... kamorem
Ponieważ temat poprzedni w którym Spadak obwieścił przeproszenie PTS1939 (jak najbardziej słusznie), został zamknięty, zdecydowałem się na otwarcie nowego.
A to dlatego, że włamania na forum stają się powoli jakąś plagą albo coś...
Klan PRGK potępia takie zachowania, potępił i ukarał swoich graczy o których mowa w topiku Spadaka i nie zamierza kwalifikować takiego postępowania jako jakichś domorosłych J-23 (Hansów Klossów).
I teraz rzecz wydawałoby się
absurdalna... oto co możemy wyczytać w topiku Spadaka.
Jac00s napisał(a):
aj tam, nie chciecie ujawnic nicku drugiej osoby to ja powiem ze jest to pewnie Yawoor, moge sie mylic ale dlugo go znam i wiem ze bylby do tego zdolny

:D
Nie powiem... zirytowało mnie to. Choćby dlatego, że doskonale wiedziałem że to nie Yawoor, dlatego też niezbyt grzecznie mu odpisałem.
I spójrzcie jak napisał:
byłby do tego zdolny...
No i tak się składa że mam moderatora zarówno tutaj, jak i na forum PRGK.
To namiar na IP z forum bf.pl
IP dla tego postu
89.161.7.150 [ 34 Posty ]
Użytkownicy piszący z tego IP
Jac00s [ 34 Posty ]
a to nieautoryzowany dostęp do forum PRGK dziś rano:
Wyjaśniam, że na niebiesko pokazani są zalogowani userzy, którzy maja dostęp do ukrytych działów na forum PRGK, na szaro goście, którzy mogą przeglądać kilka ogólnodostępnych działów.
Zdecydowałem się na wymazanie ip userów, którzy przypadkiem byli na forum PRGK, jak również nazwy usera, na którego konto Jacoos wbił się do nieuprawnionych dla siebie działów. Zarówno on jak i ja wiemy, że nie było to jego konto.
1) Nie pójdę z tym na policję
2) Nie oczekuję żadnych przeprosin od Jacoosa, ani tym bardziej od Reebok Multigaming
3) Zapewniam o prawdziwości podanych tu danych.
Napisałem to, by
a) wszyscy pseudohakerzy zastanowili się pięć razy zanim zaczną grzebac w nie swoich forach.
b) wyrazić swoje zdumienie zachowaniem gościa, który krytykuje innych, a sam robi rzecz równie naganną.