Teraz jest 26 sie 2025, 07:32

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 107 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2004, 10:51 

Wczoraj pierwszy raz nie wyrobiłem....
Serv: PRGK-42. Kursk. Mamy locka. Udaje mi się dorwac Panzera, odprowadzam go na bok zeby nie być na patelni, i do karabinu zdjąc samoloty. W tym momencie wsiada mi jakiś kolo do czołgu i zaczyna kręcić lufą - więc strzelanie z karabinu odpada, a już kończyłem samolot :evil: ... Wychodzę przed czołg i staję przed nim i piszę że chcę zdjac samoloty bo ani rusz.... a on mi na to lufą kręci :shock:
Jeszcze mu coś tłumaczę a on na mnie rusza.... i tak pcha jadąc do przodu. KU...A M..Ć!!! Pierwszy raz niewyrobiłem!!! Musiałem mu zasadzić minkę. Wiem że to totalne lamerstwo ale każdy ma swoją wytrzymałość.

---- Take it easy ---- (and fuck allllll the cheaters)

Ostatnio edytowano 15 mar 2004, 14:42 przez MataDor, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2004, 10:55 
Moderator forum

ksiadzDOBRODZIEJ napisał(a):

I tu sie oczwiscie z toba zgodze.Tylko ze wiesz nie tylko jak piszecie n00by tak robia.Mie raz mi sie zdazylo ze biegnac po samolot lub do czolgu dostaem kulke w plecy od swojego a w dodatku z ladnym Tagiem.

TYlko wiesz wkurzaja mnie takie gadki jak pisza ********* i zapomnieli juz jak kiedys tez byli Noobie, pograli 2 miechy i juz na jedny serwie grac z nim niemozna bo sobie przypadkiem forme zepsuje.Przeciez to jest tragiczne.
A pozatym LUDZIE TO JEST TYLKO GRA fakt ze ZAJ####### ale tylko gra

Pozwolisz ze odpowiem w imieniu większości Klanowiczów.
Nie sądzą aby większość z nas zapomniała o fakcie że też nie bardzo wiedzieliśmy co i kiedy należy robić, każdy z nas kiedyś zaczynał grę w mulitplayera..ale zwróć uwagę na to że :
1. Nowi gracz którzy dopiero co kupili grę NIE MAJĄ POJĘCIA jak należy grać teamowo - przec co grają sobie a muzą nie zważając na kolegów ze swojej drużyny (bot zazwyczaj nie odpowie :( )
2. Nowi gracze nie potrafią posługiwać się sprzętem o który ciągle zabiegają, nawet kosztem TK. Wydaje im się zapewne że jak dorwą jakiś czołg czy samolot to będą debeściaki ..(nic bardziej mylnego :) )
3. Nowi gracze nie znają zwyczajów panujących na serwerach, grają jak im się podoba irytując tym samym graczy z nieco większym obyciem serwerowym.
4. Traktują chata w BF'e nie do przekazywania informacji o grze i aktualnej sytuacji lecz jak GG ! nieustannie spamując ..co wpływa znacząco na jakość rozgrywki (co np. mnie niezmiernie irytuje i zarazem rozprasza) mam zwyczaj czytania chata BF'a a ostantnio coraz częściej widze prywatne pogaduszki nieznanych Panów :/
5. Nie używają radia, przez co stają się w zasadzie bezuzyteczni dla innych graczy w sojej drużynie
6. Z wielką ochotą i agresywnością wdają się w dyskusje z niemal każdym kto zwróci im na cokolwiek uwagę, jednocześnie robią to zazwyczaj w sposób chamski. Bo przecież ja jestem debeściak to co mi tu bedzie jakis pie.....y ku.....s zwracał uwagę. Tak się składa że każdy zna przekleństwa i w każdej chwili może ich użyć..tylko pytanie poco ?
7. Nowi gracze zazwyczaj bawią się w "człowieka orkiestrę" .. wybierzcie jakąś profesję i trzymajcie sie jej.. (ahhh i uwierzcie mi ..naprawde na pilotów nie nadaje się 99% polskiej sceny BF'a)

