Teraz jest 17 cze 2025, 14:54

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 95 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2003, 21:22 

wsyzstko fajnie... ale ta "rada" smierdzi mi kolezenkimi ukladami...
popieram Lukiego.
Rzeczywiscie troche inaczej by ten squad sie przydalo zrobic.
Proponuje jakis all-class trening, ktos by postawil serwer 32, rada by w nim siedziala, i 1 klasa- 1 mapke by walczyla, np. lotnicy by sie bili w BoBie, czolgisci - w Aberdeen itd. i tak by sie wylonili najlepsi z posrod sceny.
I wszyscy by mieli szanse sie pokazac, nie bylo by posadzen o jakies uklady i ukladziki.
Niestety "troszke" malo czasu ostalo :/ i pewnie nic z tego nie wyjdzie... ale coz:P

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2003, 22:19 

Qba cala "smietanka" BF1942 to ma jakies powiazania ze soba ja juz to widze od dawna. I nic tego nie zmieni, bylo tak i bedzie...

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2003, 22:34 

Luki napisał(a):
A tak na serio to zauważyłem jedną ciekawą rzecz:

A mianowicie, ludzie wymieniają skład...
Jestem ciekaw czego skład, bo jak narazie reprezentacja nie ma żadnych fundamentów.
Po drugie (nie chcę nikogo urazić ani nie wprowadzam prywaty) skład, który usilnie jest już sugerowany może i był dobry jak scena bf.pl powstawała. Chodzi mi o to, że ludzie wciąż patrzą stereotypami (bo ktoś kidyś komus coś powiedział) Brakuje tu osoby która mogłaby wskazać ludzi naprawdę dobrych i wymiatających. Jest dużo nowych osób co się pojawiały przez pewien okres czasu i nikt nie zauważył, mimo że grają na bardzo wysokim poziomie. To tyle ode mnie.
Mam parę ciekawych pomysłów, alę żeby cokolwiek robić i mówić muszą być podstawy i... Panowie zerwijcie ze STEREOTYPAMI bo to jest żenujące. Proszę nie łapcie mnie za słówka i przepraszam za taką bezpośredniość.

posluze sie tu wypowiedzia Lukiego ale ogolnie odnosi sie do paru postow.
Nikt zadnego skaldu nie podawal, rada ktora zaproponowalismy wspolnie to nie zadna czesc skladu (no moze poza pepsee i ethanem). Ja i kriz nie mamy ambicji grac w repr bo wiemy ze nie nadajemy sie poprostu.

nie mylcie pojec gracz-czlonek rady pls

watpie zeby sklad repry to byla "grupa kumpli" skoro w radzie sa przedstawiciele paru klanow

Dajcie im szansze.

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2003, 22:42 

Nazin chyba mnie jednak nie zrozumiales. Nie chce grac w reprezentacji bo nawet nie mam czasu. Zajmie sie tym moj brat Ethan a nie ja. Mam szkole w ktorej nie daja mi spokoju i WA na glowie wiec ja wypadam z tej zabawy. Nie bede juz pisac na temat wiecej... To jest kazdego sprawa kto kogo widzi w jakiej roli.
Chodzi mi takze o to abyscie nie zakrajali swojego pola widzenia do poszczegolnych osob. Gramy w ta gre juz dosc dlugo i teraz jest tak ze skill sie mocno wyrownal.
Napisalem to co zauwazylem i tyle. Poza tym czytaj moje posty uwaznie - napisalem ze nie pisze tego dla prywaty :)
Rok temu jak byl NC to byl identyczny sklad jak teraz ludzie podaja... i co?Jak sie zakonczylo?Tak ze pod nickami graczy w reprezentacji gral prawie caly sklad WA. Gracze reprezentacyjni to doslownie olali.

Kriz wlasnie o to mi tez chodzi - zeby nie byc nadgorliwym - rady defacto jeszcze nie ma (oficjalnie).

Ok zostawiam juz to w spokoju bo nie chce tu namieszac. Prosze was jedynie zebyscie nie podeszli do tego tak ja rok temu. To tyle ode mnie.

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2003, 22:47 

Coug ale wiem jak dziala sila perswazji. Ludzie juz sugeruja sklad. Ci ktorzy beda zasiadac w radzie na pewno beda czytac to forum i sadze ze to takie podawanie skaldu bedzie dzialac na nich podswiadomie. Coug sam przyznasz ze tak bylo rok temu.

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2003, 22:47 

Luki kto gdzie podaje jakis sklad?

