Teraz jest 23 lis 2024, 19:01

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 98 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 12 paź 2006, 07:35 
Moderator forum

Eeeee co to za gra jesli sie szwabow nie bije :lol: jA bym proponowal Stalin albo El ala :P

But our hearts only to Poland.
1939-1945
For your freedom and ours"

Tytuł:
PostNapisane: 12 paź 2006, 08:15 

Artih jest cwany bo sobie poćwiczy homemap :) hehe , ja tez wolałbym pograć na el alamain chociaż midway mogłaby być ciekawa z taką śmietanką graczy battlefielda ;)

Tytuł:
PostNapisane: 12 paź 2006, 09:06 

Jak ping zejdzie mi do 200 to moge wpasc na Stalin :D :twisted: :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 12 paź 2006, 09:20 

Garbus |PL| napisał(a):
Jak ping zejdzie mi do 200 to moge wpasc na Stalin :D :twisted: :wink:

LOL :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 12 paź 2006, 14:56 
Moderator forum

panowie zanim skrytykujecie RO :) najpierw pograjcie chwilę a potem możecie pisać o tym wewnętrznym fuuuuj i beeeee.

a swoją drogą od jakiegoś czasu obserwuję część wypowiedzi :) o tym jak to bf1942 jest super a inne gry to kichy :) i zauważam taką prawidłowość - jesli dany gracz siedzi na w bf42 przez dłuższy czas to siłą rzeczy przyzwyczaja się do jego ograniczeń i zasad. Każda przesiadka na inną grę powoduje perturbacje z przestawieniem się na zupełnie inne zasady w grze stąd podejrzewam najwięcej krzyków fuuuuj i beeee na kazdą inną grę niż bf42 ... po prostu nie da się zmienić gry i od razu być mastahem a kazdy bardzo by chciał od razu :) "... przecież ja jestem doskonałym asfaltem/czołgistą/pilotem skoro tu inni mnie leją to ta gra to kicha...."

Dla przykładu wystarczy Vietnam, który miał szybszą akcję niż 42 - częsć graczy nie był w stanie się przestawić na to że giną od 1 kulki, że nie ma tam planowania, aż tak szczegółwego jak w 42 taktyki, że w końcu bardziej się gra podejmując decyzje w polu, opierając się na rozwoju sytuacji niż na wyćwiczonych pamięciowo taktykach.

Śmiejecie się często z bugów BF2 czy BF2142 ...część za was zapewne nie pamięta, że BF1942 był tak samo niedorobiony w wersji 1.00 jak nowsze BF'y. Niezniszczalne samoloty (w następnym paczu spadały nawet trafione z "pistoletu") czy źle zbalansowane bronie. Są to przypadłości każdej gry - dopiero gracze weryfikują co z gry można wycisnąć i jakie jej niedoskonałości wykorzystać.

Tytuł:
PostNapisane: 12 paź 2006, 15:10 

... a teraz scenowi prorocy zapowiadaja szybki upadek BF2 :) a 1942 jakos sie trzyma :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 12 paź 2006, 18:34 
Moderator forum

Pograłem dłużej w RO - od kilku dni zainstalowałem BF2 (druga szansa :wink: ) i stwierdzam ... że BF2 jest dużo lepszy.
Naprawdę nie widzę nic fajnego w RO ... i z tego co wiem to nie tylko moje zdanie.

BF42 nie zginie - co już udowodnił (już wychodzi jego drugi "następca) ponieważ gra jest niepowtarzalna ... a takich jak RO czy BF2 jest na rynku coraz więcej ... a będzie jeszcze więcej.

Tytuł:
PostNapisane: 12 paź 2006, 19:45 

artih napisał(a):
... a takich jak RO czy BF2 jest na rynku coraz więcej ... a będzie jeszcze więcej.

tak tylko ze RO wciaga tak samo jak BF1942 (przynajmniej ja tak uwazam) a co do bugow to jak narazie w RO nie zauwazylem (moze dlatego ze troche malo gram teraz) ale mimo to uwazam ze RO jest lepsze od BF2 i pod wzgledem realistyki i pod wzgledem jakosci.

