Nikt nie podał żadnego składu jeszcze, tylko swoje typy, które są jakimiś tam pryatnymi przemyśleniami. rada będzie uchwalać skład zupełnie inaczej, rozmawiać, porównywać, w małym gronie. na pewno ten skład nie ma szansy być w 100% takim, jak sobie każdy użytkownik tego forum wymarzył, to nierealne. tak jak w piłce nożnej, gdzie wspaniałych i najlepszych składów reprezentacji jest koło 20 milionów...

. jednak imo nienajważniejsze (aczkolwiek ważne i trzeba to przedyskutować w wąskim gronie rady), jak będzie wyglądał skład. powołac coś koło 25-30 ludzi i jak najszybciej zaczą trenować - korekty same się wtedy nasuną, kto się nie nadaje, kto olewa, kto ma ping 666, komu sprzęt np "nie wydala". jeśli w tej chwili (tak jak np Miłosz sugeruje - no offence man) będziemy się bawić w ankiety, to nie zostanie czasu na nic praktycznie. i cała praca w łeb. poza tym z ankiet to możemy sie dowiedzieć, że miller to... penis a nie kto ma grać w reprezentacji. i nie mamy gwarancji że to będzie przemyślane, wspaniałe i jedyne rozwiązanie. stracimy czas. wg mnie, zacząć jak najszybciej, nie bacząc na lamenty malkonentów. sorry.
Następna sprawa - Clonetrooper. przykro mi, że nie chcesz się w to bawić, bo liczyłem na Ciebie. jednak może pozstańmy przy Radzie złożonej z 5 członków (sorry guys

) a Clone swoim doświadczeniem będzie nam pomagał, doradzał itd. może tak być? Clone?
Postaram się działać szybko, a koledzy z rady na pewno pomogą,. chodzi o czas, nie marnujmy go. gogogo i jedziemy z koksem. nie chodzi o to, żeby zawojować scenę i wygrać puchar, to możliwe ale ciężkie. wyjdźmy z twarzą, stwarając każdemu przeciwnikowi twardy opór, miejmy dobry skład, dobrą organizację i wyniki, których nie będzie się trzeba wstydzić.
no to otrzeć łzy i do roboty. tyle na ten temat,