Teraz jest 23 lis 2024, 22:39

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 588 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 40  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 12 kwi 2010, 21:25 

Artih napisał(a):
Przecież to były zupełnie nie przerobione mapy takie jak Kharkov, Baxa, Neuenen ... ew. czas spawnów czołgów był "podciągnięty" ale nic poza tym.

Gdyby rzeczywiście tak było to na pierwszej stronie tego tematu nie mielibyśmy linka do mappacka - część map było z classic'a, a część nie.

nadro napisał(a):
Dziwi mnie tylko stanowisko SPQR odnośnie popierania tak "noobowego" stylu rozgrywek...

Czy ostatnio zmieniła się definicja wyrazu "noob"? w poprzednim turnieju nie było żadnego głosu buntu ani sprzeciwu wobec regulaminu. Warto też przypomnieć nie tak dawny turniej zorganizowany przez PTS gdzie również gracze walczyli 1 vs 1 bez flag, z restartem po każdym zgonie przeciwnika (w tym czołgi na kharkovie). To też było "noobowe"?

nadro napisał(a):
znam ambicje co niektórych graczy i wiem, że są w stanie posunąć się do ostateczności, aby tylko wygrać, a to czy w warunkach fair czy nie to juz nie gra roli; jestem niemal pewny, że część osób będzie stała w nieskończoność i czekała na to aż przeciwnik wyjedzie, a im bliżej finału takie coś będzie coraz bardziej powszechne

Wątpię żeby pojawiło się dużo osób nieobecnych na pierwszej konserwie. Zmienianie obecnych zasad, przy których wszyscy dobrze się bawili, jest moim zdaniem błędem. Możemy oczywiście to wszystko zmienić - mapy z TL, granie o flagę, zróbmy w ogóle z tego TL.

Artih napisał(a):
Tylko co to za przyjemność z gry ...

PostNapisane: 12 kwi 2010, 21:31 

Wiwat artih1939 CUP!

Skoro konserwa byla i jest autorskim pomyslem Kobry i klanu Kohorty niech zostanie po staremu jak narazie widze ze tylko ludziom z klanu PTS ktorzy sie wypowiedzieli owe reguly nie przypasowaly :<

PostNapisane: 12 kwi 2010, 23:06 
Moderator forum

Strzelec napisał(a):
... dostrzeganie bug'ow u przeciwnika, ale nigdy u swoich graczy.

A to już nie złośliwość a zwyczajne kłamstwo.

264 napisał(a):
... w poprzednim turnieju nie było żadnego głosu buntu ani sprzeciwu wobec regulaminu.

Bo nie było alternatywy kolego - teraz jest ... w dodatku sprawdzona.

264 napisał(a):
Warto też przypomnieć nie tak dawny turniej zorganizowany przez PTS gdzie również gracze walczyli 1 vs 1 bez flag, z restartem po każdym zgonie przeciwnika (w tym czołgi na kharkovie). To też było "noobowe"?

To z założenia było noobowe :) Ten mini-turniej rozgrywany wewnętrznie był dla wszystkich noobkowych graczy klanu - nawet tych, którzy nie umieją jeździć czołgiem więc zasady były mało ważne.
Ale Ty o tym doskonale wiesz bo brałeś w nim udział ...

Garbus |PL| napisał(a):
Wiwat artih1939 CUP!

No tak ... brakuje argumentów to zaczynamy dziecinadę ...

Garbus |PL| napisał(a):
... jak narazie widze ze tylko ludziom z klanu PTS ktorzy sie wypowiedzieli owe reguly nie przypasowaly :<

Proponuję okulistę ...

PostNapisane: 12 kwi 2010, 23:13 
Moderator forum

Artih napisał(a):
Strzelec napisał(a):
... dostrzeganie bug'ow u przeciwnika, ale nigdy u swoich graczy.

A to już nie złośliwość a zwyczajne kłamstwo.

