Teraz jest 23 kwi 2025, 20:40

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 gru 2003, 23:42 

Coug napisał(a):
Pamietajcie tez ze po to jest wymyslone pojecie operator zeby ten ktos pilnowal porzadku i twoje argumenty Pancho o "pokazywaniu wladzy" sa poprostu smieszne.

Dla mnie ta sytuacja wyglądała nieprzyjemnie. Niby wyłączyliście większość kibiców, ale uprawnieni dalej krzyczą "Poooolska", "dooo boju" itd.? Co tym osiągneliście? Trochę mniejsze floodowanie oraz irytację dużej grupy osób. Podział na kibiców elitarnych i czerń za płotem. O to chodziło?

Coug napisał(a):

Jak komus sie nie podobaja zasady ogladania meczy na #team-poland.bf to niech sobie sam zalozy bota na swoim kanale, kazda lamka to potrafi wystarczy chciec. Tak wiec dopoki sami czegos nie zrobicie nie komentujcie i pamietajcie ze nie kazdego bawia wasze oczojebne floody utrudniajace ogladanie meczu.

Zrozum Coug, podzielam tutaj poglądy Cubitussa w 100%. Przyszedłem obejrzeć mecz, przy okazji trochę go pokomentować i pokibicować. Tak, jak poszedłbym do knajpki obejrzeć meczyk piłki nożnej. Przy piwku, ze znajomymi, przed TV. Nie bawi mnie siedzenie sam na własnym kanale i wlepianie wzroku w scorebota. Lepiej mogę spędzić czas. Z drugiej strony też nie bawi mnie siedzenie z pseudokibicami, którzy bluzgają ile tylko wlezie, gadają o jakiś bzdurach lub wyzywają jeden drugiego. A tak wyglądał pierwszy mecz z Hiszpanią oraz przez pewien czas kanał #kibole.

Zrobicie jak chcecie. Jak dużej liczbie osób przeszkadza kibicowanie na #teampoland, chcą jedynie wpatrywać się w scorebota to oczywiście tak będzie. Jeżeli #kibole będzie wyglądał jak kanał dla pseudokibiców to też go oleję. Swojego kanału tworzyć nie zamierzam, bo nie widzę w tym frajdy. Myslałem po prostu, że kibicowanie miało być sposobem na pewnego rodzaju integracje sceny.

Tytuł:
PostNapisane: 5 gru 2003, 23:54 

Może i jest lepsza atmosferka, ale relacja scorebot'a staje sie nieczytelna :wink: Ja jestem za pełną moderacją #team i dwoma kanałami.. A co do wczorajszego meczu - wiekszosc ludzi z opem i voicem i tak floodowala :lol: A sposób na voice'a był prosty :wink: - rejoin kanału i autovoice Couga działa :P

Tytuł:
PostNapisane: 6 gru 2003, 00:00 

Pancho napisał(a):

Dla mnie ta sytuacja wyglądała nieprzyjemnie. Niby wyłączyliście większość kibiców, ale uprawnieni dalej krzyczą "Poooolska", "dooo boju" itd.? Co tym osiągneliście? Trochę mniejsze floodowanie oraz irytację dużej grupy osób. Podział na kibiców elitarnych i czerń za płotem. O to chodziło?

nie bylo zadnego podzialu na jakas elite. Chyba widizeliscie jak sie wkurzalem na to ze zupelnie nieznajomi ludzie sobie siedzieli z opem. Akcja byla potrzebna ale ciezko bylo ja przeprowadzic stad niektorzy mogli sobie pokrzyczec jeszcze.

Pancho napisał(a):

Zrozum Coug, podzielam tutaj poglądy Cubitussa w 100%. Przyszedłem obejrzeć mecz, przy okazji trochę go pokomentować i pokibicować. Tak, jak poszedłbym do knajpki obejrzeć meczyk piłki nożnej. Przy piwku, ze znajomymi, przed TV. Nie bawi mnie siedzenie sam na własnym kanale i wlepianie wzroku w scorebota. Lepiej mogę spędzić czas. Z drugiej strony też nie bawi mnie siedzenie z pseudokibicami, którzy bluzgają ile tylko wlezie, gadają o jakiś bzdurach lub wyzywają jeden drugiego. A tak wyglądał pierwszy mecz z Hiszpanią oraz przez pewien czas kanał #kibole.

