Teraz jest 5 sie 2025, 04:40

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 81 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 29 lis 2003, 12:41 

Mnie tam cały pomysł nawet się podoba. Może Jacobs go trochę naiwnie opisał, ale fajnie wygładały by takie pary mistrz i jego padawan. Mówiłoby się "O tu widać szkołę gracza X, o a tu uczeń przerósł mistrza Y :)". Zresztą posiadanie takich uczniów to dla doświadczonego gracza duża nobilitacja oraz wyróżnienie. Reasumując idea sympatyczna, o ile profesjonaliści chcieliby się w coś takiego bawić. Nie ma co jechać po Jacobsie jak po łysej kobyle.

Tytuł:
PostNapisane: 29 lis 2003, 12:46 

mozesz byc moim chowańcem :D
bede robił na tobie rozne eksperymenty i testowal bron biologiczna
kiedy zaczynamy :?: bedzie fajnie :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 29 lis 2003, 13:15 

RedStar napisał(a):
Maniek A. napisał(a):
Gdzie tu logiczne myslenie ?? Co red star powiedz mi ? Jestes taki madry, to powiedz mi po co mial robic nowy klan ?????

zeby mial satysfakcje ze jest zalozycielem klanu, moglby sobie zadzic itp.
ale to jest moja opinia i nie musicie sie z nia zgadzac - przypominam

To jest dla ciebie logiczne ?? To ja odejde od PRGK-42 i zaloze klany "noobs of the moon" no i co mi to da?? 2 miliony klopotow ze znajdowaniem ludzi, ze treningami (pewnie nie wszysc by sie zgodzili).

Jak to jest twoja logika to gratki :)

Tytuł:
PostNapisane: 29 lis 2003, 13:19 

Maniek A. napisał(a):
Jak to jest twoja logika to gratki :)

dzieki za gratki :P
a pozatym widze ze mnie nie zroumiales ale to juz twoj problem

Tytuł:
PostNapisane: 29 lis 2003, 13:24 

To mi wyjasnij prosze.
Ja cie odebralem, ze wysmiewasz go i plujesz mu praktycznie w twarz tylko dlatego bo "chcial" zrobic swoj klan, tak cie zrozumialem.
Sluchaj VPKI ile sie skladalo ? 2 miesiace czy dluzej ? Myslisz ze on po oczekiwaniu az sie stworzy VPKI by zaczol robic swoj klan nastepne 2 miesiace ??

Tytuł:
PostNapisane: 29 lis 2003, 13:32 
Moderator forum

hmm sugeruje zebyscie sie dalej piescili juz na priv

Tytuł:
PostNapisane: 29 lis 2003, 13:57 

Maniek A. napisał(a):
Ja cie odebralem, ze wysmiewasz go i plujesz mu praktycznie w twarz tylko dlatego bo "chcial" zrobic swoj klan, tak cie zrozumialem.

no to wlasnie zle mnie zrozumiales :?

Tytuł:
PostNapisane: 29 lis 2003, 14:15 
Moderator forum

Maniek A. napisał(a):
To mi wyjasnij prosze.
Sluchaj VPKI ile sie skladalo ? 2 miesiace czy dluzej ? Myslisz ze on po oczekiwaniu az sie stworzy VPKI by zaczol robic swoj klan nastepne 2 miesiace ??

Problem w tym, że robił to w tajemnicy przed VPKI. A bycie CL-em w/g niektórych nobilituje.

Tytuł:
PostNapisane: 29 lis 2003, 15:15 

sama idea szkolenia faktycznie nizla i... przeciez od dawna stoswana pewnie :twisted: Mi tez ktos juz "paru" rzeczy nauczyl ;) Ale jakos specjalnie sie z tym nie afiszowalem... Jacobs- jak masz na oku jakiegos swojego "Jedi Maseter" :P, to zagadaj do nie go na gg czy na serwie...

