Własnie otrzymałem PM od mcmt to treść :
Cytuj:
mcmt:
Bardzo brzydko widze zrobiles, w zasadzie wszystko co zrobiles opierales sie na moim pomysle i wykonaniu a o to czy uzyc koncepcji nawet mnie nie zapytales. Szczerze mowiac nie spodziewalem sie po tobie tego. Informuje cie, ze jestem bardzo niezadowolony z twojego ruchu uwazam, ze conajmniej powinienes sie skontaktowac w tym celu ze mna. Chocby dlatego, ze klienci (scena BF) zostala pierwszy raz zaproszona przeze mnie i tylko dlatego, ze tam byli pojada tam drugi raz.
Zycze udanej imprezy.
mcmt.
Kazdy kto choć trochę czyta forum i newsy na stronie wie ze LanParty 2005 było organizowane przez mcmt, nawet na podsumowaniu roku było o tym mówione. Przez ostatnie kilka miesiecy nie widziałem mcmt na scenie BF42 , więc wniosek oczywisty albo nie gra albo gra w BF2. Z mcmt nie utrzymywałem kontaktów poza spotkaniem na lanie 2005 r. więc nie mam pojęcia co sie z nim dzieje.
Jeżeli naruszyłem czyjeś prawa autorskie, czy jakąś BF świetośc to przepraszam. Wykorzystałem sprawdzony pomysł (czyżby pierwszy lan na świecie był autorsta mcmt) i nie odkryłem niczego nowego.
Jeżeli uważacie ( scena BF42) że dopuściłem sie kradzieży pomysłu , to mogę się z tego wycofać. Nie jest moim celem zdobywanie popularności , tylko dobra zabawa w gronie ludzi których znam z serverów i TS. Poświęcam swój prywatny czas i znajomości bo gra to moje hobby.
Nie lubie niczego załatwiac po cichu i za plecami dlatego pisze o tym tutaj.
Decyzja zalezy od Was.