Zrobicie jak chcecie. Jak dużej liczbie osób przeszkadza kibicowanie na #teampoland, chcą jedynie wpatrywać się w scorebota to oczywiście tak będzie. Jeżeli #kibole będzie wyglądał jak kanał dla pseudokibiców to też go oleję. Swojego kanału tworzyć nie zamierzam, bo nie widzę w tym frajdy. Myslałem po prostu, że kibicowanie miało być sposobem na pewnego rodzaju integracje sceny.

Pancho ok, kibicowanie spoko... ale w jakis przyjetych przez UNICEF i FIFE kryteriach. Przeciez szlo sie obs*** jak zamiast info z serwa widzialem 10 linijek pod rzad POLSKA POLSKA POLSKA.

Tragedia i dzieciniada, bardzo duzo ludzi tak robilo, nawet z mojego klanu mimo to calkowicie sie temu sprzeciwiam. Normalne komentarze ok ale nie takie cos, w dodatku we wszystkich kolorach teczy.

Tytuł:
PostNapisane: 6 gru 2003, 00:44 

nie potrzeba dzielic kanalu na dwa. wystarczy ten jeden #team-poland. niech sobie kibicuja na innych kanalach np. na #kilbole. ale jak bedzie lecial scorebot na kanale to zrobcie tak zeby nie mozna bylo pisac tylko ogladac. a po meczu odblokowac i bedzie mozna sie wygadac odnosnie meczu. na meczu z hiszpania jedeni krzyczeli polska polska a drudzy ich uciszali. wiec powstalo zamieszanie. przez co, na kilkadziesiat linijek, wiekszosc byla nie wyslana z bota. mozna zobaczyc jak na meczu z dania bedzie i wtedy sie zdecyduje jak powinno byc. przepraszam za wczoraj...

Tytuł:
PostNapisane: 6 gru 2003, 11:14 

OK, ja jestem za tym podziałem na .live i komentarze (tylko proszę, żeby na tym kanale z komentarzami TEŻ był scorebot). Dziękuję.

Tytuł:
PostNapisane: 6 gru 2003, 12:28 

cubis ma racje podział na 2 kanały z botami jest dobry na jednym moze byc spokojnie a na drugim mozna poszalec :) wtedy ci co chcą i pokibicowac i ogladac nie beda musieli siedziec na 2 kanałach.

PS
mam nadzieje ze moj nowy avantar ie jest za duzy???

Tytuł:
PostNapisane: 6 gru 2003, 12:40 
Moderator forum

Wyspa....
nie naduzywaj mojej cierpliwosci...
dostales ostrzezenie na PM wiec nie pytaj o cos takiego tylko go zmniejsz...

Tytuł:
PostNapisane: 7 gru 2003, 17:12 

A nie lepiej by było zrobić tak:
2 kanały, oba z botem ale jeden do kibicowania a drugi tylko do oglądania scorebota i ew. komentarzy na temat rozgrywki.
Pozwoliło by to uciszyć obie strony tego konfliktu, bowiem można by zaspokojić "głód" kibiców którzy chcą kibicować i zarazem oglądać(choć z wielkim trudem) winiki pokazywane przez scorebota.

A tak pozatm to na kanale klanu WA był właśnie bot z meczu POL vs ESP. Niestety z powodu braku voica nie byłem w stanie tej informacji przekazać innym osobom.

Tytuł:
PostNapisane: 7 gru 2003, 17:14 

Kaser tak to bedzie i dobrze by bylo, jak by byl jeden czlowiek na mircu z samym sluchaniem i pisal, ktora flaga przejta zostala itp. Coug chyba o tym pisal bdb patent wg. mnie.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4

Strefa czasowa: UTC + 2