Teraz jest 28 lis 2024, 13:01

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 635 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 43  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 28 cze 2007, 21:02 

Skikov napisał(a):
Czitery najczęściej latają samolotami

Coś w tym jest :lol: :roll:

Wiadomo, że jednym strzałem nie ściągniesz samolotu nie ma takiej opcji :) nie zawsze wchodzą pociski bo są lagi i odległość :)

Tytuł:
PostNapisane: 16 lip 2007, 22:14 

no to wracamy do tematu :)

szybko i na temat

1. market kradne czolg z bazy axis, kiedy wyjezdzam widze ze koles biegnie do drugiego czolgu, strzelam raz do pustego czolgu i jade dalej bo wiem ze nie moge go zabic w bazie, wiec dojezdzam do bunkra przy duzym mozcie , czyli za linie ktora Zulus pieknie namalowal w zasadach, odwracam sie i zabijam goscia, ktory mnie scigal.
Wiadomo co jest dalej, kick za bc bo tym gosciem byl niejaki tertsumen.
Wchodze ponownie, pytam sie za co kick, oczywiscie odpowiedz ze za bc, i pojawia sie napis na zolto, ze zabilem go w bazie, pytam sie kiedy, odpowiedz "zamknij sie i graj"
Wiec gram, czekam na samolot na lotnisku, patrze a tu kreci sie niemiecki jeep z panem Rizla+ w srodku i mnie przejezdza. Prosba o kicka nic nie daje bo to przeciez pan [CC] Zep
Gramy dalej, kradne tygrysa, przy wyjezdzie czeka pan tertsumen ktorego bym nie zabil gdyby nie strzelal z wespy, ale niestety musial zginac. Skutek ban :)

Do Zulusa, za lame play kikuj sobie swoich kolesi, bo za takie cos jak mnie kiknales to siebie (co pamietam 1 przypadek) tez powinienes kiknac a kolegow z CC zbanowac, ale jak widac zasady nie dotycza panow z CC.

Do tej pory staralem sie Ciebie zrozumiec i wasze zasady ale niestety ludzki umysl jest ograniczony.

Jezeli ja dostalem bana to pan [CC] Zep rowniez powinien.

HeadBreaker (24-12-2006 16:29)
ty jestes nienormalny
Boni (24-12-2006 16:29)
ale odkrycie

Tytuł:
PostNapisane: 16 lip 2007, 22:20 
Moderator forum

Konewa zaakceptuj wreszcie ze sa rowni i rowniejsi i server CC nie jest wyjatkiem, bo to samo jest na BoHu czy na BFA... jedyny sposob to zaakceptowac ten stan rzeczy i starac sie nie dawac adminom pretekstu albo rozkrecic jakis polski server <-P

But our hearts only to Poland.
1939-1945
For your freedom and ours"

Tytuł:
PostNapisane: 16 lip 2007, 22:27 

Konewa, nie wydaje mi się, żeby to Zulus Cię kicknął, bo bądź co bądź, nie robi błędów w angielskich tekstach. I masz rację - zasady najwyraźniej nie dotyczą CC, bo nie był to pierwszy raz, kiedy Zep rozbijał się na markecie jeepem w bazie allied, usilujac przejechać kogo się da.

Tytuł:
PostNapisane: 16 lip 2007, 22:32 

Strzelec napisał(a):
Konewa zaakceptuj wreszcie ze sa rowni i rowniejsi i server CC nie jest wyjatkiem, bo to samo jest na BoHu czy na BFA... jedyny sposob to zaakceptowac ten stan rzeczy i starac sie nie dawac adminom pretekstu albo rozkrecic jakis polski server <-P

Strzelec ja wiem za co dostalem bana i sie z nim zgadzam. Ale po co to slodkie pierdzenie przez kilka stron, przy poprzedniej sprawie, ze polacy nie potrafia sie zachowac, ze sa pepkami swiata ble ble ble ?

Ja sie juz z tym serwerem pozegnalem, ale moze oni wyciagna jakies wnioski bo ja np bym chcial zeby dobrzy gracze grali na moim serwerze. Z arcy to juz chyba wszyscy maja bana. Zreszta poziom tego zerwera strasznie spadl ostatnimi czasy, ale coz nie moja sprawa

@magda - jezeli chodzi o kick od Zulusa to inna sprawa, on bedzie wiedzial o co chodzi

HeadBreaker (24-12-2006 16:29)
ty jestes nienormalny
Boni (24-12-2006 16:29)
ale odkrycie

Tytuł:
PostNapisane: 17 lip 2007, 00:28 

Dzisiaj i ja dostałem bana :roll: .
Cóż, czasem ręka jest szybsza od myśli :oops: .
Wina moja, niemniej natychmiastowy ban bez kicka i ostrzeżenia ..... :roll: :arrow: :? :?:.
Dziękować Panu, serwerów nie brakuje........asta la vista... SiSi.

Tytuł:
PostNapisane: 17 lip 2007, 03:15 

Ja już kiedyś powiedziałem Strzelcowi że grając pośród Faszystów źle się czuje i od wtedy tam staram się nie grać ;). A potem wchodzisz na serva lecisz kolo ich lotniska strzela do ciebie aa zjedzie ci pól życia, nawracasz i rozwalasz. Dostajesz kicka bo nie wolno lockować bazy. Ale oni do ciebie mogą strzelać a ty się bronić nie możesz :) I potem plączą te bucki z CC że tu na forum narzekamy na nich :)

tak jak Czarny mówi na szczęście serwerów jeszcze nie brak :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 17 lip 2007, 05:16 

KonewA napisał(a):
1. market kradne czolg z bazy axis, kiedy wyjezdzam widze ze koles biegnie do drugiego czolgu, strzelam raz do pustego czolgu

A to wolno? Jeśli tak dokładnie przestudiowałeś moje obrazki, to też powinieneś przeczytać co jest w tym temacie napisane. No ale, chyba nie miałeś już czasu lub faktycznie ludzki umysł jest ograniczony.