Jest kilka niepisanych zasad które należy przestrzegać na serwerach (przynajmniej na PRGK) w przeciwnym wypadku będą leciały kicki a następnie bany bez ostrzezenia i niewiele mnie interesują tłumaczenia osób zbanowanych. Podziękujcie za to innym kolegom bez klanu i nie bierzcie nam klanowiczom za złe poirytowania Waszym zachowaniem...my poprostu chcemy sobie pograc a nie denerwować sie.
Zasad najlepiej nauczycie się podczas gry obserwując osoby z tagiem przed nickiem.
Ale najważniejsza ze wszystkich...NIE DYSKUTUJCIE Z KLANOWICZAMI, pamiętaj nowy narybku BF;owy.. Ty jestes 1 nas jest kilkudziesięciu, Ciebie poprze może 1 kolega, klanowicza cały klan a i w większości okoliczne również !!! Swoich racji możesz dobiegać WYŁĄCZNIE w sposób kulturalny i miły, bedziesz chamski dostaniesz bana !.

PS.
Dla klanowiczy grających z fakenickami...PRZESTAŃCIE ! wstydzicie sie swoich tagów/nicków ? a może macie ochotę na TK i chamskie zachowanie dla podtrzymanie tego topica ? względnie nie macie ochoty popsuć swoich statystyk ?
Przestańcie grać uzywając fakenicków !

Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2004, 11:00 

Z cena BF'a macie racje bo teraz to kazdy moze grac.
Gralem kiedys w CS,a i to jakies 3,5 roku. Przestalem jak gosciu wszedl na serwer powiedzial cos do mikrofonu, ja sie pytam - ile masz lat, on na to - 9 :D Wiec gdzie tu mowic o TP skoro gosciu nogami nie siega do podlogi. Moim zdaniem z BF bedzie podobnie. Boze spraw abym sie mylil !!

AHA co do BoSS,a to dla mnie ............, osobiscie widzialem jak SiWEMU podprowadzil Tigera gdy ten go naprawial. Wiec w miejsce kropek chyba nie musze nic wpisywac

HeadBreaker (24-12-2006 16:29)
ty jestes nienormalny
Boni (24-12-2006 16:29)
ale odkrycie

Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2004, 11:19 

Ja sie ciesze, ze jest coraz wiecej ludzi i ze bf kosztuje ile kosztuje. Niedlugo wejdzie Vietnam, zamowilem sztuke, ale swoja droga ciagne cos po sieci. Jak juz bedzie BF:V to troche ludzi przejdzie na druga strone mocy 8) , wiec swiezej krwi nigdy za malo. Co do chamstwa, to jakos nie doswiadczylem go od czasu kiedy cena spadla na morde do 40 pln. Wiem ze duzo nie gram, ale moim zdaniem jest spoko, a tcyh co beda podskakiwac to sie nauczy, albo zbanuje i koniec.

Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2004, 14:32 

Maniac napisał(a):
Dobra panowie z nowa fala "lam" za 34.90 (nie wszyscy) gra na serverach publicznych "przestała" miec sens i do niczego nie dąży kiedys jak grała "elita ;)" mozna było chociaz pocwiczyc i skilla wyrobic a teraz to co sie dzieje to poprostu szok jedna reka z zawiazanymi oczami mozna by ich bylo wybijac ! tak wiec ;-) zaczynam organizowac "jak tylko bede mial czas" takie male FFA z tym ze na zamknietym servie :] ludzi bede najprawdopodobniej chwile (ok 30 min) przed rozpoczeciem lapal na GG.

Dobrze ze dodales to nie wszyscy bo czulbym sie urazony. Sam kupilem BFa przed tygodniem i jak widac nie wszyscy nowi to totalne lamy i chamy. A co do wypowiedzi coolera to niestety ale jest ona krzywdzaca w stosunku do nowych ktorzy jednak skila jakiegos posiadaja a i nawet z radia potrafia korzystac :)

Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2004, 14:48 

cooler_pl napisał(a):
Dla klanowiczy grających z fakenickami...PRZESTAŃCIE ! wstydzicie sie swoich tagów/nicków ? a może macie ochotę na TK i chamskie zachowanie dla podtrzymanie tego topica ? względnie nie macie ochoty popsuć swoich statystyk ?

