Teraz jest 17 lis 2024, 16:35

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 455 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 31  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 7 gru 2005, 17:14 

Pancho napisał(a):
Ok. BMC, CF i SoD się zapisało. Bardzo możliwe, że dojdzie do nich jeszcze kilka innych mocnych klanów jak mouz, aliengaming, WB (Ding Chavez), just.oldschool (shape), pod (Sgt. Ozzy) itd. BK wczoraj prowadził szeroko zakrojoną akcję wśród czołowych niemieckich klanów. Sporo starych wymiataczy było zainteresowanych :) W takim wypadku SPQR też dołączy do turnieju.

SPQR@praeto także wystąpi 8)

"TO MY NARÓD ŚLĄSKI"

Tytuł:
PostNapisane: 7 gru 2005, 17:45 

Hehe zapisał się lowSkilled :) Weterani wracają. Będzie prawdziwa przyjemność zagrać z tym zespołem :) Mam nadzieję, że organizatorzy nie ograniczają liczby uczestników do 16 (gdyby zgłosiło się więcej zespołów). Zresztą nie ma żadnego problemu powiększyć grupę np. do 5 zespołów. Wtedy samo drzewo playoffu się nie zmienia.

Tytuł:
PostNapisane: 7 gru 2005, 17:58 
Pancho napisał(a):
Hehe zapisał się lowSkilled :) Weterani wracają. Będzie prawdziwa przyjemność zagrać z tym zespołem :) Mam nadzieję, że organizatorzy nie ograniczają liczby uczestników do 16 (gdyby zgłosiło się więcej zespołów). Zresztą nie ma żadnego problemu powiększyć grupę np. do 5 zespołów. Wtedy samo drzewo playoffu się nie zmienia.

z tym nie bedzie problemow - zwiekszy sie grupy po 5 teamow 8)
wlasnie |WB| tez sie zapisal. dalej tak 8)

Tytuł:
PostNapisane: 7 gru 2005, 18:05 

Deec napisał(a):
Tak startują klany zza granicy BmC, SoD i CF napewno, inne czekam na odpowiedź maile wysyłałem...
pozdrawiam

Pancho napisał(a):
Nie zauważyłem, żeby BMC czy SoD się zapisały. Zobaczymy czy nie ściemniają. Jednak jeżeli faktycznie by się zapisali to wtedy i pierwszy zespół SPQR byłby chętny. Bez urazy dla innych teamów, ale nie specjalnie sens jest brać udział w kolejnym turnieju gdzie SPQR infantry wygrywa po ponad 600 ticketów róznicy. Nudne to jak diabli. Obecność wielu innych zespołów z zagranicy (albo z Polski, takich jak rozgrzany i wyćwiczony UKF :) ) mogłoby uatrakcyjnić te zawody i uczynić je faktycznie prestiżowymi (jak na obecny poziom europejskiej sceny bf1942).

hmm, nie chce mi sie przekopywac przez caly topic :] wiec byc moze to juz wiecie.. w kazdym razie ja dzisiaj pomagalem Quagga przejsc przez caly proces tejestracji, ktory dla obcokrajowca jest nie do przejscia bez pomocy polaka - dlatego mam propozycje - ustalcie jezyk domyslny na forum jako angielski, aby osoba nie znajaca angielskiego nie musiala sie domyslac co od niej chca - warto tez zrobic kanal irc bo o to sie tez pytaja obcokrajowcy przynajmniej w opinii Quagga :) Byc moze juz o tym pomysleliscie.. ja w kazdym razie przekazuje osobe osoby z klanu, ktora chce sie zapisac do turnieju... i miala na tyle cierpliwosci, aby wyklikac forum po polsku.. zarejestrowac sie.. ale cierpliowsc sie skonczyla jemu, kiedy dostal maila po polsku, ze admin musi zatwierdzic login... :]

Tytuł:
PostNapisane: 7 gru 2005, 18:06 

>RobaL< napisał(a):
z tym nie bedzie problemow - zwiekszy sie grupy po 5 teamow 8) wlasnie |WB| tez sie zapisal. dalej tak 8)

Git. BK zadziałał :)

Tytuł:
PostNapisane: 7 gru 2005, 18:10 

bcj napisał(a):
... i miala na tyle cierpliwosci, aby wyklikac forum po polsku.. zarejestrowac sie.. ale cierpliowsc sie skonczyla jemu, kiedy dostal maila po polsku, ze admin musi zatwierdzic login... :]