Przepraszam, masz racje: "dostrzeganie bug'ow u przeciwnika (mimo ze ich nie bylo), ale nie u swoich graczy podczas meczu w ktorym bralem udzial.
W kazdym razie nie widze sensu dla ktorego topic, ktory mial sluzyc zorganizowaniu turnieju DLA PRZYJEMNOSCI ma sie zamienic we flame war. Nie podoba Ci sie - nie graj. Wypraszam sobie jednak insynuacje, jakoby zasady determinowalo to, ze Kobra w jakis sposob byl zwiazany z ludzmi, ktorzy widza ten turniej inaczej niz Ty.
Chcesz sie dobrze bawic - wez udzial w Konserwie. Zalezy Ci tylko na wynikach - apeluje zebys nie zapisywal sie do Konserwy, tylko gral w TL.

But our hearts only to Poland.
1939-1945
For your freedom and ours"

PostNapisane: 12 kwi 2010, 23:17 

Artih napisał(a):
264 napisał(a):
... w poprzednim turnieju nie było żadnego głosu buntu ani sprzeciwu wobec regulaminu.

Bo nie było alternatywy kolego - teraz jest ... w dodatku sprawdzona.

Jeśli chcesz grać mapy z TL, na zasadach TL, to po prostu graj w TL zamiast się starać przenieść wszystkie jej prawa na zupełnie inny turniej
Artih napisał(a):
264 napisał(a):
Warto też przypomnieć nie tak dawny turniej zorganizowany przez PTS gdzie również gracze walczyli 1 vs 1 bez flag, z restartem po każdym zgonie przeciwnika (w tym czołgi na kharkovie). To też było "noobowe"?

To z założenia było noobowe :) Ten mini-turniej rozgrywany wewnętrznie był dla wszystkich noobkowych graczy klanu - nawet tych, którzy nie umieją jeździć czołgiem więc zasady były mało ważne.
Ale Ty o tym doskonale wiesz bo brałeś w nim udział ...

Brałem w niej udział i właśnie po to to napisałem. Podobnie jak w poprzedniej edycji chętnie wziął bym udział w walce w czołgach mimo że czołgista ze mnie żaden, podejrzewam, że szereg osób w podobnej sytuacji również zgłosi swoją kandydaturę mimo że o czołgach wiedzą tylko którym klawiszem się strzela. Gramy dla zabawy - chyba konserwa cup też jest dla tych wszystkich noobkowych graczy. Nadro mówiąc o ambicji, chyba nie miał na myśli Ciebie, kolego?

PostNapisane: 12 kwi 2010, 23:26 

264 napisał(a):
nadro napisał(a):
Dziwi mnie tylko stanowisko SPQR odnośnie popierania tak "noobowego" stylu rozgrywek...

Czy ostatnio zmieniła się definicja wyrazu "noob"? w poprzednim turnieju nie było żadnego głosu buntu ani sprzeciwu wobec regulaminu. Warto też przypomnieć nie tak dawny turniej zorganizowany przez PTS gdzie również gracze walczyli 1 vs 1 bez flag, z restartem po każdym zgonie przeciwnika (w tym czołgi na kharkovie). To też było "noobowe"?

I ten turniej w 100% potwierdził to o czym mówię. Miałem nawet przyjemność toczyć tam z Tobą pojedynek. Ja wyjeżdżałem, a Ty stałeś za mostem w ruinach domów, co było powodem mojej porażki. (miała miejsce sytuacja dokładnie taka o której pisałem odnośnie tego co może się stać, gdy nie gra się o flagę). I jak najbardziej ten system rozgrywek był jak to sugerujesz całkowicie "noobowy".

Co do HBO, to nie wydaje mi się, żeby mapy były ustawione pod PTS1939... równie dobrze można by powiedzieć, że były ustawione pod SPQR#1, gdyż byli poza zasięgiem innych ekip... Jeśli drużyna SPQR jest faworytem (tak było w przypadku HBO) to nikt nie wymyśla jakiś nowych zasad, które niwelowałyby ich atuty, natomiast w momencie, gdy faworytem turnieju czołgowego jest inny zespół (nazwy nie będę wymieniał hehe), to zasady są tak dopasowywane, aby wszystkie atuty względem pozostałych ekip zniwelować do 0... Albo rozgrywamy turnieje fair, albo nie rozgrywajmy ich wcale.

