ksiadzDOBRODZIEJ napisał(a):
I tu sie oczwiscie z toba zgodze.Tylko ze wiesz nie tylko jak piszecie n00by tak robia.Mie raz mi sie zdazylo ze biegnac po samolot lub do czolgu dostaem kulke w plecy od swojego a w dodatku z ladnym Tagiem.
TYlko wiesz wkurzaja mnie takie gadki jak pisza ********* i zapomnieli juz jak kiedys tez byli Noobie, pograli 2 miechy i juz na jedny serwie grac z nim niemozna bo sobie przypadkiem forme zepsuje.Przeciez to jest tragiczne.
A pozatym LUDZIE TO JEST TYLKO GRA fakt ze ZAJ####### ale tylko gra
Pozwolisz ze odpowiem w imieniu większości Klanowiczów.
Nie sądzą aby większość z nas zapomniała o fakcie że też nie bardzo wiedzieliśmy co i kiedy należy robić, każdy z nas kiedyś zaczynał grę w mulitplayera..ale zwróć uwagę na to że :
1. Nowi gracz którzy dopiero co kupili grę NIE MAJĄ POJĘCIA jak należy grać teamowo - przec co grają sobie a muzą nie zważając na kolegów ze swojej drużyny (bot zazwyczaj nie odpowie

)
2. Nowi gracze nie potrafią posługiwać się sprzętem o który ciągle zabiegają, nawet kosztem TK. Wydaje im się zapewne że jak dorwą jakiś czołg czy samolot to będą debeściaki ..(nic bardziej mylnego

)
3. Nowi gracze nie znają zwyczajów panujących na serwerach, grają jak im się podoba irytując tym samym graczy z nieco większym obyciem serwerowym.
4. Traktują chata w BF'e nie do przekazywania informacji o grze i aktualnej sytuacji lecz jak GG ! nieustannie spamując ..co wpływa znacząco na jakość rozgrywki (co np. mnie niezmiernie irytuje i zarazem rozprasza) mam zwyczaj czytania chata BF'a a ostantnio coraz częściej widze prywatne pogaduszki nieznanych Panów :/
5. Nie używają radia, przez co stają się w zasadzie bezuzyteczni dla innych graczy w sojej drużynie
6. Z wielką ochotą i agresywnością wdają się w dyskusje z niemal każdym kto zwróci im na cokolwiek uwagę, jednocześnie robią to zazwyczaj w sposób chamski. Bo przecież ja jestem debeściak to co mi tu bedzie jakis pie.....y ku.....s zwracał uwagę. Tak się składa że każdy zna przekleństwa i w każdej chwili może ich użyć..tylko pytanie poco ?
7. Nowi gracze zazwyczaj bawią się w "człowieka orkiestrę" .. wybierzcie jakąś profesję i trzymajcie sie jej.. (ahhh i uwierzcie mi ..naprawde na pilotów nie nadaje się 99% polskiej sceny BF'a)
Jest kilka niepisanych zasad które należy przestrzegać na serwerach (przynajmniej na PRGK) w przeciwnym wypadku będą leciały kicki a następnie bany bez ostrzezenia i niewiele mnie interesują tłumaczenia osób zbanowanych. Podziękujcie za to innym kolegom bez klanu i nie bierzcie nam klanowiczom za złe poirytowania Waszym zachowaniem...my poprostu chcemy sobie pograc a nie denerwować sie.
Zasad najlepiej nauczycie się podczas gry obserwując osoby z tagiem przed nickiem.
Ale najważniejsza ze wszystkich...NIE DYSKUTUJCIE Z KLANOWICZAMI, pamiętaj nowy narybku BF;owy.. Ty jestes 1 nas jest kilkudziesięciu, Ciebie poprze może 1 kolega, klanowicza cały klan a i w większości okoliczne również !!! Swoich racji możesz dobiegać WYŁĄCZNIE w sposób kulturalny i miły, bedziesz chamski dostaniesz bana !.
PS.
Dla klanowiczy grających z fakenickami...PRZESTAŃCIE ! wstydzicie sie swoich tagów/nicków ? a może macie ochotę na TK i chamskie zachowanie dla podtrzymanie tego topica ? względnie nie macie ochoty popsuć swoich statystyk ?
Przestańcie grać uzywając fakenicków !