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2003, 22:51 

No popatrz wczesniej troche na strone 5 :) Nikt nie podaje, ludzie obstawiaja typy ale z doswiadczenia wiem ze cos takiego bedzie dzialac podswiadomie przy wyborze skladu przez rade...

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2003, 22:55 

Luki napisał(a):
No popatrz wczesniej troche na strone 5 :) Nikt nie podaje, ludzie obstawiaja typy ale z doswiadczenia wiem ze cos takiego bedzie dzialac podswiadomie przy wyborze skladu przez rade...

nie wierzysz w "czysty" wybor brata?

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2003, 22:58 

:) :) Wierze, wierze, ale Coug nietylko on bedzie wybierac. Poza tym ethan czyta forum i napewno zasugeruje sie poprzednimi postami.

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2003, 23:03 

poza postem Nazina nie widze zadnego...
to jego zdanie, ma do niego prawo
dlaczego Ethan mialby sie nim sugerowac, lub ktokolwiek inny?

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2003, 23:05 

żescie se czata znalezli ;)

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2003, 23:07 

Tak a wczesniej jest od Shaggyego, potem wczesniej jest mowa o lotnikach i inzynierach itd. Ok niewazne, ale ja chce zeby wybor jak najbardziej sprawiedliwy nie wymuszany podswiadomie przez nikogo i tyle:)

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2003, 23:12 

Nie chce powtorki z przed roku.
Wiem ze kazdy ma prawo do zdania i jego wolnego wyglaszania. Ok, ale moze njapierw ustalimy podstawy,stworzymy je a potem poprosimy ludzi zeby sie wypowiadali. Co nagle to po diable :) Wszystko powinno byc w jakims porzadku zeby samemu sie nie pogubic.

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2003, 23:44 

To moze inaczej . Niech kazdy klan wystawi swego kandydata na CL (moze to byc osoba z innego klanu), osoby te umiescimy (za ich zgoda) na tej stronie jako ankieta i glosujmy do konca pazdziernika. A CL niech bedzie wolny i dobierze sobie druzyne jaka chce (byle nie z jednego klanu wiecej niz 5). Bedzie i dyktatorsko, i demokratycznie zarazem ;). Alternatywa jest sposob zaproponowany przez Looka i Maniaca. Hmm ale i tak widze poprawe w stosunku do roku poprzedniego bo nikt nie upomina sie o bezklanowiczow ;D

Tytuł:
PostNapisane: 10 paź 2003, 00:12 

Nikt nie podał żadnego składu jeszcze, tylko swoje typy, które są jakimiś tam pryatnymi przemyśleniami. rada będzie uchwalać skład zupełnie inaczej, rozmawiać, porównywać, w małym gronie. na pewno ten skład nie ma szansy być w 100% takim, jak sobie każdy użytkownik tego forum wymarzył, to nierealne. tak jak w piłce nożnej, gdzie wspaniałych i najlepszych składów reprezentacji jest koło 20 milionów... ;). jednak imo nienajważniejsze (aczkolwiek ważne i trzeba to przedyskutować w wąskim gronie rady), jak będzie wyglądał skład. powołac coś koło 25-30 ludzi i jak najszybciej zaczą trenować - korekty same się wtedy nasuną, kto się nie nadaje, kto olewa, kto ma ping 666, komu sprzęt np "nie wydala". jeśli w tej chwili (tak jak np Miłosz sugeruje - no offence man) będziemy się bawić w ankiety, to nie zostanie czasu na nic praktycznie. i cała praca w łeb. poza tym z ankiet to możemy sie dowiedzieć, że miller to... penis a nie kto ma grać w reprezentacji. i nie mamy gwarancji że to będzie przemyślane, wspaniałe i jedyne rozwiązanie. stracimy czas. wg mnie, zacząć jak najszybciej, nie bacząc na lamenty malkonentów. sorry.

Następna sprawa - Clonetrooper. przykro mi, że nie chcesz się w to bawić, bo liczyłem na Ciebie. jednak może pozstańmy przy Radzie złożonej z 5 członków (sorry guys ;) ) a Clone swoim doświadczeniem będzie nam pomagał, doradzał itd. może tak być? Clone?
Postaram się działać szybko, a koledzy z rady na pewno pomogą,. chodzi o czas, nie marnujmy go. gogogo i jedziemy z koksem. nie chodzi o to, żeby zawojować scenę i wygrać puchar, to możliwe ale ciężkie. wyjdźmy z twarzą, stwarając każdemu przeciwnikowi twardy opór, miejmy dobry skład, dobrą organizację i wyniki, których nie będzie się trzeba wstydzić.
no to otrzeć łzy i do roboty. tyle na ten temat,

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 95 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2