I dajcie już spokój z tym Avatarem/Zorakiem, gadacie o tym jakby Mace nie grał pod kilkoma key'ami... A zapomnieliście już o sytuacji kiedy SPQR (prawdopodobnie 2 graczy) pod kluczami graczy PL4FC, grało z nami mecz w TL'u? Mimo, że pozwoliliśmy Mace Windu brać udział w tym meczu (o ile tylko zagra pod własnym tagiem i nickiem) to ten jednak wolał grać na kluczu zawodnika PL4FC i próbować nas zrobić w balona... czy po meczu płakaliśmy na forum tak jak Wy? Nie robiliśmy z tego powodu żadnej awantury i Deathbringer'y itp. dalej sobie grają... I czy mi to przeszkadza? Jak najbardziej nie bo to tylko gra, więc skoro chłopak lubi w nią grać to po co robić jakiś cyrk o byle głupotę, śledztwa itp, a wszystko tylko po to, żeby danej osobie utrudniać rozgrywkę. Piszę teraz o tym tylko i wyłącznie dlatego, że Mace i Narkisos utrzymują przyjazne relacje, w związku z czym ten drugi nie pobiegnie na szwabskie forum robić awantury.

PostNapisane: 12 kwi 2010, 23:39 
Moderator forum

Po cholere w takim razie cala akcja z 2 edycja Konserwy, skoro PTS (a przynajmniej glownie PTS) jest zainteresowany tylko i wylacznie turniejem wypisz wymaluj TL? Czy ktokolwiek Wam broni zoorganizowac sobie turniej czolgowy wg tych zasad?

Swoja droga zasady/mapy 1 Konserwy byly wzorowane na rozgrywkach ladderwych toczacych sie za oceanem. Toczacych sie na dlugo przed powstaniem TL, wiec teksty o dopasowywaniu regul pod SPQR sa delikatnie mowiac smieszne.

Zal patrzec na to co zostalo ze sceny 1942…

PostNapisane: 13 kwi 2010, 00:12 

Carnophage[PL] napisał(a):
Po cholere w takim razie cala akcja z 2 edycja Konserwy, skoro PTS (a przynajmniej glownie PTS) jest zainteresowany tylko i wylacznie turniejem wypisz wymaluj TL? Czy ktokolwiek Wam broni zoorganizowac sobie turniej czolgowy wg tych zasad?

Swoja droga zasady/mapy 1 Konserwy byly wzorowane na rozgrywkach ladderwych toczacych sie za oceanem. Toczacych sie na dlugo przed powstaniem TL, wiec teksty o dopasowywaniu regul pod SPQR sa delikatnie mowiac smieszne.

Zal patrzec na to co zostalo ze sceny 1942…

W temacie wypowiadali się gracze PTS1939, SPQR, 2 graczy z PL.FF oraz 2 z e3. Szurpit i gracze SPQR mówią, że lepiej grać bez flagi, Archer i my, że lepiej grać z flagą. Idąc Twoim tokiem myślenia mogę stwierdzić, że tylko SPQR (a przynajmniej glownie SPQR) jest zainteresowany tylko i wyłącznie turniejem, który z zasadami TL'a nie ma nic wspólnego... no, ale najlepiej z siebie zrobić świętego, a z pozostałych winnych...

PostNapisane: 13 kwi 2010, 00:15 
Moderator forum

Z zalozenia to miala byc nowa edycja Konserwy a nie polska edycja TL, wiec zrozum dobrze cudzy tok myslenia jesli sie na niego powolujesz.

But our hearts only to Poland.
1939-1945
For your freedom and ours"

PostNapisane: 13 kwi 2010, 00:50 
Moderator forum

Artih napisał(a):
Proponował bym jednak w jakiś sposób zmienić zasady aby nie powielać Tank Laddera.

Dla mnie najlepsze rozwiązanie ...

264 napisał(a):
Jeśli chcesz grać mapy z TL, na zasadach TL, to po prostu graj w TL zamiast się starać przenieść wszystkie jej prawa na zupełnie inny turniej

Mam nadzieję, że chociaż troche głupio Ci się zrobiło ...
A w TL gramy i grać będziemy ;)

nadro napisał(a):
Co do HBO, to nie wydaje mi się, żeby mapy były ustawione pod PTS1939... równie dobrze można by powiedzieć, że były ustawione pod SPQR#1, gdyż byli poza zasięgiem innych ekip... Jeśli drużyna SPQR jest faworytem (tak było w przypadku HBO) to nikt nie wymyśla jakiś nowych zasad, które niwelowałyby ich atuty, natomiast w momencie, gdy faworytem turnieju czołgowego jest inny zespół (nazwy nie będę wymieniał hehe), to zasady są tak dopasowywane, aby wszystkie atuty względem pozostałych ekip zniwelować do 0... Albo rozgrywamy turnieje fair, albo nie rozgrywajmy ich wcale.

