Teraz jest 23 lis 2024, 23:50

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 239 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 16  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2006, 17:55 

Majak1 napisał(a):
Niewiem jeszcze jak ludzie z PRGK ale alkoholicy z Warszawy też raczej przyjadą 8)

no własnie alkoholicy z Warszawy myślą i możliwe że przybędą kucykiem pewnego samobujcy :D

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2006, 20:17 

Zapowiada sie ostra impreza trzeba bedzie juz teraz watrobe trenowac :D

Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2006, 10:18 
Moderator forum

Jak Cooler pojedzie to ja tez, chocbym mial na ch... stanac :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2006, 14:37 

die_hard napisał(a):
mnie zostalo jeszcze (od WGS'u) 4 litry samogonu... teraz to ma pewnie z 70% :lol: :lol: 8)

Trzymaj Die Hard tego hand-made'a to będzie przy czym pogadać 8) :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2006, 02:58 
Moderator forum

Własnie otrzymałem PM od mcmt to treść :
Cytuj:
mcmt:
Bardzo brzydko widze zrobiles, w zasadzie wszystko co zrobiles opierales sie na moim pomysle i wykonaniu a o to czy uzyc koncepcji nawet mnie nie zapytales. Szczerze mowiac nie spodziewalem sie po tobie tego. Informuje cie, ze jestem bardzo niezadowolony z twojego ruchu uwazam, ze conajmniej powinienes sie skontaktowac w tym celu ze mna. Chocby dlatego, ze klienci (scena BF) zostala pierwszy raz zaproszona przeze mnie i tylko dlatego, ze tam byli pojada tam drugi raz.
Zycze udanej imprezy.
mcmt.

Kazdy kto choć trochę czyta forum i newsy na stronie wie ze LanParty 2005 było organizowane przez mcmt, nawet na podsumowaniu roku było o tym mówione. Przez ostatnie kilka miesiecy nie widziałem mcmt na scenie BF42 , więc wniosek oczywisty albo nie gra albo gra w BF2. Z mcmt nie utrzymywałem kontaktów poza spotkaniem na lanie 2005 r. więc nie mam pojęcia co sie z nim dzieje.

Jeżeli naruszyłem czyjeś prawa autorskie, czy jakąś BF świetośc to przepraszam. Wykorzystałem sprawdzony pomysł (czyżby pierwszy lan na świecie był autorsta mcmt) i nie odkryłem niczego nowego.
Jeżeli uważacie ( scena BF42) że dopuściłem sie kradzieży pomysłu , to mogę się z tego wycofać. Nie jest moim celem zdobywanie popularności , tylko dobra zabawa w gronie ludzi których znam z serverów i TS. Poświęcam swój prywatny czas i znajomości bo gra to moje hobby.
Nie lubie niczego załatwiac po cichu i za plecami dlatego pisze o tym tutaj.
Decyzja zalezy od Was.

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2006, 03:12 

Chyba nie ma sie co obrazac z jednej i drugiej strony. Kazdy pamieta, ze 1 lana organizowal mcmt (ale zdaje sie w tej chwili jest daleko Jersey? czy jakos tak ;) ) . Nalezalo by sie raczej cieszyc, ze ktos ma ochote poswiecic swoj czas. Nie sadze by Kobra organizowal to dla swojej sławy, raczej robi to dla graczy i tak samo robil mcmt. Jednak boje sie ze mcmt nie ma racji w stwierdzeniu "ze przyjedzie tez na drugi", poniewaz 1 lan byl organizowany w okresie "świetności gry", a i tak nie bylo na nim wszystkich. Moim zdaniem to "se ne wrati" , "wszystko płynie" itd. i nie bedzie tak duzego zainteresowania 2 lanem. Moge sie oczywiscie mylic i to tylko moje zdanie na ten temat.

Podejrzewam, ze 3 lan organizowany dla odmiany przez mcmt ;) przy okazji wyjscia gry BF1942 Second Edition, bedzie rownie dobry jak poprzednie. Wroze to z fusow, zeszlorocznego sniegu i pazernosci na kase EA :P (wydanie nowej lepszej gry w realiach II wojny swiatowej, tuz po wydaniu 10 dodatkow do BF2 - w tym armii Senegalu, Sił Specjalnych Wybrzeza Kości Sloniowej i armii Bezzebnych Chomikow, oraz po wyjsciu BF 2042, BF3050 i BF****). Po prostu biznes nie znosi prozni, trzeba czesać kasiorę.

