Pancho napisał(a):
Dla mnie ta sytuacja wyglądała nieprzyjemnie. Niby wyłączyliście większość kibiców, ale uprawnieni dalej krzyczą "Poooolska", "dooo boju" itd.? Co tym osiągneliście? Trochę mniejsze floodowanie oraz irytację dużej grupy osób. Podział na kibiców elitarnych i czerń za płotem. O to chodziło?
nie bylo zadnego podzialu na jakas elite. Chyba widizeliscie jak sie wkurzalem na to ze zupelnie nieznajomi ludzie sobie siedzieli z opem. Akcja byla potrzebna ale ciezko bylo ja przeprowadzic stad niektorzy mogli sobie pokrzyczec jeszcze.
Pancho napisał(a):
Zrozum Coug, podzielam tutaj poglądy Cubitussa w 100%. Przyszedłem obejrzeć mecz, przy okazji trochę go pokomentować i pokibicować. Tak, jak poszedłbym do knajpki obejrzeć meczyk piłki nożnej. Przy piwku, ze znajomymi, przed TV. Nie bawi mnie siedzenie sam na własnym kanale i wlepianie wzroku w scorebota. Lepiej mogę spędzić czas. Z drugiej strony też nie bawi mnie siedzenie z pseudokibicami, którzy bluzgają ile tylko wlezie, gadają o jakiś bzdurach lub wyzywają jeden drugiego. A tak wyglądał pierwszy mecz z Hiszpanią oraz przez pewien czas kanał #kibole.
Zrobicie jak chcecie. Jak dużej liczbie osób przeszkadza kibicowanie na #teampoland, chcą jedynie wpatrywać się w scorebota to oczywiście tak będzie. Jeżeli #kibole będzie wyglądał jak kanał dla pseudokibiców to też go oleję. Swojego kanału tworzyć nie zamierzam, bo nie widzę w tym frajdy. Myslałem po prostu, że kibicowanie miało być sposobem na pewnego rodzaju integracje sceny.
Pancho ok, kibicowanie spoko... ale w jakis przyjetych przez UNICEF i FIFE kryteriach. Przeciez szlo sie obs*** jak zamiast info z serwa widzialem 10 linijek pod rzad POLSKA POLSKA POLSKA.
Tragedia i dzieciniada, bardzo duzo ludzi tak robilo, nawet z mojego klanu mimo to calkowicie sie temu sprzeciwiam. Normalne komentarze ok ale nie takie cos, w dodatku we wszystkich kolorach teczy.