Tytuł:
PostNapisane: 17 lip 2007, 07:08 
Redaktor Battlefield.pl

KonewA napisał(a):
Ja sie juz z tym serwerem pozegnalem, ale moze oni wyciagna jakies wnioski bo ja np bym chcial zeby dobrzy gracze grali na moim serwerze. Z arcy to juz chyba wszyscy maja bana. Zreszta poziom tego zerwera strasznie spadl ostatnimi czasy, ale coz nie moja sprawa

A tam przesadzasz 8)

Wczoraj, zestrzelony na pixelaxe nad lotniskiem alied leci na mnie osławiony Zep - wali dwa magazynki z thompsona, składam się engiem pech chciał że gość zarobił headshota, więc to go tak zdeprymowało że wypierdzielił mnie za bc :)

Wracam pytam za co kick? Odpowiedź za bc, no mówie ok, nie wolno zabijać w bazie, chyba Majak mnie jeszcze w tym uświadomił. Reload wchodzi Berlin, wymiatacz Zep chodu do axis wiadomo - trzeba nabić punktów, lece do czołgu, i co? nie zdązyłem wylecieć ze spawnu za workami granat, gryze glebę - Zep ma +1, pytam się go czy to nie campienie? Jaka odpowiedź? "Zamknij się i graj to jest Berlin".

I to przegryzłem w sobie :)

Potem włazi Cean, przyszedł Colar i Strzelec po stronie axis dostaliśmy pierwszą runde ostro po tyłkach, więc postanowiłem bronić mostu, dobrze szło Konew dwa razy próbował mnie przejść i pewnie by się to udało dalej gdyby nie jaki Izzy czy jakoś tak nie rozwalił się 3 razy na moich minach na moście, kick "lame play" :)

Wracam, a jak :) Bez bana to ja nie opuszczam tego serwera :)

Osławiona Wake, myk i jestem w Hatsuzuki a co:) Na drugie działo siada mój przyjaciel Izzy czy jakoś tak i zaczyna komenderować "w lewo", "w prawo", "nie na plaże", "do góry" :lol: 8) w końcu mam dość "na plaże!" kick ban "lame play" :)

Chciało by się napisać K*j wam w d*pe oszo*omy :)

Strzelec napisał(a):
rozkrecic jakis polski server <-P

No to zróbmy to w końcu, jest kilka klanowych serwerów może by któryś udostępnić public? I tak stoją w 99% puste i niewykorzystane.

Może któryś klan się zaoferuje?

Tytuł:
PostNapisane: 17 lip 2007, 09:50 
Moderator forum

XIII server jest dostępny ale z hasłem :( niestety takie warunki wykupu.
A że hasło można podać - cóż jak tylko chętnie sie znajda można grać.
Wyłączany tylko na okres trenu i konserwy.

Tytuł:
PostNapisane: 17 lip 2007, 09:55 

supelek napisał(a):
No to zróbmy to w końcu, jest kilka klanowych serwerów może by któryś udostępnić public? I tak stoją w 99% puste i niewykorzystane.

Szczerze mówiąc, to ja cały czas widzę, że stoi odhasłowany .pl battlefield1942 212.122.202.151:14567. Kwestia tylko wejścia paru osób i rozkręcenia.

Tytuł:
PostNapisane: 17 lip 2007, 09:56 

kobra napisał(a):
XIII server jest dostępny ale z hasłem :( niestety takie warunki wykupu.
A że hasło można podać - cóż jak tylko chętnie sie znajda można grać.
Wyłączany tylko na okres trenu i konserwy.

Czyli całkiem często będzie zajęty. :-/ I do tego jest tylko 19 slotów. Kiedyś fajnie sie grało na POWERZONE czy jakoś tak :)

Tytuł:
PostNapisane: 17 lip 2007, 09:57 

To i ja sie podzielę swoimi historyjkami z ludźmi z CC:

Wake- statystyki moje coś ok. 30-30-0, lotniskowiec zatopiony wszystko pięknie, barki toną 1 po drugim (ktoś czasem wsiądzie na gunnera na statku to tez dostanie seryjkę :P), lecę po ammo nagle widzę obrazek "kick za lame play" :?:

A pro po zabijania w bazie czy wolno snajperem strzelać do ludzi w bazie głównej? (Pan MacDuff czy jakoś tak, jest z tego bardzo dobrze znany myślę)

Albo jeszcze inaczej:
Aberdeen- 0 TK, 0 lamerskiej gry (przynajmniej tak mi sie wydaje :P)
i z panela admina ktoś pisze: "a want kick a leader" <-- pech tak chcial ze to ja bylem kandydatem na złoto w rundzie. Ale jestem twardy i sie nie odzywam bo wiem że nic nie zrobilem. No i nie było kicka ALE W TYM MIEJSCU MYSLE ZE ADMIN MA COS DO PRGK ALBO SOBIE W KULE LECI Z GRACZAMI :!:

Tytuł:
PostNapisane: 17 lip 2007, 10:02 

KonewA napisał(a):
Zreszta poziom tego zerwera strasznie spadl ostatnimi czasy, ale coz nie moja sprawa

Jak zbanowali już większość dobrych graczy - wiadomo CC na swoim serwerze musi być najlepsze :D

Tytuł:
PostNapisane: 17 lip 2007, 11:45 

teRRoR napisał(a):
POWERZONE

owszem na powerlagu fajnie sie gralo :D zawsze bylo te 40 osob heh :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 635 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 43  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2