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2006, 03:26 

Wszystko co napisalem w prywatnej wiadomosci, bylo kierowane do ciebie a nie do sceny, ale skoro chciales aby sprawa ujrzala swiatlo dzienne, prosze bardzo (oczywiscie o zgode rowniez mnie nie zapytales).
Do wiadomosci, ktora ci napisalem dodam tylko, ze bardzo pokrzyzowales mi plany co uwazam za bardzo niegrzeczne, poniewaz nie znales moich zamiarow na te wiosne dotyczacych tego typu imprez.
Inna sprawa, tak jak zreszta pisales, organizujesz to w identyczny sposob jak ja tobie pokazalem i nawet nie zapytales lub chocby poinformowales mnie, ze cos takiego planujesz.
Ponadto uwazam, ze przeniesienie tej notki, ktora napisalem tobie w privie bylo tym bardziej nietaktowne i niesmaczne, poniewaz tak jak z jej sensu wynika nie mam zamiaru psuc scenie zabawy i w jakikolwiek sposob niedopuscic do odbycia sie imprezy a oczywiscie mam takie mozliwosci jesli chodzi o klub E24.
Generalnie korzystasz z moich znajomosci oraz uzywasz mojego imienia w wielu sprawach, ktore zalatwiasz.

Powtorze zatem:
Milej zabawy.

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2006, 04:29 
Maskotka BF.pl

Miałam napisać do Kobry PM, ale pewnie by i tak ją tutaj wkleił, więc postanowiłam oszczędzić mu kłopotu i napisać to od razu na forum....

@Kobra - wiesz co to znaczy PM? Nie? to pozwól, że ci wyjaśnię: PM to inaczej 'PRIVATE message', czyli prywatna wiadomość, a to z kolei oznacza, że nie powinieneś nam tego tu wklejać bez zgody autora textu - w tym wypadku mca... musisz się jeszcze wiele nauczyć.... temat wklejania treści prywatnych rozmów na tym forum był już wielokrotnie poruszany i wniosek był jeden - tego się nie robi. Mam nadzieję, że też wyciągniesz z tego lekcję.

Skoro już jednak wykazałeś taki brak taktu i to wkleiłeś, to pozwól że się teraz do tego wszystkiego odniosę...

Z jednej strony fajnie, że ktoś chce organizować imprezę bf42 - dzięki temu pokażecie, że scena bf42 nie umarła i ma się całkiem dobrze... jednak nie dziwię się też mcowi, że się trochę oburzył, że nic mu o swoim zamiarze nie powiedziałeś... w końcu - jak by nie było - to, że nie miałeś żadnych problemów z załatwieniem wszystkiego, to IMHO zasługa mca i tego, że organizacja poprzedniego lana była tak udana i nie było żadnych problemów - ludzie to pamiętają i dlatego zgodzili się na tego lana....i w sumie wszystko by było ok, gdyby nie parę malutkich kwestii... otóż jedziesz na opinii, którą wyrobił sobie mc i właściwie jego imieniem się podpierasz... podjąłeś rozmowy z ludźmi, którzy mca bardzo dobrze znają i IMHO dlatego zgodzili się na współpracę z tobą i jeśli coś pójdzie nie tak, to mca imię też ucierpi i żadnej imprezy więcej mc - ani nikt inny- tam już nie zorganizuje...

Generalnie... hm.... ponieważ przy załatwianiu formalności do tej pory nie musiałeś się wcale wysilać - bo miałeś już grunt właściwie przygotowany przez mca - to mam nadzieję, że twoje zdolności orgaznizacyjne będą chociaż w połowie tak dobre jak mca i ten lan będzie udany... czego Wam wszystkim życzę...

Ponieważ mnie niestety nie będzie na lanie, bo mam trochę za daleko... to życzę wszystkim świetnej zabawy... i uważajcie na poznańskie tramwaje (ci co byli na poprzednim lanie wiedzą o co chodzi).

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2006, 07:42 

Pepraszam to wynika z tego że mcmt ma monopol na robienie takich rzeczy? ...

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2006, 09:02 
Moderator forum

Nie, wynika z tego, ze mcmt zalatwial sprawy przez ostatnie pare miesiecy (choc pewnie w sumie to od zakonczenia poprzedniego LANa), a tu nagle Kobra przejal bez jego wiedzy cale obowiazki i nawet go o tym nie poinformowal...