A to jest dość logicznie napisane - nie sądzicie ? :)

Naprawdę naszym zamiarem nie jest psucie nikomu zabawy ani wszczynanie jakiś burd.
Skoro nasze propozycje są z gruntu złe - nie ma sprawy. Więcej nie będziemy nimi kalać waszych oczu.

Chcieliśmy tylko zwrócic uwagę, że wykorzystanie świetnych czołgowych map z TL (NIE ZASAD!!!) jest bardzo logicznym rozwiązaniem w turnieju czolgowym ... po co wyważać otwarte drzwi (prowizorycznymi mapkami) ?
Organizacja Kobry gwarantuje sprawne przeprowadzenie turnieju więc nie będziemy wam więcej psuli humorów w temacie Konserwa CUP a wszystkim biorącym udział w Turnieju życzymy kupę frajdy i miłej zabawy z czołgami.

My w swoim gronie na swoim forum przedyskutujemy sprawy związane ze startem.

PostNapisane: 13 kwi 2010, 00:56 

Robicie syf z tego forum, po co w ogóle ta chora dyskusja i obrzucanie się błotem z jednej i drugiej strony.
Zamiast idiotycznych komentarzy proponuję zrobić sondaż i każdy będzie miał prawo głosu, odrazu poznamy zdanie większości.
Czy jesteś za:
mapami konserwy 07
-tak
-nie

Czy jesteś za:
walką o flagę:
-tak
-nie
Niech demokracja zdecyduje.

PostNapisane: 13 kwi 2010, 11:10 

Nie ufaj nigdy niczemu co wymyślili Grecy... A tak na serio, to właściwie o co się kłócicie? Z tego co widzę od momentu odkopu tego tematu ustaliliśmy tylko jedno: turniej ma się odbyć. Uważam ze nie ma sensu nawet brać się za zasady dopóki nie ustalimy na jakich mapach będziemy grać. Mapki TLowe może i sa dobre, ale klany grające na nich tak czesto jak PTS beda miały znaczną przewagę wynikajacą ze zdobytego doświadczenia. Nie wmówicie mi Panowie, ze nie znacie na Tank Arenie każdej górki, dołka i drzewka bo widziałem jak na niej gracie. W takiej sytuacji mamy dwa wyjścia.
1. Zagrać na mapach które znają wszyscy (np standardowe mapki BFa)
2. Stworzyć nowe mapy, takie które beda nowe w równym stopniu dla wszystkich, bo to na tych mapach tak naprawdę górę będą brały umiejętności.

Pomysły Archera da się łatwo zrealizować, zazwyczaj nie mówi o rzeczach których nie da się w bfie zrobić. Dlatego jak widzicie walka o flagi nie jest jedynym sposobem zapobieżenia camperom. Przemyślcie to i zamiast obrzucać się oskarżeniami i złośliwościami, zwyczajnie to przedyskutujcie

PostNapisane: 13 kwi 2010, 13:15 

Pomimo że nie brałem udziału w pierwszej edycji turnieju uważam, że konserwa to konserwa i taką powinna pozostać. ktoś kiedyś wymyślił zasady i był to jego autorski pomysł więc nie ma się co zastanawiać nad zasadami bo jeżeli będzie to kolejna odsłona tego samego konkursu pod taką samą nazwą to sprawa jest zamknięta. Sens wymyślania nowych zasad byłby jakbyśmy tworzyli całkiem nowy turniej.

PS. Stare konto skoro ma bana to możecie je sobie wsadzić. Teraz mam nowe :D (To do adminów)
PS2. Pozdrawiam ekspertów od wszystkich tematów i znających wyjście z każdej sytuacji ;]
PS3. Więcej nie zabieram głosu w tym temacie.

