Deec napisał(a):
Tak startują klany zza granicy BmC, SoD i CF napewno, inne czekam na odpowiedź maile wysyłałem...
pozdrawiam
Pancho napisał(a):
Nie zauważyłem, żeby BMC czy SoD się zapisały. Zobaczymy czy nie ściemniają. Jednak jeżeli faktycznie by się zapisali to wtedy i pierwszy zespół SPQR byłby chętny. Bez urazy dla innych teamów, ale nie specjalnie sens jest brać udział w kolejnym turnieju gdzie SPQR infantry wygrywa po ponad 600 ticketów róznicy. Nudne to jak diabli. Obecność wielu innych zespołów z zagranicy (albo z Polski, takich jak rozgrzany i wyćwiczony UKF

) mogłoby uatrakcyjnić te zawody i uczynić je faktycznie prestiżowymi (jak na obecny poziom europejskiej sceny bf1942).
hmm, nie chce mi sie przekopywac przez caly topic :] wiec byc moze to juz wiecie.. w kazdym razie ja dzisiaj pomagalem Quagga przejsc przez caly proces tejestracji, ktory dla obcokrajowca jest nie do przejscia bez pomocy polaka - dlatego mam propozycje - ustalcie jezyk domyslny na forum jako angielski, aby osoba nie znajaca angielskiego nie musiala sie domyslac co od niej chca - warto tez zrobic kanal irc bo o to sie tez pytaja obcokrajowcy przynajmniej w opinii Quagga

Byc moze juz o tym pomysleliscie.. ja w kazdym razie przekazuje osobe osoby z klanu, ktora chce sie zapisac do turnieju... i miala na tyle cierpliwosci, aby wyklikac forum po polsku.. zarejestrowac sie.. ale cierpliowsc sie skonczyla jemu, kiedy dostal maila po polsku, ze admin musi zatwierdzic login... :]