Artih napisał(a):
Proponował bym jednak w jakiś sposób zmienić zasady aby nie powielać Tank Laddera.
Dla mnie najlepsze rozwiązanie ...
264 napisał(a):
Jeśli chcesz grać mapy z TL, na zasadach TL, to po prostu graj w TL zamiast się starać przenieść wszystkie jej prawa na zupełnie inny turniej
Mam nadzieję, że chociaż troche głupio Ci się zrobiło ...
A w TL gramy i grać będziemy

nadro napisał(a):
Co do HBO, to nie wydaje mi się, żeby mapy były ustawione pod PTS1939... równie dobrze można by powiedzieć, że były ustawione pod SPQR#1, gdyż byli poza zasięgiem innych ekip... Jeśli drużyna SPQR jest faworytem (tak było w przypadku HBO) to nikt nie wymyśla jakiś nowych zasad, które niwelowałyby ich atuty, natomiast w momencie, gdy faworytem turnieju czołgowego jest inny zespół (nazwy nie będę wymieniał hehe), to zasady są tak dopasowywane, aby wszystkie atuty względem pozostałych ekip zniwelować do 0... Albo rozgrywamy turnieje fair, albo nie rozgrywajmy ich wcale.
A to jest dość logicznie napisane - nie sądzicie ?

Naprawdę naszym zamiarem nie jest psucie nikomu zabawy ani wszczynanie jakiś burd.
Skoro nasze propozycje są z gruntu złe - nie ma sprawy. Więcej nie będziemy nimi kalać waszych oczu.
Chcieliśmy tylko zwrócic uwagę, że
wykorzystanie świetnych czołgowych map z TL (
NIE ZASAD!!!) jest bardzo logicznym rozwiązaniem w turnieju czolgowym ... po co wyważać otwarte drzwi (prowizorycznymi mapkami) ?
Organizacja Kobry gwarantuje sprawne przeprowadzenie turnieju więc nie będziemy wam więcej psuli humorów w temacie Konserwa CUP a wszystkim biorącym udział w Turnieju życzymy kupę frajdy i miłej zabawy z czołgami.
My w swoim gronie na swoim forum przedyskutujemy sprawy związane ze startem.