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2006, 10:56 

ale sie robi telenowela...fajnie ze ktos organizuje lana w BF42 wiadomo ze ta gra umiera smiercia naturalna....i kazda impreza jest dobra....z drugiej strony mcmt zmarnowal wiele czasu i swoich wysilkow na organizacje pierwszej imprezy a wiadomo ze sequel (tak to sie pisze chyba) jest latwiejszy o doswiadczenie z pierwszej i w tym wypadku miejsce, osoby, czas i kontakty ktore zdobywal mcmt do organizacji imprezy. Mam mieszane odczucia gdyz Kobra nie postapil zle chcial dac nam cos czego nie mamy rozrywke w bf42 poswiecajac przy tym swoj prywatny czas, ale jednak tutaj troche niegrzecznie wyszlo...nie wiem proponuje buzi buzi :) i nastepnego lana w bf42 organizujecie razem i liczymy na wielki show :)

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2006, 12:05 
Moderator forum

Ludzie nie popadajcie w paranoje. Mcmt nic nie mówił o tym jakoby chciał teraz organizować coś, napisał tylko że pokrzyżował jakies tam plany.Mcmt jest teraz za granica a w ten sposob troche ciezko byloby cos organizowac. Nie ukrywam ze mcmt przyczynil sie do sukcesu ostatniego lana, ale dajmy szanse Kobrze...jestem przekonany o tym ze Kobra nie działal z premedytacja, na pewno nie chcial jak najmniejszym kosztem osiagnąc sukces. mcmt na scenie juz sie nie pojawiasz, nie pokazujesz sie na forum wszyscy mysleli ze sobie odpusciles Bf1942. Nie ma sie o co klócic, nastepnego Lana organizujcie razem...(nawet przez mysl mi nie przeszło ze mozesz zechciec utrudnic organizacje lana dzieki znajomosciom z wlascicielem e24-synem J.Kulczyka)

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2006, 12:16 

Niepotrzebne Dymy , przeciez nikt nie ma wylacznosci na organizowanie Lan party, Kobra chce dobrze i szacunek dla niego sie nalezy :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2006, 12:51 

Wyszło jak wyszło (nikt nie wiedział o planach mcmt, Kobra wpadł na pomysł żeby zrobić Lana i git :D ) Małe zgrzyty są ale dajcie już spokój :!: Następnego Lana zorganizujcie razem :!: :D

Ja nepewno sie pokaże chociaż w BF42 mało gram ale takiej okazji nie przepuszcze :!: :D
A co do opłat to jestem za wersją VIP :!: :wink: :D

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2006, 12:52 
Moderator forum

Przepraszam za użycie PM, ale chce wszystko wyjaśnić, a mcmt napisał mi iz wysyła PM tylko dlatego że nie ma innej możliwości skontaktowania sie ze mną.

1.Nie posługiwałem się sławą mcmt i nie powoływałem na mcmt przy załatwianiu czegokolwiek.
2. Domki na malcie - prezes to mój znajomy od 10 lat więc znam go dłużej niż mcmt.
3. e24 na moje pytanie o lana BF42 pełne zdziwienie p. Waldek powiedział że coś ma być, podobno - niewiadomo kiedy ale dla BF2.
Warunki postawione przez e-24 w pełni komercyjne albo EA sprzedaje im gry po niskiej cenie albo ja płace 4.000 zł za wynajecie sali.
4. W EA nic nie wiedzieli o Lanie dla BF42 i tam też nie powoływałem sie na sławę mcmt. Jedynie na pytanie gdzie bedzie organizowane odpowiedziałem, że tak jak przed rokiem kiedy organizował mcmt w e24.
5. Co do pretensji mcmt - to nasze forum jest po to żeby wyjaśniac wszytkie kłpotliwe sytuacje, a jeżeli ktoś sie wstydzi czy chce coś załatwiać cichacze to jego problem.

Wniosek końcowy dla wszytkich - nie róbcie NIC bo ktoś już to wczesniej zrobił i bedziesz złodziejem pomysłówi znajomości.
Teraz żałuje że poruszyłem temat lana, napewno mcmt zlitował by się nad sceną i zrobił super hiper extra impreze na która wszyscy by przyjechali a tak wszystko zepsułem i z mojej winy nie bedzie super imprezy made in mcmt.

Ostatnio edytowano 22 lut 2006, 13:12 przez kobra, łącznie edytowano 1 raz

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 239 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 16  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2