zapędziło sie w ustawieniu czołgów - admin powinien ich cofnąć i powtórzyć start.
PRYM napisał(a):
Powinna ale nie zostala....
Pytanie - wasza zgoda na grę( po dyskusja z adminem - podobno) dalej - na jakiej podstawie skoro sprawa nie została załatwiona - czegoś tu nie rozumiem ???
KonewA napisał(a):
Nigdy nie widzialem tej mapy

ale jezeli na tym screenie czolg stoi w obrebie bazy, pro nie zlamalo zasad, wiec dlaczego maja byc pokrzywdzeni przez ewidentny blad admina
Baza kończy się na wysokości ruin widocznych po lewej stronie - czołg był ewidentnie za bazą, ok 8 s jazdy z bazy - czas dojazdu na górkę z bazy i zajęcia pozycji 20 s, więc jest to znacząca różnica.
Wszyscy jesteśmy tylko ludzmi i się mylimy, ale powinniśmy dojść do porozumienia które zadowoli obie strony. Obecna moja propozycja (bez rozmowy ze stronami na TS) to powtórka 2 rundy - prO - axis.
Nie chciałbym żeby ten konflikt wpłynął negatywnie na przebieg całej zabawy, więc proszę o sensowne wypowiedzi a nie bicie piany.