PostNapisane: 13 kwi 2010, 13:41 
Moderator forum

Nie jestem czołgistą, chociaż wiem gdzie ma w czołgu jest lufa. Oglądałem mapki TL , na kiektórych nawet grałem (jak sie okazało) kiedyś, mnie osobiście się nie podobają, mapa większa od abera na której gonią się cztery czołgi hmmm. Po gre z flagami to może i dobre mapy ale jak napisał ktoś mapy TL + zasady TK + czyli mamy polską edycję TL a to mnie nie bawi.
Konserwa Cup jest pomysłem autorskim XIII (Carno, Aoi, Struchu,Kobra) i wolę trzymać się jej zasad.
Wasze obawy:
* czołgi kampiące przy wyjeździe z bazy - mapki będą pomniejszone z wolna przestrzenią w około bazy - zostaniesz w okolicy bazy - przeciwnik ma Cie jak na widelcu + martwa strefa w okolicach bazy.
* Szukanie sie po mapce - jak wyżej.
* archer - twoje pomysły są całkiem fajne - pomożesz przygotować mapki ??

Co do flag - grałem na mapce TL taka z miastem na środku, reszta terenu prawie płaska - miasto zajęła ekipa lamusów w czołgu (m.in. ja) i ataki dobrych czołgistów typu Baker padały - powód obrońca mógł się schować za budynek - atakujący był jak kaczka na odstrzał i na dodatek musiał strzelać w ruchu

-----------------------------------
Wersja robocza regulaminu :
Tryb gry: Team Deathmatch
Liczba map: 1 (2 rundy na mapę)
Liczba graczy w drużynie: 2 + możliwa rezerwa 1 gracza - [b] tu można zrobic głosowanie czy 2 vs 2 czy 3vs 3[/b]
Limit czasu: brak
Friendly Fire: włączone
Rundy: 2 -
Mody: brak
System rozgrywek: - w zależności od liczby uczestników - grupy + play off

Mapy:

- Battle Mountain Pro
- Kharkov - modowana
- Nuenen
- Operation Aberdeen - modowana
- Kursk - modowana
- Stalingrad Pro
- Jeszcze dojdą 3 mapy ale musze jej dokładnie pooglądać.

W danej kolejce wszystkie mecze odbywają się na wybranej przez organizatorów mapie. Rozpiska na poszczególne kolejki pojawi się po zakończeniu zapisów drużyn.
I
Jak wygrać?

Zwycięzcą meczu zostaje ta drużyna, która osiągnie najwyższy wynik po 2 rundach. Wynikiem danej drużyny jest całkowita liczba śmierci drużyny przeciwnej (wliczając to także samobójstwa, TK i przypadkowe śmierci na skutek zderzeń z przeszkodami itp.).

Szczegóły meczu:

1. Wszyscy gracze powinni traktować pozostałych uczestników z szacunkiem. Celem turnieju nie jest wszczynanie kolejnych awantur, tylko dobra zabawa i rozruszanie skostniałej sceny.
2. Każdy mecz odbywa się w obecności admina na życzenie jednej ze stron
3. Turniej rozgrywany jest na patch’u 1.61b.
4. Wybór strony odbywa się poprzez losowanie.
5. Drużyny gotowe pojedynku pisza na czacie ogólnym "ready", admin wykonuje !restart i gramy.
6. Po zniszczeniu obydwu czołgów gracze (gdy nie ma admina) mają obowiązek wykonania screena tabeli wyników. Obowiązkowo włączony program podający aktualny czas systemowy gracza. Po wykonaniu screena następuje restart i kolejny pojedynek. Wszystkie śmierci, począwszy od przypadkowych TK czy zderzeń z elementami otoczenia,czy tez "no more" gracz po respie, liczą się jako punkty dla drużyny przeciwnej. Zawodnik który pierwszy poległ ma obowiazek zrespienia sie niezwłocznie w bazie i tam oczekiwać na restart, jego śmierć ( no more) jest traktowana jako dodatkowy punkt dla przeciwnika.
7. Obie drużyny są zobowiązane do przesłania adminowi turnieju screenaów z meczu w ciagu 24h.
8. Jeśli jeden z członków drużyny zostaje zniszczony przed partnerem, nie może dołączyć do toczącej się walki. Musi poczekać, aż nowa potyczka zostanie rozpoczęta.
9. Nie ma limitu czasu. Runda kończy się, gdy któraś z drużyn uzyska 15 punktów. Po zakończeniu drugiej rundy admin dodaje punkty. Ten zespół, który uzyska wyższy wynik, wygrywa mecz.
10. Można wysiadać z czołgu, aby go naprawić podczas walki. W przypadku zniszczenia czołgu gdy gracz jest poza nim, ma on obowiązek zostać na miejscu = dać sie zfragować. W przypadku gdy przeciwnik przegra starcie (zginie przed zfragowaniem "uciekiniera") gracz bez czołgu jest liczony jako ofiara.
Generalizując - wynik to ilość zniszczonych/straconych czołgów.
11. Nie można uciekać po stracie czołgu.
12. Znajdując się poza czołgiem można używać TYLKO i WYŁĄCZNIE klucza (zabronione jest wykorzystywanie expacków, min czy bazook).
13. Korzystanie z naprawiarek jest zabronione!
14. Rezerwowy zawodnik może wejśc do gry w dowolnym momencie ( zmiana między resami )
15 Każdej drużynie przysługuje 1 wildkard podczas fazy grupowej i 1 podczas fazy play off
16. Nie ma możliwości przechodzenia zawodników podczas trwania turnieju z drużyny do drużyny.
17. W trakcie meczu każda ze stron może jednorazowo poprosić o 5 min.przerwy.

