Teraz jest 18 kwi 2025, 23:42

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 23 gru 2003, 21:59 

Po doglebnym przetestowaniu singleplayerowego dema battlefield 1942 musze stwierdzic, ze battlefield w tej wersji, czyli beta-co widac na trailerze, ktorego mozna obejrzec na oficjalnej stronie gry w dziale videoclips,ten na samym dole-jest pod wzgledem graficznym o niebo lepszy (efekty wybuchow pociskow na pancerzach czolgow i ogolnie wybuchy pojazdow), moze poza wygladem broni strzeleckich poprawionym w patchu 1,4.

Tytuł:
PostNapisane: 23 gru 2003, 22:12 

to czyżby lepszy od 1.5 :?: :?:

Tytuł:
PostNapisane: 23 gru 2003, 22:22 

Trol trola trolem poganiał :?:

Tytuł:
PostNapisane: 23 gru 2003, 22:37 

buahaha, smieszny ten irek, chyba nawet nieswiadomy tego iz jest nowym forumowym lolkiem vel miskiem_blachą ;)

Tytuł:
PostNapisane: 23 gru 2003, 22:41 

przynajmniej sie zrozumieja...

Tytuł:
PostNapisane: 23 gru 2003, 22:42 

Maciejek, weź już lepiej nic nie pisz, bo bedzie tak jak w tedy i bedziemy pisać o pierdołach. Wyzywasz każdego od miska - zacząłeś ze mną (nie wiem nawet dlaczego), teraz z irkiem, a potem, kto wie, może z jakimś starym bywalcem. Jeszcze trochę tego wszystkeigo, a znów dostaniesz bana - jak to powiedział Kaser (dobrze pamiętam? :wink: ) "proponuje dać mu ban, za branie udziału w potyczce na słowa" - w każdym razie sens jest ten sam. :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 23 gru 2003, 23:22 

prosze admina o zmiane tematu na "trolowisko" albo "wybieg dla troli"

HIC NATUS EST
Scierkens
M.D. CCC. XXIII. CALENDIS NOVEMBRIS

Tytuł:
PostNapisane: 23 gru 2003, 23:45 

Dżizys! Szmata, czy to moja wina, że ten (ocenzurowano) wali takie teksty w stylu "Haha, a ten to cieć, drugi misiek itp". Nie musisz od razu każdego o trola posądzać. Bronię słuszności i prawdy jak rycerz w sredniowieczu - wiem, mi też sie zdazy pare rzy, ale Maciejek przegina pałe :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 24 gru 2003, 00:04 

jestem z zszokowany tymi wiadomościami Maciejek....możesz podać link do tego dema???chce sobie je zainstalować i grać zamiast SW,FH,BG42 itd..

Tytuł:
PostNapisane: 24 gru 2003, 00:09 

MK napisał(a):
jestem z zszokowany tymi wiadomościami Maciejek....możesz podać link do tego dema???chce sobie je zainstalować i grać zamiast SW,FH,BG42 itd..

znakomicie ujęte ;)

Tytuł:
PostNapisane: 24 gru 2003, 09:04 

statsiarz :P

Tytuł:
PostNapisane: 24 gru 2003, 09:12 

wiechol napisał(a):
Maciejek, weź już lepiej nic nie pisz, bo bedzie tak jak w tedy i bedziemy pisać o pierdołach. Wyzywasz każdego od miska - zacząłeś ze mną (nie wiem nawet dlaczego), teraz z irkiem, a potem, kto wie, może z jakimś starym bywalcem. Jeszcze trochę tego wszystkeigo, a znów dostaniesz bana - jak to powiedział Kaser (dobrze pamiętam? :wink: ) "proponuje dać mu ban, za branie udziału w potyczce na słowa" - w każdym razie sens jest ten sam. :twisted:

Po pierwsze primo miano Miśka_Blachy nie jest wyzwiskiem, a swego rodzaju zaszczytem. Po drugie primo -jak narazie to ty sie do mnie przypieprzasz, bo wszedzie sie wbijasz na moje posty i mnie krytykujesz, nikt ci nie kazal czytac tego posta, nie ma tu nic o tobie napisanego wiec nierozumiem czego sie czepiasz,a po tzrecie primo, to- twoja wszechsensualna konfuzja spowodowana abberacja wyzszych czynnosci motorycznych wynika chyba z absencji paradygmatycznych korelacji ego z libido, przy czym superego konfabuluje permamentnie z ustawiczna pseudo-iluminacja parafrazy intelektu, ktora to tylko traci manierycznym swadem spowodowanym chyba przez drenaz traumatyczny jader z czasow prenatalnych :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 24 gru 2003, 09:37 

@Maciejek

zadałem sobie trud przeczytania głupot jakie wypisujesz.

Dziecko drogie jeżeli już stosujesz "inteligentnych" słów to przynajmniej sprawdź ich znaczenie bo sam fakt urzycia nie sprawi, że je zrozumiesz. To co napisałeś to bełkot z ładnymi wyrazami. Bo ni **** do siebie one nie pasują.

Tytuł:
PostNapisane: 24 gru 2003, 11:22 

@ maciejek
gdzie to bylo napisane ? w twojej ksiazce do przyrody z 4 kalsy ?? to tam juz taki poziom prezentuja ?? :shock: wow, jestem w shocku :P

Tytuł:
PostNapisane: 24 gru 2003, 11:30 

1. Wiechol to co zacytowałeś wskazuje że wszyscy (w tym ja) biorący udział w dyskusji powinni dostać bana.
2. Co do sprawy dema to nie widzę powodu żeby maciejaka nazywać trolem. Ludzie spoważniejcie.
3. Maciejak rzeczywiście przesadził jednak tutaj jest wiele innych forumowiczów z podobnym poziomem wypowiedzi...

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2