KonewA napisał(a):
Ja sie juz z tym serwerem pozegnalem, ale moze oni wyciagna jakies wnioski bo ja np bym chcial zeby dobrzy gracze grali na moim serwerze. Z arcy to juz chyba wszyscy maja bana. Zreszta poziom tego zerwera strasznie spadl ostatnimi czasy, ale coz nie moja sprawa
A tam przesadzasz
Wczoraj, zestrzelony na pixelaxe nad lotniskiem alied leci na mnie osławiony Zep - wali dwa magazynki z thompsona, składam się engiem pech chciał że gość zarobił headshota, więc to go tak zdeprymowało że wypierdzielił mnie za bc

Wracam pytam za co kick? Odpowiedź za bc, no mówie ok, nie wolno zabijać w bazie, chyba Majak mnie jeszcze w tym uświadomił. Reload wchodzi Berlin, wymiatacz Zep chodu do axis wiadomo - trzeba nabić punktów, lece do czołgu, i co? nie zdązyłem wylecieć ze spawnu za workami granat, gryze glebę - Zep ma +1, pytam się go czy to nie campienie? Jaka odpowiedź? "Zamknij się i graj to jest Berlin".
I to przegryzłem w sobie

Potem włazi Cean, przyszedł Colar i Strzelec po stronie axis dostaliśmy pierwszą runde ostro po tyłkach, więc postanowiłem bronić mostu, dobrze szło Konew dwa razy próbował mnie przejść i pewnie by się to udało dalej gdyby nie jaki Izzy czy jakoś tak nie rozwalił się 3 razy na moich minach na moście, kick "lame play"

Wracam, a jak

Bez bana to ja nie opuszczam tego serwera

Osławiona Wake, myk i jestem w Hatsuzuki a co:) Na drugie działo siada mój przyjaciel Izzy czy jakoś tak i zaczyna komenderować "w lewo", "w prawo", "nie na plaże", "do góry"

w końcu mam dość "na plaże!" kick ban "lame play"

Chciało by się napisać K*j wam w d*pe oszo*omy

Strzelec napisał(a):
rozkrecic jakis polski server <-P
No to zróbmy to w końcu, jest kilka klanowych serwerów może by któryś udostępnić public? I tak stoją w 99% puste i niewykorzystane.
Może któryś klan się zaoferuje?