Teraz jest 20 lis 2024, 15:17

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 55 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 19 lip 2006, 11:53 
Moderator forum

... kamorem

Ponieważ temat poprzedni w którym Spadak obwieścił przeproszenie PTS1939 (jak najbardziej słusznie), został zamknięty, zdecydowałem się na otwarcie nowego.

A to dlatego, że włamania na forum stają się powoli jakąś plagą albo coś...
Klan PRGK potępia takie zachowania, potępił i ukarał swoich graczy o których mowa w topiku Spadaka i nie zamierza kwalifikować takiego postępowania jako jakichś domorosłych J-23 (Hansów Klossów).

I teraz rzecz wydawałoby się absurdalna... oto co możemy wyczytać w topiku Spadaka.

Jac00s napisał(a):
aj tam, nie chciecie ujawnic nicku drugiej osoby to ja powiem ze jest to pewnie Yawoor, moge sie mylic ale dlugo go znam i wiem ze bylby do tego zdolny :D:D

Nie powiem... zirytowało mnie to. Choćby dlatego, że doskonale wiedziałem że to nie Yawoor, dlatego też niezbyt grzecznie mu odpisałem.

I spójrzcie jak napisał: byłby do tego zdolny...

No i tak się składa że mam moderatora zarówno tutaj, jak i na forum PRGK.

To namiar na IP z forum bf.pl

IP dla tego postu
89.161.7.150 [ 34 Posty ]

Użytkownicy piszący z tego IP
Jac00s [ 34 Posty ]

a to nieautoryzowany dostęp do forum PRGK dziś rano:

Obrazek

Wyjaśniam, że na niebiesko pokazani są zalogowani userzy, którzy maja dostęp do ukrytych działów na forum PRGK, na szaro goście, którzy mogą przeglądać kilka ogólnodostępnych działów.

Zdecydowałem się na wymazanie ip userów, którzy przypadkiem byli na forum PRGK, jak również nazwy usera, na którego konto Jacoos wbił się do nieuprawnionych dla siebie działów. Zarówno on jak i ja wiemy, że nie było to jego konto.

1) Nie pójdę z tym na policję
2) Nie oczekuję żadnych przeprosin od Jacoosa, ani tym bardziej od Reebok Multigaming
3) Zapewniam o prawdziwości podanych tu danych.

Napisałem to, by

a) wszyscy pseudohakerzy zastanowili się pięć razy zanim zaczną grzebac w nie swoich forach.
b) wyrazić swoje zdumienie zachowaniem gościa, który krytykuje innych, a sam robi rzecz równie naganną.

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2006, 12:35 

To jakas plaga :shock:

Na stos i spalic :D ale i tak beda nastepni i wstana jak feniks z popiolu :cry:

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2006, 12:36 

........ Co tu wiele pisać :roll: :roll: Zastanawiam się po co się tam włamywał dla zabawy , może dla taktyk ........ .

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2006, 12:44 

gdzie się podziała tamta scena bfa... jeje
po co to komu było? gracie o złote kalesony czy co?

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2006, 13:42 

dobra czas zacząc pisanie, haslo na to konto nie zostalo shackowane przez nikogo, poprostu je odgalem, nie bylo to zbyt skomplikowane, mam te haslo gdzies okolo rok, moze troche mniej, nigdy na nie nie wszedlem, oprocz tego dzisiejszego dnia, bo sie troche [cenzura] na ta cala afere prgk vs pts, bo deec to moj ziomal, gdy wszedlem zobaczylem bardzo ladny tekst yawora ktory pokazal jaki on jest inteligenty bluzgając ludzi na forum klanowym

Yawoor
Administrator

Klan: [PRGK]
Wysłany: Pon Lip 17, 2006 08:08

--------------------------------------------------------------------------------

deec ... trzymać sie jak najdalej od tego cenzura

to mnie cenzura najbardziej, nie uzywalem tego konta to zadnym celow, wszedlem na nie dopiero dzis tyle z mojej strony

est_pl: to że próbujesz cos tu tłumaczyć nie usprawiedliwia bluzgania na forum bf.pl gdzie jest ono zabronione.

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2006, 14:02 
Moderator forum

A teraz napiszę jako normalny użytkownik, nie jako moderator.

Po pierwsze najeżdzasz na ludzi że wchodzą na czyjes fora, a robisz to dokładnie to samo. Morswin tez nie shackował forum PTS, tylko dostał hasło od "twojego ziomala".

Po drugie kto ci uwierzy, że masz hasło od roku i że skorzystałes z niego dziś akurat...

Po trzecie muszę zacząć grac totolotka, bo mam wyjątkowe szczęście. Ty masz hasło od roku, skorzystałes z niego pierwszy raz, a ja pierwszy raz akurat śledziłem twoje poczynania na naszym forum.

Po czwarte, obydwaj wiemy więcej, niz tu napisałem.

I po ostatnie, nie chce mi się rozpisywac. Mam nadzieję jedynie, że powstrzyma to kolejnych J-23 przed wchodzeniem tam, gdzie nie powinni. Jak widać moderatorzy i administratorzy mają narzędzia, by was na tym nakryć.

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2006, 14:06 

na nikogo nie najezdzalem, podalem tylko swoje przypuszczenia w temacie spadaka, nie trafilem w yawora, coz, napisalem jego nick poniewaz pamietam ze jest dobrym komputerowcem i tyle

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2006, 14:19 
Moderator forum

Do wiadomości agentów j-23 i innych takich :
Masz umiejętności i wiedze żeby "wejść" na czyjeś forum , stronkę itp.
Znasz lukę w zabezpieczeniach .

