_XENA_ napisał(a):
Maniek A. napisał(a):
To mi wyjasnij prosze.
Ja cie odebralem, ze wysmiewasz go i plujesz mu praktycznie w twarz tylko dlatego bo "chcial" zrobic swoj klan, tak cie zrozumialem.
Sluchaj VPKI ile sie skladalo ? 2 miesiace czy dluzej ? Myslisz ze on po oczekiwaniu az sie stworzy VPKI by zaczol robic swoj klan nastepne 2 miesiace ??
Problem w tym, że robił to w tajemnicy przed VPKI. A bycie CL-em w/g niektórych nobilituje.
Xena najwiekszy prblem to nie jest to, ze zrobil to potajemnie, tylko ze nie wiadomo czy on mowi prawde z wujkiem
Ja nie po to tutaj sie wypowiadam, zeby sie klocic, tylko zebyscie zostawili chlopaka w spokoju. Tutaj u nas na forum jest taka tradycja, ze jak ktos "nieklanowy" cos napisze, i nie zawsze jest zamdre to go mieszacie z blotem i wysmiewacie. SORY ale dla mnie to jest dziecinada. Dorosnijcie, jak bedziecie tak wszystkim wjerzdzac to nikt poza klanowcami tutaj nie bedzie sie udzielal i scena nie bedzie sie zbytnio rozwijiac.
Zauwazylem i wkurza mnie to, ze koles jak nie jest w zadnym klania, albo jest w "nieistotnym" to po nim jezdza wszyscy klanowcy, pozniej dorzucaja sie inni no clanowcy i im sie nic nie dzieje, jak jest odwrotnie czyli no clanowiec zacznie sie rzucac to BAN. Dla mnie to jest dziwne i wkurzajace, ze ktos kto ma znajomosci moze wszystko.
Apeluje o jedna rzecz DOROSNIJCIE, a nie zachowujecie sie jak guwniarze, byle komus naublizac i sie posmiac. To nie jest za przyjemne, prawda ??