Wyniki:
W fazie grupowej za zwycięstwo 2 punktu, remis 1 punkt, przegrana 0
w fazie play off z przypadku remisu, rozgrywana jest trzecia runda. Wybór stron odbywa się poprzez losowanie. Pierwsza drużyna, która zdobędzie 6 punktów zostaje zwycięzcą.

Umawianie spotkań:
1. Poszczególne mecze muszą zostać rozegrane przed terminem podanym przez organizatorów (aby zapewnić sprawność rozgrywek).
2. W przypadku, gdy drużyny nie mogą się dogadać co do terminu, datę i czas spotkania ustala admin. Ten termin jest nieodwołalny.
3. Niestawienia się jednej drużyny w umówionym terminie oznacza dla niej porażkę 2:0.
4. Niestawienie się obydwu drużyn w terminie ustalonym przez admina oznacza obustronną porażkę 0 punktów

Awarie serwera:
W przypadku awarii, mecz jest wznawiany z takim wynikiem, jaki utrzymywał się zaraz przed crashem.

Drużyny:
W każdej drużynie zgłoszonych może być maksymalnie 3 graczy ( 4 w wersji 3 vs 3). Wszyscy zawodnicy zobowiązani są do podania podczas rejestracji ośmiu ostatnich znaków swojego PB Guid’a.
Gracze po zamknięciu rosterów nie mogą znieniać drużyn, w których grają.

Nieprzestrzeganie regulaminu/używanie bugów i cheatów:

Drużyna, która podczas meczu naruszyła któryś z punktów regulaminu, może zostać ukarana walkowerem lub usunięciem z turnieju. Wszelkie spory rozsądza admin meczu. Drużyna, której zawodnik zostanie przyłapany na wykorzystywaniu podczas meczu błędów w grze, cheatów lub innym oszukiwaniu zostaje automatycznie usunięta z turnieju.

Uwagi:

- W przypadku map, których nie można rozgrywać w trybie TDM, korzysta się z trybu Conquest (wynikiem danej drużyny w takim przypadku jest całkowita liczba śmierci przeciwnika).
- Wszystkie sytuacje nie opisane w powyższym regulaminie, a mogące zaistnieć w trakcie trwania turnieju, rozstrzyga admin.

PostNapisane: 13 kwi 2010, 14:46 

Kurcze miałem już się nie wypowiadać a jednak muszę zapytać.

Czy strzał z tygrysa w gąsienice m10 jest wykorzystaniem błędu w grze?
Czy strzał z m10 w gąsienice tygrysa jest wykorzystaniem błędu w grze?
Czy strzał z t34 w gąsienice tygrysa jest wykorzystaniem błędu w grze?
Czy strzał z m10 z wieżyczke t34 jest wykorzystaniem błędu w grze?
Czy strzał z tygrysa w wieżyczkę t34 jest wykorzystaniem błędu w grze?

Według mnie tak i co w takiej sytuacji? Po mojemu jest to błąd w grze, a jak napisane jest w regulaminie za takie coś delikwent wylatuje z konkursu...?

Kto to będzie sprawdzał?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 588 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 40  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2