Też szczerze mówiąc tego nie kumam dlaczego niektórzy grają bez tagów.... może mi powiecie?
bo jedyne co mi przychodzi do głowy to "magiczne" cyferki na stonie bftracks.com i bfstats.com - czyli statsiarze ;)

---- Take it easy ---- (and fuck allllll the cheaters)

Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2004, 14:54 

MataDor napisał(a):
cooler_pl napisał(a):

Też szczerze mówiąc tego nie kumam dlaczego niektórzy grają bez tagów.... może mi powiecie?
bo jedyne co mi przychodzi do głowy to "magiczne" cyferki na stonie bftracks.com i bfstats.com - czyli statsiarze ;)

niektórzy gracze grają na fake nikach bo nie chcą żeby inni podpatrywali ich myki. to jeden z wielu przykładów dlaczego...

Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2004, 15:08 

michał napisał(a):
niektórzy gracze grają na fake nikach bo nie chcą żeby inni podpatrywali ich myki. to jeden z wielu przykładów dlaczego...

Akurat te powód jest dla mnie dziwaczny, ale cóż... Jak ja zaczynałem w bfa i cały czas ciąłem na catchgamers Berlin/Stalin to często podglądałem właśnie jak Ty grasz i Carlos z SPQR. Dzięki czemu mogłem szybciej podnieść swoje umiejętności. Szkoda (szczególnie dla nowych), że element edukacyjny jest już tępiony...

Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2004, 15:11 

Ta co robi z ludzi wspolzawodnictwo, to jest gra i zabawa. Czasem ktos na fejku wchodzi dla jaj, np. jak neo nam polecialo to sobie zmienilem nicka na "blekitna linia" :lol: . A tak ogolnie to nawet lepiej nie latac na fejku, bo cie zjada i kicka dadza.

Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2004, 15:18 
Oldboy Battlefield.pl

:lol:
male info dla statsiarzy :lol: fakenickarzy :lol: :lol:
bftracks i inne aktualnie zbieraja info poslugujacx sie cdhashem a nie nickiem czyli:
nabijasz statsy sobie nawety jesli grasz pod nickiem innym niz twoj albo pod nickiem jakiegos innego klanowicza - statsy leca tylko dla ciebie

Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2004, 15:23 

Okota napisał(a):
male info dla statsiarzy :lol: fakenickarzy :lol: :lol:
bftracks i inne aktualnie zbieraja info poslugujacx sie cdhashem a nie nickiem czyli:
nabijasz statsy sobie nawety jesli grasz pod nickiem innym niz twoj albo pod nickiem jakiegos innego klanowicza - statsy leca tylko dla ciebie

Bezczelnie łże :D

Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2004, 15:32 
Oldboy Battlefield.pl

a wcale ze nie 8)
poczytajcie sobie co jest na ich stronce - a mianowicie FAQ
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
buehułehułehułe... :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2004, 15:43 

Okota !!
To wytlumacz mi dlaczego ja grajac zawsze jako KonewA, uzywam chyba z 10 kompow do gry( caffe no i niezastapiony bonifacy), bo sprzet w domu mam muzealny wogole istnieje w statsach
Tak na marginesie to nie powinno byc statsow i wtedy gra bylaby miodna

HeadBreaker (24-12-2006 16:29)
ty jestes nienormalny
Boni (24-12-2006 16:29)
ale odkrycie

Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2004, 15:46 
Oldboy Battlefield.pl

http://bftracks.net/appl/bft/Search/vie ... ins/KonewA
mowie ze sprawdza graczy po cdhashu!

Tytuł: NOSZ
PostNapisane: 15 mar 2004, 15:53 

Staram sie nie przeklnac ale juz mnie poprostu KUR**** bierze np taka sytuacja :
Axisowie wygrywaja i allianci (czyli my mamy 1 baze tylko) to axisy ruszaja tigerami i z pagorka wala i wala jeszcze jeden koles odprawia TK to juz mi nerwy puscily przez 2 dni wytrzymowalem ale teraz dosyc tego niech admini serwera postanowiom jakies kroki bo naprawde wytrzymac sie nie da a i cooler napisal ze ci co kupili gierke nie wiedza jak grac teamowo np ja kupilem i odrazu sie staralem grac teamowo wezcie jakies kroki podejmijcie ku temu zachowaniu

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 107 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2