wiechol napisał(a):
Maciejek, weź już lepiej nic nie pisz, bo bedzie tak jak w tedy i bedziemy pisać o pierdołach. Wyzywasz każdego od miska - zacząłeś ze mną (nie wiem nawet dlaczego), teraz z irkiem, a potem, kto wie, może z jakimś starym bywalcem. Jeszcze trochę tego wszystkeigo, a znów dostaniesz bana - jak to powiedział Kaser (dobrze pamiętam?

) "proponuje dać mu ban, za branie udziału w potyczce na słowa" - w każdym razie sens jest ten sam.

Po pierwsze primo miano Miśka_Blachy nie jest wyzwiskiem, a swego rodzaju zaszczytem. Po drugie primo -jak narazie to ty sie do mnie przypieprzasz, bo wszedzie sie wbijasz na moje posty i mnie krytykujesz, nikt ci nie kazal czytac tego posta, nie ma tu nic o tobie napisanego wiec nierozumiem czego sie czepiasz,a po tzrecie primo, to- twoja wszechsensualna konfuzja spowodowana abberacja wyzszych czynnosci motorycznych wynika chyba z absencji paradygmatycznych korelacji ego z libido, przy czym superego konfabuluje permamentnie z ustawiczna pseudo-iluminacja parafrazy intelektu, ktora to tylko traci manierycznym swadem spowodowanym chyba przez drenaz traumatyczny jader z czasow prenatalnych