PS. male sprostyowanie Maniek: jecobs grAŁ w glownym squadzie z 1 powodu, a mianowicie: czesc naszego podstawoiwego squadu byla poprostu nieobecna. :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 29 lis 2003, 16:00 

_XENA_ napisał(a):
Maniek A. napisał(a):
To mi wyjasnij prosze.

Problem w tym, że robił to w tajemnicy przed VPKI. A bycie CL-em w/g niektórych nobilituje.

Xena najwiekszy prblem to nie jest to, ze zrobil to potajemnie, tylko ze nie wiadomo czy on mowi prawde z wujkiem ;)

Ja nie po to tutaj sie wypowiadam, zeby sie klocic, tylko zebyscie zostawili chlopaka w spokoju. Tutaj u nas na forum jest taka tradycja, ze jak ktos "nieklanowy" cos napisze, i nie zawsze jest zamdre to go mieszacie z blotem i wysmiewacie. SORY ale dla mnie to jest dziecinada. Dorosnijcie, jak bedziecie tak wszystkim wjerzdzac to nikt poza klanowcami tutaj nie bedzie sie udzielal i scena nie bedzie sie zbytnio rozwijiac.

Zauwazylem i wkurza mnie to, ze koles jak nie jest w zadnym klania, albo jest w "nieistotnym" to po nim jezdza wszyscy klanowcy, pozniej dorzucaja sie inni no clanowcy i im sie nic nie dzieje, jak jest odwrotnie czyli no clanowiec zacznie sie rzucac to BAN. Dla mnie to jest dziwne i wkurzajace, ze ktos kto ma znajomosci moze wszystko.

Apeluje o jedna rzecz DOROSNIJCIE, a nie zachowujecie sie jak guwniarze, byle komus naublizac i sie posmiac. To nie jest za przyjemne, prawda ??

Tytuł:
PostNapisane: 29 lis 2003, 16:30 

Cytuj:
...DOROSNIJCIE... jak guwniarze

gUwniarze gUwniarzami, ale pisac umieja:D

a tak na serio... forum to miejsce gdzie KAZDY moze sie wypowiedziec itd itp... jesli to bedzie yyy...no coz.. "malo-madra wypowiedz" to autor sie o tym dowie (predzej czy pozniej) ;), nawet jesli to bedzie "klanowiec". Poza tym kazdy moe wstapic do byle jakiego klanu i stanie sie klanowcem i bedzie mogl bluzgac wszystkim :twisted:

watpie szczerze...

Tytuł:
PostNapisane: 29 lis 2003, 16:40 

A JA POWIEM TAK.
WYLUZUJCIE ZWIERACZE :D

Tytuł:
PostNapisane: 29 lis 2003, 16:44 

umowmy sie tak - dajecie chlopakowi spokoj, a ogol przyznaje wam racje:

chce byc czyims chowancem to glupi topik

ajt?

Tytuł:
PostNapisane: 29 lis 2003, 16:45 

Kamikazze napisał(a):
A JA POWIEM TAK.
WYLUZUJCIE ZWIERACZE :D

-mama posprząta... :lol:
:wink:

Tytuł:
PostNapisane: 29 lis 2003, 16:55 

ZooltaR napisał(a):
umowmy sie tak - dajecie chlopakowi spokoj, a ogol przyznaje wam racje:

chce byc czyims chowancem to glupi topik

ajt?

Glupi i nie glupi... powiedzmy niezupelnie dobrze sformulowana prozba. Bo to, ze chlopak chce sie czegos nauczyc - jak grac lepiej w BFa wg. mnie swiadczy o nim bardzo dobrze.. Jest niestety masa klanowiczow - we wszystkich klanach, ktorym zalezy tylko i wylacznie, aby sobie pograc troche w FFA z fajnym tagiem i dzieki temu poczuja sie lepiej. A to, ze ktosc chce podniesc swoje "kwalifikacje" do gry w BFa nie jest absolutnie "glupie".

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 81 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2