Słusznie. Organizatorzy do boju :) Chcieliście prestiżowy turniej to trzeba na niego teraz zapracować ;)

Tytuł:
PostNapisane: 7 gru 2005, 18:43 

lol jest tylko 16 miejsc na klany chyba bede musial domontowac 5 grupe :P

pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 7 gru 2005, 19:11 

co za zamiana na angielski :?: niech sie ucza jezyka moherowych beretow i ojca rydzyka, w koncu zatopimy ich zydo-masonska europkie :) hehehehe bukkake T :)

Tytuł:
PostNapisane: 7 gru 2005, 21:00 

wiesz BCJ to ze jest polski przewidzialem i to ze obcokrajowcy tam wchodza ale zeby zglosic team lub byc adminem nie trzeba sie wcale rejestrowac na forum =] a wlaczymy obcje pisania przez gosci i gicio.

2. kanal irc'a proponuje zalozyc ale potrzebuje idlerów kto się zgłasza?

3. Język angielski an forum się skopał ale spokojnie my organizatorzy coś wymyślimy...

4. Grupy 5 teamów i np albo 5 grup po 4 teamy i rozpisze inaczej drzewko...=]

pozdrawiam i zapraszam jeszcze następujące polskie klany: SPQR, UKF, }FAD{, [3C], team paradox...

Tytuł:
PostNapisane: 7 gru 2005, 22:36 

Deec napisał(a):
...
3. Język angielski an forum się skopał ale spokojnie my organizatorzy coś wymyślimy...
...

jezyk juz dziala, wlasnie jest testowany ;)

Tytuł:
PostNapisane: 7 gru 2005, 23:31 

Deec napisał(a):
pozdrawiam i zapraszam jeszcze następujące polskie klany: SPQR

Strzelec ci bodajże rano wysłał, zresztą ja pewien czas temu powtórzyłem. I nic :) Coś nas nie chcecie zapisać :)

P.S. Hehe BK poruszył gniazdo szerszeni tym zapraszaniem na infantry cup. Dzis na XsT była prawdziwa rzeźnia. Jak za starych arcorowych czasów. Pojawiło się na nim również Eyes of Wonder :D

P.S. 2 Reszta moich kolegów z SPQR twierdzi, że logo pucharu jest do bani i warto by je zmienić. Anj dostarczył propozycje:

Obrazek

P.S. 3 Możecie podać irc #spqr.pl

Tytuł:
PostNapisane: 8 gru 2005, 00:57 

aktualnie zapisane klany:

Obrazek =PKT= |EiR|
Obrazek =PKT= |TK|
Obrazek |MON.DC|
Obrazek =ÇF=
Obrazek =BF.IS= |ST|
Obrazek [PRGK-BF]
Obrazek =CpS=
Obrazek [PTS1939]
Obrazek #SoD
Obrazek ¤)ßmÇ(¤
Obrazek |S
Obrazek |WB|
Obrazek [SPQR]
Obrazek .4ca$H

Jak widzimy zapowiada się już wysoki poziom rozgrywek (co nie Artih, wy tam lepiej pokonajcie =CpS= :wink: :twisted: )

pozdrawiam i pragnę poinformować że w weekend rusza kanał IRC pucharu...=]

EDIT: Pancho to logo cosik się nie wyświetla... :roll: :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 8 gru 2005, 01:00 

a ja proponuje rozlorzyc rozgrywki na 3 etapy i wmontowac 8 grup a teamy mysle ze sie znajda :P

Tytuł:
PostNapisane: 8 gru 2005, 02:09 
Pancho napisał(a):
P.S. 2 Reszta moich kolegów z SPQR twierdzi, że logo pucharu jest do bani i warto by je zmienić. Anj dostarczył propozycje:

ehh, a gdzie sa swieta w tym logo? lub zima? :? albo jakis mikolaj :?: 8)

Tytuł:
PostNapisane: 8 gru 2005, 07:39 

>RobaL< napisał(a):
Pancho napisał(a):

ehh, a gdzie sa swieta w tym logo? lub zima? :? albo jakis mikolaj :?: 8)

..... wydaje mi się, że logo @nj jest lepsze.... jest ono trwale związane z tematyką a co do śniegu to on jeszcze nie spadł (przynajmniej na pomorzu) a mikołaj dawno Kite wywiną 8)
:arrow: :wink: :arrow:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 455 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 31  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2