Uzyj tego ale jako cracker czyli wejdz , zostaw wiadomośc co i jak jest skopane w zabezpieczeniach, daj cynk adminowi a nie niszcz strony czy kradnij danych.
Może nie jest to tak ekscytujące, ale nikt cię nie napiętnuje wręcz przeciwnie zdobedziesz szacunek innych uzytkowników.

Możej jednak szacunek i poważanie jest juz niemodne. Teraz pewnie balansowanie na krawędzi prawa, niszczenie, rozwalanie jest cool.
Jacy ludzie - takie czasy, ale pamietajcie że i wy możecie znaleść sie z drugiej strony .

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2006, 14:23 

Bartek po co nam wasze taktyki, skoro zawsze przed meczem opowiadales jak gra PRGK ? I z tego co wiem nie tylko nam :twisted: :twisted: :twisted: EST trudno sie było nie domyśleć skoro ma sie bardzooo inteligentne haslo x_X i jak to jest mi hakerstwo to ulalala

Kobra czy jacoos cos zniszczyl ? Luka w zabezpieczenach ? Jak sie mowi ze sie kocha AC milan to trudno sie nie domyslec ze ma sie wlasnie takie haslo :shock: :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2006, 14:24 

kobra napisał(a):
Uzyj tego ale jako cracker czyli wejdz , zostaw wiadomośc co i jak jest skopane w zabezpieczeniach, daj cynk adminowi a nie niszcz strony czy kradnij danych.
Może nie jest to tak ekscytujące, ale nikt cię nie napiętnuje wręcz przeciwnie zdobedziesz szacunek innych uzytkowników.

Owszem tak nakazuje etyka i nalezy sie do niej stosowac. Tylko jestem ciekaw co by bylo gdyby ktos z nas tutaj dal info(wiadome bylo by kto, bo przypuscmy sie podpsial) np. na forum PTS, to czy nie bylo by afery jak ostatnio...

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2006, 14:30 

Cytuj:
Bartek po co nam wasze taktyki, skoro zawsze przed meczem opowiadales jak gra PRGK ? I z tego co wiem nie tylko nam Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

PRGK zawsze ma inna taktyke i nie gra taktykami stałymi jesli cie to interesi> i przestan Sidor siac zament .... :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2006, 14:34 

Wujciu kochany nie robie zametu ale nie zmienia to faktu ze je znaliśmy 8) 8) 8) 8) Jak juz rozmawiamy o hakerach itp to moze reszta tez sie ujawni bo jest jeszcze ich sporo :twisted: :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2006, 14:37 
Moderator forum

Sidor czyli jak ktoś ma samochód to nalezy mu się włamac do niego (słabe zamki, brak autoalarmu) pojeździc trochę i jak się go nie rozbije to jest wszystko OK , przecież to tylko przejażdzka. Życze Ci, żebyć kiedyc zastał w swoim mieszkaniu bande włamywaczy pijacych piwko i ogladajacych mecz - oni przyszli sobie tylko popatrzyć bo zamki masz kiepskie.
Morswin - miałem włamanie na stronkę - gostek wykasował całą zawartość, zostawił idiotyczny rysunek, gdybym go dorwał to bym mu nogi z dupy powyrywał, ale jak by zostawił np. newsa na stronie z tekstem w stylu zabezpieczenia do dupy itd, napewno bym go nie scigał.
Informacje zostawia się na stronie , forum zaintersowanego lub na pw u admina.

W moim domu moge go zostawic otwartego, i bez mojej zgody nikt nie może wejść , a jak wchodzi bez pozwolenia to (niestety nie u nas) powinno się gnoja rozwalić. Mój dom - moja twierdza, a forum zamkniete jest swego rodzaju domem tych co je tworzą.
Sory za ton ale dobijają mnie ludzie którezy uważają że prawo i etyke mogą mieć gęboko w dupie bo im sie tak podoba.

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2006, 14:38 

Sidor taki z Ciebie cfaniak?
Cytuj:
EST trudno sie było nie domyśleć skoro ma sie bardzooo inteligentne haslo x_X i jak to jest mi hakerstwo to ulalala

Ale po co Ci to haslo? Widzisz tu nie chodzi o to czy sie wlamal czy jest hakerem czy nie , fakt faktem ze cel byl taki sam jak wlamanie czyli przegladanie ukrytych zasobow forum ... zasobow przeznaczonych dla ludzi grajacych w tym clanie a o ile dobrze wiem to Jac00s w PRGK nie gra . Mile ze probujesz bronic kolegow ale Twoj post w tym temacie jak i w kilku innych calkowicie nic nie wnosi do sprawy ... Twoje argumenty a raczej ich brak jest żałosny!

Przeczytajcie prosze jeszcze raz post Kobry to zrozumiecie co mial na mysli....
:wink:

Kobra - ladnie wszystko wyjasniles w tym drugim poscie - respect :)

Sidor - :lol: w tych taktykach to pewnie bylo jak nazwy clanu zmieniac :lol:

Ostatnio edytowano 19 lip 2006, 14:42 przez Grigorij_PL, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2006, 14:40 

Sidor Retired napisał(a):
Jak sie mowi ze sie kocha AC milan

Kto tam kocha ACM :o? Dawać mi tu go...

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 55 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2