Tytuł:
PostNapisane: 12 paź 2006, 21:46 
Moderator forum

Fang Dezerter {PL} napisał(a):

tak tylko ze RO wciaga tak samo jak BF1942 ...

Ja tak nie uważam ... i nie jest to odosobniona opinia.
Moje RO już się kurzy.

A BF2 zyskuje przy bliższym poznaniu bardziej niż ta gierka za 30,00 zł, w którą gra już kupa 7 latków.

Tytuł:
PostNapisane: 12 paź 2006, 22:47 

artih napisał(a):
Fang Dezerter {PL} napisał(a):

tak tylko ze RO wciaga tak samo jak BF1942 ...

Ja tak nie uważam ... i nie jest to odosobniona opinia.
Moje RO już się kurzy.

A BF2 zyskuje przy bliższym poznaniu bardziej niż ta gierka za 30,00 zł, w którą gra już kupa 7 latków.

A ja tak uważam i też nie jest to odosobniona opinia. 8)

Dla każdego coś innego. Mnie RO co prawda nie wciągneło, aż tak jak BF42 (ale to głównie z braku czasu i ilości graczy... bo jak zaczynałem swoją przygode z BF42 serków było od groma i lista ulubionych była dość spora...to siedziało się te nocki ^^)

Red Orchestra jest naprawde ciekawą grą aczkolwiek dużo bardziej wymagającą od BF42...

:arrow: :wink: :arrow:

Tytuł:
PostNapisane: 12 paź 2006, 23:45 

My tu gagu gadu a najsensowniejsza wypowiedź to :
Hynol napisał(a):
Byście na battleboxa czasem wpadli albo rozgrywke weekendową na pl zorganizowali a nie płaczecie że nie ma graczy :)

.. i niniejszym właśnie tak robię.. Do zobaczenia........ fragi.. :arrow: :twisted: :arrow: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 13 paź 2006, 10:31 
Moderator forum

widzisz artih jesteś typowym przypadkiem potwierdzającym moją teorię zresztą dyskusja o wyższości jednej gry nad drugą przypomina mi czasy "bo atarii jest lepsze od commodore" (lub odwrotnie w zależności co miał w domu mówiący) i do niczego nie doprowadzi.

Tytuł:
PostNapisane: 13 paź 2006, 10:54 

artih napisał(a):
Moje RO już się kurzy.

To mi sprzedaj za 15 zł :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 13 paź 2006, 16:36 
Moderator forum

[Night]MaX napisał(a):
widzisz artih jesteś typowym przypadkiem potwierdzającym moją teorię ...

Ciekawe jaką :?:

Nie zabraniam nikomu grania w żadną grę - wypowiedziałem tylko swoje zdanie na jej temat i nie ma sensu przekonywać mnie, że jest inaczej.
Szanuję tych, którym RO się podoba - nie będę ich namawiał do porzucenia tej rozrywki (i tak by nie posłuchali).
Ja już do niej nie zasiądę.

Tytuł:
PostNapisane: 13 paź 2006, 16:41 

artih napisał(a):
Naprawdę nie widzę nic fajnego w RO ... i z tego co wiem to nie tylko moje zdanie.
...
artih napisał(a):
a takich jak RO czy BF2 jest na rynku coraz więcej ... a będzie jeszcze więcej.

Prawo do głoszenia swojego zdania to jedno, ale porównywanie RO do BF2 to chwyt poniżej pasa. Każdy lubi coś innego i to szanuje, ale bezpodstawna obraza naprawde jednej z lepszych gier wojennych przeznaczonych głównie do gry MP w tych czasach to już za dużo.

btw. Nie wiem co RO ma wspólnego z BF2? Napewno nie grywalności itd, bo bf2 pod tymi względami nie dorównuje do RO. I wątpie, żeby powstała jakaś normalna przyziemna gra podobna do BF42 czy RO, raczej wojny galaktyk, i inne bajery, które będą fascynowały najmłodszych i łatwowiernych graczy.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 98 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2